-
fhd
dava jarmark marnosti !! -
-
Re: fhd
ajoooo *3* ..na čt2 xD -
-
Re: Re: fhd
jj,videlA sem konec ale Roba ne no ale to je jedno -
-
Re: Re: Re: fhd
ja taky viděla jenom kousíííček *9* a Rob nikde no *9* -
-
Re: Re: Re: Re: fhd
Mě utekla asi hodina a z YouTubeu jsem vydedukovala, že by tam Rob měl hrát syna té Reese Witherspoon, tak jsem si říkala, jo pohoda, teprve je těhotná tak to tam Rob určitě ještě někde bude no a koukala jsem až do konce a on nikde nebyl. Tak nevím no...
-
-
-
-
-
to nepochopím
třeba mně se líbil aj v harry potherovi ale twilight je ještě hezčí ..ale v harry potherovi jsem nevěděla jak se jmenuje..takže komu se nelíbí tak ať se vůbec nelozí ..... *8* *16* -
pravda nebo lež..??
ahoj lidičky.. myslíte že je pravda že robert pustil k vodě kristen protože začal chodit s holkou se kterou chodil joe jonas..?? někde jsem to četla že se sním kvůli něho rozešla..ta holka se jmenuje camilla belle.. *7* *9* -
-
Re: pravda nebo lež..??
to není prawda, neznám Roba, ale pochybuju, že by opustil Kristen kvůli Camille, protože Kristen je prej jeho životní láska *4* -
-
Re: Re: pravda nebo lež..??
a stejně si myslim, že to je fuk...Camille ted neznám....ale podle mě se RObertovi líbí holky jako je Bella nebo Kirsten...prsotě jeho krevní skupiny nemyslíte? -
-
Re: Re: Re: pravda nebo lež..??
jj přesně *5*
-
-
-
-
pravda nebo lež..??
Ahoj lidicky..myslíte že je pravda že robert zacal chodit s holkou od joe janase..?? četla jsem že se kvůli roberta sním rozešla..jmenuje se camilla belle.. *7* -
Little Ashes
muzu se jen zeptat kde sehnat little ashes? musi se to stahovat nebo jen se muzu nekde kouknout? ja v tomhle se moc nevyznam... -
-
Re: Little Ashes
Stáhla jsem to na Rapidu ale je to tam právě jen bez titulků a bez dabingu *9*
-
-
Little Ashes
Ahoj, prosím Vás, nemáte někdo titulky k filmu Little Ashes? Nebo aspoň odkaz na ně? Nikde je nemůžu sehnat, film jsem si stáhla a teď je mi k ničemu. Moc prosím o pomoc. *9* -
-
Re: Little Ashes
ahoj, taky na ně čekám, ale titulky u nás zatím nejsou. Někde to psali, že si musíme ještě chvíli počkat. Prostě nejsou. taky mě to štve. -
-
Re: Re: Little Ashes
Ty jo, tak to je pruda. Já se na to fakt vykašlu. Fakt nechápu, když ten film má tak dobrý hodnocení, teda aspoň co jsem kde viděla, tak proč to někdo neudělá ať z toho my co neumíme anglicky taky něco máme, no ne?
-
-
-
Pomoooc:D
Omlouvám se, že ruším:)..ale tak trochu bych potřebovala pomoct...nechci být hnusná, neříkam, že to Robertovi a Kirsten spolu nesluší...ale proč je pořád dávají k sobě? Vždyt Kirsten má svého přítele...a bůh ví, jestli i Robert nemá nějakou slečnu... -
-
Re: Pomoooc:D
hej sem nekde cetla myslim ze tady kdyz se kouknete na profil Kristen tak v novinka je ze je Kristen udajne tehotna s Robertem ae co je na tom pravdy tak to fakt newm *7* -
-
Re: Re: Pomoooc:D
Ahoj,.kristen opravdu těhotná není říkala to v jednom rozhovoru..a psali to v nějákém časopisu..zase si to někdo vymyslel..!! *1* -
-
Re: Re: Re: Pomoooc:D
okey:) tak to se mi ulevilo:D...ale stejně nechápu, proč to o nich roznáší...když si vezmete že Kirsten je štstná s tim svým...a i jim to sluší ne?:D -
-
Re: Re: Re: Re: Pomoooc:D
az na to ze ona uz se svym pritelem neni poslala ho do prdele stejne jako kdyz ji pozadal o ruku -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Pomoooc:D
COOOŽE???????? *8*
-
-
-
-
-
-
In touch
tak sem si zase po dlouhy době koupila ten pravdivej časak *15* a tam píšou že Rob už nestoji o Kristen, ale že flirtuje s kolegyni se kterou natáči Remember me, a že prej kristen je z toho na nervy ...co si o tom myslíte? *9* no ja tomu moc nevěřim, ale na těch fotkach sou si blízci *9* no uvidime *3* ale ty herečce je už 27 no nwmnwm *15* -
-
Re: In touch
mě to je osobně jedno..taky si ale myslim, že je na něj moc stará...ale nikdy nevíte jakej člověk je..třeba prsotě chce starší...a navíc...tomuhle ych nevěřila... -
ty myslíš in touch? -
no tak to doufam ze to teda neni pravda protoze je na nej moc stara,nevm no ale moc se k sobe nehodej a stejne az zas bude natacet s kristen tak zas bude s ni.
-
-
summer house
hele věděli jste, že Rob natočil jakýsi letní dům v Londýně? je to starý film. no já se ho snažím sehnat,ale nějak se mi nedaří. mám jen trailer na webu a nic víc. kdybyste o tom měl někdo páru, prosím, napište mi. prý tam hraje pěknýho grázlíka. to musím vidět. miluju ho a jeho práci. líbí se mi, že si umí udělat sám ze sebe legraci a tohle dílo určitě bude zase skvělý. tak kdyžtak písněte. prosím. hraje tam Richarda. *3* *3* *8* *8* -
-
Re: summer house
Ahoj, podle mě nemá cenu ten film ani shánět. Když si ho najdeš na ČSFD tak zjistíš, že je to krátkometrážní film a trvá jen 12 minut. -
Re: summer house
se kouknu
-
-
prosím vás
ahoj, omlouvám se, ale zase bych potřebovala pomoc s hlásky. jsem tam jako mysak.kol s Robertem Pattinsonem. http://bablbubl.blog.cz/0907/soutez -zacina2 díky i za snahu. *8* *8* *8*