-
jj
Robert je nejlepsi jak sem videla stmivani hned se me libil pred tim se me zac ale robert je milionkrááááááááááááá -
...
Robert je skvělej herec mám ho moc ráda.V HP i ve Stmívání ho dabuje Jan Maxián *4* -
-
Re: ...
Nadabovaný je to hrozně. *10* -
jo myslis jako ze ho dabuje ve filmu *7* tak to je mezi námi trapas jak prase *9* horsi dabing sem nevydela *9* original je nejlepsi *14* jinak je to podle me onicem *1* *15* -
ten jeho hlas se k Roboj vubec nehodi! not not
-
-
Pa
Ahoj určitě se podívejte na youtube.com sou tam videa z předavaní cen MTV Movie Awards 2009 a delo se tam spoustu zajímavích vecí -
!
s Kristen se k sobě vážně hoděj, je supr že spolu choděj -
:-)
No to je prostě takovej týpek *14* kam se na něj hrabe Zac Efron nebo ten blb Bill z TH....je to fakt slaďouš *14* -
Robéért
Že bych Roberta žrala to nežeru.. Ale jako líbí se mi...Ve stmívání je vážně božskej... Zrovna o něm píšu povídku kterou dám pak na blog... Tak holky jestli máte někdo o Robertovi www stránky tak mi písněte na mejla... *14* *14* -
robert pattinson
já mám taky roberta moc ráda mám všude plakáty a vše se stmíváním asi mě tento film dost chytl a to proto že v běm hraje robert sice někdo říká že až skončí tato sága tak po něm neštěkne ani pes ale já i myslím že bude mít další super filmy a bude čím dál tím víc slavnější třeba remember me bude super určitě a kdo říká o robertovi že je hnusnej kretn nebo ty další kecy mu asi jen závidí že o mají všichni rádi robert je užasnej herec zpěvák a má dobré nadání a to se cení prostě ho miluju a enšívzkaz pro ty kretény co o něm píšou že je debil:radši sem neleztea nepiště o něm věci které nejsou pravdivé protože on je dokonalej a krásnej *14* *14* *4* *14* *14* *14* -
xP
no on je taaaaaaaaaaaaaak klaaaaaaaaaasneeeeeeeeeeeej.. upe ho zeru.. tho pste nejde zabouchnout se takhle do hvezdy kterou ani nikdy neuvidim nazivo xD sem blazen xD do něěěěj *in love* -
Little Ashes..:-)
WoW lidi, viděli už ste někdo Little Ashes, ja ho zrovna dokoukala a jako Rob zaslouží velkáánskou pochavlu, fakt ta role byla dost těžká si myslim a on to zvládnul fakticky na 1....nějaká role Edwarda je proti roli Salvadora Dliho uplná procházka tuzovým sadem....jako fakt super film, na konci i smutnej, no ale prostě Rob = dokonalost... *3* Myslím, že jako kvalitní herec nezklamal, dala bych mu více příležitostí.... *14* -
-
Re: Little Ashes..:-)
Ve Stmivani snad nehrál nikdo.Proto si tam taky vybrali jen takový nic moc známí herce a herečky,aby jim za to nemusli moc platit.Ty byli rádi za každou roli. *8* -
Re: Little Ashes..:-)
a máš k tomu titulky?? *3* -
-
Re: Re: Little Ashes..:-)
ne nemam, titulky zatim nejsou.... *3* ale jakž takž člověk pochopil o co tam jde *3* -
-
Re: Re: Re: Little Ashes..:-)
A kde jsi to našla prosím? -
-
Re: Re: Re: Re: Little Ashes..:-)
na mininova.org ....normalne si zadej Little Ashes...:-)
-
-
-
-
-
...?
hej je pravda co sa pise ze robert zabudol uz na kirsten a stale flirtuje so svojou novou hereckou koleginou neviem ako sa vola ale hraju spolu v Rememeber Me -
-
Re: ...?
Podle mě jo.Píše se to snad všude. *1* -
Re: ...?
blbost
-