Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • klapulinka

hojky

ahojte, kdyžtak mi koukněte na blog http://www.klapulinka.blog.cz/ budu ráda *1* je jak jinak než o twilight
    • Re: hojky

mas hezkej blog
  • luida

H.P.

Ahoj Robert má ve filmografii, že hrál v Harry Potter a fénixův řád, ale vždyť ho v Ohnivým poháru zabili!!!!
    • mkbh

Re: H.P.

No on tam nehrál ale Harry vzpomínal na to jak umřel (jako cedrik) tak to je proto
    • mysak.kol

Re: H.P.

to je pravda, ale ve fénixově řádu je Cedrik v pár záběrech, jako vzpomínky, víš? no taky se mi to zdá divný, ale oni to tak berou. prostě tam v tom je.
  • 1005nc1989

proč se fotit

http://www.youtube.com/watch?v=ZXUS 3oMz3lw&feature=channel *4* *7*
  • rosalie13

trapárna!

Takhle zneuctít Edwarda *9* http://www.youtube.com/watch?v=8_7PM5eZssI&feature=related
    • tynka-twilight

Re: trapárna!

hej tak tohle uz je trochu moc *9* *8* trapáci:http://www.youtube.com/watch?v=EvUTn5YH2jI&NR=1&feature=fvwp
    • kkornyy

i kdyz by me to melo nastvat jako vernou fanynku musim se gebit xDDD
    • mysak.kol

ubohost!!!!!!! *16* *16* *16* *16*
    • nik011

hmm pekna traparna
    • deniska-l

jojo přesně ....je to debilní *9* ...ale taky nwm jestli se smat bo byt nasrana *3*
    • Re: trapárna!

nevím jestli se mám smát nebo nadávat *1* *8*
  • výměna

četla sem že Robert vyměnil Kristen za někoho jiného
    • deniska-l

Re: výměna

cooože?....a za koho jako??? *9*
  • simca2

myslite

to by bylo fakt super kdyby prijeli na tu premieru a moc tomu neverim
    • tynka-twilight

Re: myslite

jo že... *14* ae ja tam asi pojedu s kamoskou aji kdyz tam nebude.... *15* chapes ne jako ja budu cekat abych si byla jista ze tu bude a uz nebudou listky *9* ae doufam ze to nebude moc mastne *3* *1*
  • nik011

happy

mam Robovy brejle!!! úú
    • tynka-twilight

Re: happy

cože???? *1* si v pohodě...xD
      • nik011

Re: Re: happy

nezaviiid
      • Re: Re: happy

já? ja sem vic nez v pohode.bye
  • rendik89

o Twilight...

Lidičky mám blog o Twilight, a všechno kolem něj, téma Rob a Kristen převládá:-)samozřejmě:-D Tak se kdyžtak mrkněte....:-) Budu ráda = www.twilight--cullens.blog.cz
    • Re: o Twilight...

mate mrte hezkej blog!!!
  • Návštěva

To víte, že kolují řeči o tom, že by k nám měl Robert přijet? Měl by se objevit v Praze na premiéře New moon, ale nevim nevim. Měl se objevit i na tom festivalu v Karlových varech a taky nepřijel. Tak co si o tom myslíte? Máte někdo nějaké novější informace??? *7*
    • tynka-twilight

Re: Návštěva

hej ja wubec newm *9* sem akorad slysela ze by mel prijed nejak 26 bo tak nejak *1* ae co je na tom pravdy tezko rict.... *7* hej ae pokud by prijel hej tak to by bylo upe good... *15* hej a newite kde se daji sehnat na takove akce a kolik tak ty listky stoji??? *7* *7* *7*
      • hougerka.edward

Re: Re: Návštěva

Já si myslím jedno ...ON JE LÍNEJ xDDD *1* *15*
    • deniska-l

Re: Návštěva

ja teda taky nwm no *7* s tim festivalem to byl taky kec, tak nwm jak je to s tou premierou *9* ...ale každopádně kdyby přijel tak by to bylo supeer *14* a kde si to sehnala?
  • simca2

jak

jak sme s kamoskami videli film stmivani hned sme meli hrozne rady roberta on fakt uzasnej zato zac je prome jako holcicka kdyby hral upira v tom filmu jedine co by tam delala je si pilovat nechty!!robert je bozi *14* *14*
    • rosalie13

Re: jak

No jasně .Az na to ,že Robert zas vypadá jako smradlavej bezdomovec. *9*
      Ten jeho zpěv se hodí leda tak k partě bezdomovců ,co pálej na ulici odpatky.
      PS:Tim neřikam ,že sem fanynka Zaca. *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit