-
LOVE
ON..je tak nádhernej zbožnuju ho..:-* *14* *14* -
on hrál v harry potrovi ?
rod hrál v Harry Pottrovi a ohnivý pohár ?? já myslím že to byl on ten .. cedrik nebo co -
-
Re: on hrál v harry potrovi ?
ses blesk fakt tyvl -
-
Re: Re: on hrál v harry potrovi ?
asi tak *15* -
-
Re: Re: Re: on hrál v harry potrovi ?
*15* *15* souhlasim s vama xD
-
-
-
-
..
Robert a Kristen spolu nechodí kristen má svého kluka tak nevimv ploč všichni vytahujou že spolu zi dva chodí *7* -
-
Re: ..
ale kristen se s tim svym klukem už rozešla ;) a je to celkem dlouho ...! *5* -
-
Re: Re: ..
to jo, ale že by chodila s Robertem taky není oficiální *13* -
-
Re: Re: Re: ..
jj, to ani netvrdim *3* ..ale zajimalo by mě jak to mezi nimi je *7* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: ..
to mě taky *15*
-
-
-
-
-
HP4
Jé se radši na Pottra nedívaly, bych musela brečet jak tam umřel *9* *9* -
-
Re: HP4
jo je to smutny no *9* ...ale zahral to bezvadně *3* *4*
-
-
...
Hej lidi ,nechápu proč musíte dělat rozdíl mezi Michaelem a Roberetem ,a vůbec ....Každej je něčím nadanej ,každej je uplně jinej. A vubec proč srovnávat zrovna tady tyhle dva ? Nechápu :D *4* -
-
Re: ...
taky nechapu proc je srovnavaj§..jo mam rada oba!..akorat Roberta jak se to vezme ja spis Edwarda nez Roberta ..a Majkl?..no to NC pste jako to neni co dodat!..
-
-
Harry Potter
Jj tak asi taky jsem se včera dívala.....ale musím říct že jsem se hodně nasmála....nakonec jak ho zabili a a truchlil tam ten jeho otec a u toho zvolal :"TO JE MŮJ SYN!!".....mno já se musela začít smát a jenom jsem stačila dodat:"TO JE MŮJ MANŽEL!"lol to se nedalo...xDDD *14* *14* *1* *15* -
-
Re: Harry Potter
co na tom jako bylo k smichu -
-
Re: Re: Harry Potter
aha:D -
Právěže nic xDDD......já nwm někdo umře a já se začnu smát.....já nwm proč.....ale jenom když je to ve filmu...x) *1* *15* -
tj - já jsem i brečela *9* -
-
Re: Re: Re: Harry Potter
ja skoro taky...
-
-
-
-
♥
ve filmu harry potter vypadal fkt sexy *14* *14* *14* -
-
Re: ♥
jj souhlasím, jen je škoda, že musel umřít..to nemohl ten Voldemort zabít Harryho ?! :D -
-
Re: Re: ♥
ale jeho nezabil Voldemort, ale červíček ;) -
Re: Re: ♥
přesně ten zmetek Harry vždycky přežije
-
-
-
Robert...
Už se nemůžu dočkat dnešního Harryho Pottera...ptáte se proč ? No protože tam hraje Robert Pattinson, sice není tak nadpozemsky krásnej jako ve Stmívání, ale i tak to za zhlédnutí stojí ne ? :) -
-
Re: Robert...
jj stoji :D....už koukam xD *15* *14* -
Re: Robert...
este 20 minut....:-) Taky se těším:-)
-
-
...
dítě spolu nemají,ale budou mít v Stmívání-Rozbřesk...a doufám,že jim to vydrží i ve skutečnosti to jejich chození... -
koment k jendomu článku z netu, kterej je mimochodem tady na osobnostech...
Teda kde to to lidi berou, že je Kristen těhotná. Se všichni úplně pomátly. Řekla bych že je to kravina... -
-
Re: koment k jendomu článku z netu, kterej je mimochodem tady na osobnostech...
na 100% je to kravina *1*
-