-
Ajojda
Ahojky, prosím podívejte se na náš blog http://www.kristenstewart1527.blog. cz/ máme tam novou bleskovku anketky atd.. tak se kdyžtak jukněte . -
Nejlepší
Jo On je uplne nejlepsí a nejhezci ze vsech herců !! ze všech *8* -
-
Re: Nejlepší
nemá na Jacoba *1* -
-
Re: Re: Nejlepší
přesně *1* -
Re: Re: Nejlepší
cože? Edward Jakoba strčí do kapsy. Jakob mu nesahá ani po kotníky. Neblázni *15* *15* *15*
-
-
-
je úplně k sežrání*14* ... potkat ho někde na ulici tak newím newím. bych se asi neudržela *4* hned bych ho brala ani bych chvíli neváhala *14*
-
-
Re:
Mm ale on by před tebou utek. *9*
-
-
Upírek
Je to sexy upírek...a je škoda, že tak hezký není i doopravdy....má tam krásně bíloi pleť a krásnou povahu, jako jak se chová k té Belle a tak...no prostě sexsouš..:D:D *14* *14* *14* -
??
hej nepride on nahodou na filmovy festival v Karlovych Varech? -
-
Re: ??
nn bohužel ne...byl to plany poplach x( ...škoda...ale ma sem přijet Antonio Banderas ...ale ten tě asi nezajima vid xD ...no to mě vlastně taky ne *15* -
-
Re: Re: ??
ne ten nie:Da ja ze tam pride niekto mlady:Da tam su skoro vsetci stary:D -
Re: Re: ??
Rob má přijet do Praglu *4* -
-
Re: Re: Re: ??
On má přijet do Prahy?!..:) a kdy?!..a jak to víš?..:)...to bych byla ráda kdyby přijel do ČR...sexy upírek..:D
-
-
-
-
soutěž
ahojky, máš rád/a herce ze Stmívání? Směješ se rád/a? tak jukni na můj web, kde vypukla soutěž o nejvtipnější výraz twilight tváře. Dej hlásek nejhezčímu ksichtíku ságy.
http://seventeen4ever.blog. cz *3* -
Jackson vs Pattinson
Lidi vzpamanujte se!Robert je malej boreček kerej je v Hollywoodu čerstvej......Ale nemůžete ho srovnávat s Králem Popu ....Jackson je prostě legenda on totiž změnil svět.....Robert se zatím proslavil v jediným filmu.....ale nedokázal toho tolik co Michael! *13* říkejte si co chcete ale je to tak...prostěJacksona zná každej....ale rOBERTA HLAVNĚ ŽEROU TEENAGEŘI.....nemůžete je srovnávat že je Rob lepší než Mikky...prostě až Robert natočí desku kerá bude nejprodávanější na světě,až složí hudbu kerá hne celým světem...až všichni budou tancovat new styl tance kerý on vymyslí....až se tolikrát zapíše do knihy rekordů.....až získá tolik ocenění co Michael....prostě je toho hodně co on dokázal.....I když Jackson vypadá(l) jako černej negr nebo jako bílá opice a mutant....tak prostě toho dokázal hodně a změnil svět....nikdo se mu nevyrovná a Jacksona bude znát ještě ta generace po nás!Prostě mám Roba ráda ale Michaelovi se nevyrovná...zatím.....Michael je Legenda a tak to taky zůstane....No a co že je v Top osobnostech Michael lepší jak Robert...vždyť on umřel mějte lidi trochec úcty k mrtvýmu!!!!On si to zaslouží.....jeho smrt zarmoutila celej svět i ty keří ho neuctívali!!! *3* Takže jako zamyslete se nad tím můj názor zůstáva tejný Michael Jackson je skutečná osobnost a ve svým životě toho dokázal hodně a nemůžete s ním Pattinsona srovnávat!!! *10* *16* *8* *13* -
-
Re: Jackson vs Pattinson
nemůžeš srovnávat Michaela s Robertem. Michael byl zpěvák a Robert je herec. To je to samé, jako bys srovnával/a politika s vědcem, to prostě nejde. Já Michaela uznávám a Roberta zbožňuju. Nejsem náctiletá. Prostě jsou oba odlišní a ve svém oboru podle mě nej. -
-
Re: Re: Jackson vs Pattinson
nejseš blondýna??? *9* -
Re: Re: Jackson vs Pattinson
Holka...nemusíš do toho zatahovat jenom mě.Já vám jenom říkám jak je to po pravdě......To tady polovina lidí říká jakej je Robert lepší neš Mikky.....ale prostě není to pravda řekla jsem že je to mladej boreček kerej se v Hollywoodu teprve rozkoukává......ale prostě Michael je osobnost kerou si budou všichni pamatovat takže....ehm...ehm....nesrovnává m to jenom já!!! *9* *10* *13* -
-
Re: Re: Re: Jackson vs Pattinson
Kašlete na to všichni, tihle dva se prostě srovnávat nedaj, každej je v jiným oboru, každej je jinak starej...prostě to nejde -
-
Re: Re: Re: Re: Jackson vs Pattinson
jo , uz to nereste
-
-
-
-
Re: Jackson vs Pattinson
njn
-
-
tenhle k*t vs king of pop michael jackson...
Hm, jak tady ctu predchozi komentare co se tyce tehle dvou (viz titulek) tak musim fakt narazit coz sem nikdy nedelal :)...
Zaujalo me ze tady nektere male 10ti lete ludry pisou blbe komentare o tom ze tenhle ten vul je lepsi a dokazal vic nez michael jackson??? What the f*ck??? :D
Takze to vemu strucne a rychle at muzu zmizet driv nez se mi udela blbe :)
Prekonat Michaela by mozna slo... kdyby
Mel nejprodavanejsi alba vsech dob
Vyhral nejvice oceneni Grammy a podobnych cen
13x Zapsan do guinessovy knihy rekordu
Pomahani detem, coz cinilo Michaela 300$ dolaru :)
Dat hudbe to co potrebovala...
novy dar k tanci, ktery Michael vymslel...
je toho hodne a na hodne z veci si ani nedokazu vzpomenout :)
Nic mizim odsud nez se mi z vas udela blbe :) Zdarec :) -
-
Re: tenhle k*t vs king of pop michael jackson...
papa :-* -
hlavně si myslim že je blbost srovnávat herce a zpěváka...to je ten základní problém. *1* -
nauč se psát xD -
hm jenže Robert tohle nemůže dosáhnout, když je HEREC...blik cvak *16* -
5 důvodů, proč je Robert lepší než Jackson
Tady mám 5 důvodů proč je Robert lepší než Jackson:
1)Robert nevypadá narozdíl od něj jako vosková figurína nebo marťan.
2)Robert nebere drogy
3)Robert by se nestyděl kdyby byl černoch (nechápu,co na tom Jacksonovi tolik vadilo *9* )
4) Robert není úchyl (narozdíl od Jacksona)
5)Robert je taky zpěvák a není špatnej,Jackson byl sice ve zpěvu supr ale Rob taky není špatnej.A Robert má lepší hereckej talent. -
-
Re: 5 důvodů, proč je Robert lepší než Jackson
hej něco pravde je ale většina není takže jako drž klapačku !! *16* -
Ty ubohá nanynko Pattinsona nemůžeš srovnávat s opravdovou legendou je proti Jacsnovi Křupan na N-tou!!!!Takže jako ehm....ehm.-...plastiku si dneska dělá každej ale jenom jemu to pořád přisuzují!!Nestyděl se za to že byl černej ale proto že měl kožní poruchu-ztrátu pigmentu....tak se postubně nechal odbělovat.....takže jako nejdřív si zjisti fakta a teprve potom otevři HUBU!!!Není to žádnej uchyl to že si hraje s malýma dětma a pomáhá jim.....rozdává jim hračky neznamená že je uchy a uchyl znamená něco jinýho než pedofil a Michael není ani jedno z toho!!!!!Takže SE KLIDNĚ POSER NÁNO!!!! *10* *16* *8* -
-
Re: Re: 5 důvodů, proč je Robert lepší než Jackson
PS:Ten román je pro tu slepici "HANNAHMILEY"!!!
-
-
achjo neco neni pravda no ale s necim s tebou souhlasim -
jo
1)bohužel tak vypadal
2)to se neprokázalo
3)Jackson se nestyděl za to, že byl černej ale styděl se za svojeho fotra a nechtěl byt jako on a navíc měl ztrátu pigmentu,takže se nechal vybělit uplně aby neměl na černém těle bílé fleky
4)Jackson taky není uchyl (byl sproštěn ve všech 10-i bodech obžaloby,a to že má rád děti neznamená že je uchyl)
5)Robert je asi lepší herec,protože Jackson nebyl vůbec herec..jenže Michael je zas o 110% lepší zpěvák a tanečník
END -
-
Re: Re: 5 důvodů, proč je Robert lepší než Jackson
Chci se zeptat, jak to sakra víte?!.....jako to jste se ho ptali nebo jste to přečetli v nějakém trapném časáku, který si vymýšlí blbosi aby měl o čem psát...
-
-
a ty máš nick hannahmiley a je ti 11 let takže se nedivím tomu co jsi napsala i když to jsou uplné blbosti *5* -
To nemyslíš vážně ?! -
jnn
-
-
kikines,nik011,rendik89:jo nadáváte na to co Danno napsal?Já se vám nedivím váš věk se pohybuje mezi 10-20 lety a svůj idol ,,lowujete" ale zamyslete se nad sebou co tady píšete.Někdo Jacksona rád mít nemusí ale nikdo mu neodpáře to co dokázal a musíte uznat, že ten váš Robert se Jacksonovi nevyrovná..Za 50 let když se řekne Michael Jackson,každý bude vědět kdo to byl a vsadím se , že když se za 50 let řekne Robbert Pattinson budou ho znát 60 lete baby co si v roce 2009 říkali kikines,nik011,rendik89..A TO JE PRAVDA..Myslete si o mě co chcete,pište si tu o mě jaký jsem debil ale každý člověk musí uznat že mám PRAVDU!! -
-
Re: Re: tenhle k*t vs king of pop michael jackson...
hejky v něčem pravdu máš !
Ale něco si trošku přehnal/a *7* -
no nebudem to jenom my 3 co si na nej spomenou moje cela rodina víí ze ho ,lowuju:D,takze si na nej spomene hodne lidi vis, asi ne takze sbohem a satecek ,a ja jacksona uznavam takze to znova nevytahuj,bye -
Jenže Robert Pattinson teprve začíná jako velká hvězda Michael Jackson toho dokázal víc,uznávám, ale Rob má teprve 23 let .
-
-
komu to cpes....si opravdu zoufalej....nemusis delat chytrýho....a jeste ze uz si sel, naopak nam se dela blbe z oho tvyho prispevku.... -
di si tohle psat k jacksonoj na stranku tady to nikoho nezajima -
Oprava : 300 milionu dolaru :) preklik :)
-
-
soutěž
ahojda na blog sem dala soutěž je to SONTV (soutěž o nejlepší trapné video)... no prostě jestli znáte na Youtube nějaké video, s herci z Twilight sagy, za vás moc prosííííííííííím zapojte se podrobnosti najdete zde: http://bablbubl.blog.cz/0907/takze- soutez
jestli že se zapojíte mooooooooooooooc děkuju =) =* *4* -
rytmus života
oni budou vprazeeee?????co ??faktt....jsem četla v časopise že robert a kristen spolu spim