Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jancap

Rob v Praze

Ahojky,take jste slyseli o tom,ze Rob bude jeste s Ashley ze Stmívání v Praze na premiere NM???JOJO,prej 26.listopadu...pojedete tam nekdo?? *7*
    • deniska-l

Re: Rob v Praze

cože???....jak si na to přišla? *7* ....aby to zas nebylo jak s tim festivalem...!!!! *9*
      • -m.a.t.l.a-

Re: Re: Rob v Praze

souhlas..:o( *9*
    • leila00

Hey co?? Zase nějakej hec co! Jako s tim, že Rob bude v KV.
      • nik011

Re: Re: Rob v Praze

jn
    • rendik89

nekecej, kde si to vzala??? ja jsem z Prahy.....ááá, tam musim, byt.... *3*
    • _ewishka_

Co? oni budou v Praze fakt ?
    • lidus5

Cože???!?! Kdes to vzala?? *14*
  • hrál i v jinejch filmech

Nechci vás tady naštvat nebo urazit ale proč pořád mluvíte jenom o stmívání a novém měsíci?Jo jasně jsou to svělý příběhy a on je opravdu moc krásnej(Rob) ale hrál i v jiných filmech ale protože v nich nehraje 107 let starého upíra s nagelovanými vlasy tak o nich nikdo nemluví a to je škoda protože je opravdu skvělý herec.Nejde jenom o vzhled. *5*
    • 1005nc1989

Re: hrál i v jinejch filmech

Třeba v HP? tam je dobrej, stejně tak v The Haunted Airman taky moc good, vlastně tenhle film se skládá 90% jen z jeho záběrů... víš, kde stáhnout další jeho filmy? např. HOW TO BE??? nebo Little Ashes, nemůžu je nikde najít? *7*
    • mysak.kol

Re: hrál i v jinejch filmech

jo, hrál ve spoustě jiných filmech, ale já osobně jsem ještě na jiný další film nenarazila. Hrozně bych chtěla vidět Little Ashes, nebo How to be a nebo se nemůžu dočkat Remember me, ale bohužel, ať koukám, kam koukám, nikde nic není. No pokud nějaké tohle dílko máš, tak bych ti ruce zulíbala, kdyby si mi ho poslal/a. Předem dík. *8*
      • rendik89

Re: Re: hrál i v jinejch filmech

Ahojky lidičky jsem tu nova....♥ Miluju Roberta.....jsem jeho velká fanynka:-)

Jinak jak tady mluvíte i o jinych jeho filmech, ja jsem si asi pred týdnem stahla How to be a musim vám priznat ze sem se u toho triskala smichy, pac Robert je tam tak trapnej, vtipnej až je tááák roztomilej, že někdy brečíte smíchy....ale strasne bych chtela videt Little Ashes, tam si myslim, ze podal dokonaly herecký výkon a až tenhle film trochu prorazi do sveta, tak ho katapultuje mezi PÁNY HERCE...to si myslim, já:-)
        A jinak, nevite, neda se to stahnout?? To Little Ashes??? ja to teda vsude hledala, ale nikde nic:-(
        • lidus5

Re: Re: Re: hrál i v jinejch filmech

Kde si sehnala How to Be??
          • rendik89

Re: Re: Re: Re: hrál i v jinejch filmech

How to be link = http://www.mininova.org/tor/2654427

Stojí to za to=o) Doporučuju všem...=o)
  • Neřešte kraviny

Nechápu co máte proti Michaelovi bože tak je Rob druhej no a? Miley je první taky tu na ní nikdo kecy nemá. A proč řešíte takový kraviny jako jestli je někde první nebo poslední , někdo má rád Roba někdo Michaela, a je jasný když Jackson umřel že bude středem pozornosti tak mu tom přejme až bude u nás v kinech novej měsíc všechno se zase změní.
    • Re: Neřešte kraviny

Souhlasím s bóbinkou neřešte tady takový kraviny nikoho nezajímají urážky a hádky.
      Pokud se chcete hádat dál tak si to vyřiďte přes email.
  • hannahmiley

!!!

To není možné!!Rob klesl na 3. místo!No ale až ta Michaelova sláva přejde ,Rob bude zase na 2. místě. *3*
    • kikines

Re: !!!

klesl na 2 místo Michael je první jenom kvůli tomu, že zemřel
  • deniska-l

xDDD

tak z tohohle nemůžu xD *15* ...no prostě podívejte se sami xDD http://www.stmivani.eu/5-info/rober t-s-ucesy-slavnych/ ....fakt mazec, hlavně rob jako Kristen *15* *15* no asi na tom něco bude, že u roba sou nejkrásnější vlasy:D....i když on je krasnj celej *14* *15*
    • b.e.t.u.l.i

Re: xDDD

jn je to takovy.. zvlastni *15* videt roba i v jinejch vlasech :D ale tk jemu to slusi vsude ze *15* ale tk original je original *3*
      • Re: Re: xDDD

On má upe sexy vlasy...upírek jeden qasnej..:-) *14* *14*
  • deniska-l

...?

ahojky...tak co nevíte nějaky novinky ohledně vztahu Kristen a Roba?...četla jsem o tom v dívce a moc jim to přejju, jenom nwm jestli je to pravda, nebo ne *3* ?... *15*

ahoj zatim sem videla jenom aj s titulkama,ale kdyz vsichni pisou,jak je to cz blby,tak sem zvedava.....nevite nekdo kde bych nasla ten s cz dabingem online???pls pls pls *4* *4* *4*
    • b.e.t.u.l.i

Re: online

http://www.stmivani.eu/12-film/cely -film-cz-dabing/ tady je to cely v cestine.. ale bacha :D aby ses nelekla tech hlasu *15*
      • ajulina

Re: Re: online

me to pise objekt nenalezen! *8*
        • b.e.t.u.l.i

Re: Re: Re: online

musis vymazat mezery...
  • deniska-l

česky dabing?... xD

tak co jak se vám líbí ten českej dabing?? *5* ...mě teda ne a davam přednost titulkam a jejich pravejm hlasům, ktery sou mnohem lepší xD *1* ...no ale každej to vidí jinak *15*
    • anhenka

Re: česky dabing?... xD

mno mě se to taky líbí wíc w angličtině než w češtině já to mám w kompu s titulkama a sem wáda...!!!=o)
    • tynka-twilight

hej ty woe to je ae hnus!!! *9* cekala jsem neco jineho... *13* fakt hruza *9* jak se říká že český dabing je best *15* tak tohle wubec *13* nepochopis *7*
    • us5fan

mě se to taky vic libi v anglictině a ne v češtine
      ja mam aj cesky na dvdcku *16*
      • lidus5

Re: Re: česky dabing?... xD

A to máš koupený originál dvd?
    • leila00

Tak je jasný, že dabing neni nikdy lepší než hlasy, protože to prostě neni jejich. Ale dabing ke Stmíváním mě zklamal na 1000%!! Opravdu děs a ostuda ))): Ale popravdě neznám nikoho kdo má stejný nebo alespoň podobný hlas jako má Rob nebo Kristen, to je fakt.. oni ho maj takový jedinečný. Ale i vedlejší role maj ty hlasy tak jiný xD vtipný celkem. Nejvíc mě dostali ale s tou plísní xD I když jsem i přemejšlela, že to je třeba tim, že už sem to viděla hodně krát tak sem si zvykla na ty jejich hlasy, protože např. když sem viděla Thirteen tak sem si to taky pouštěla pořád dokola a pak když to dávali na primě (myslim) s titulkama tak sem uplně čuměla jak je to hrozně nadabovaný a kámoška co to viděla jenom s dabingem uplně prej, že to je normální a v poho.. Nevim no ale mě prostě ten dabing naplno zklamal a pustim si to s tim tak jednou a konec. Aspoň, že v kině to je s titulkama.
      • hougerka.edward

Re: Re: česky dabing?... xD

Tak asi....já jak kerý filmy....třebas Stmívání to žeru jenom anglicky právě si pouštím Twilight česky...tak doufám že se u toho nezeseru xDDD....mno prostě já miluju Stmívání anglicky páč slyšíte jak oni všeci doopravdy mluví a tak fšecko.....ale prostě záleží jak to kdo mluví musí k tý osobě ten hlas sedět jinak je to v prdeli....a to se né každej trefí....myslím si že Roberta je těžký nadabovat on je hold originál! *14* *14* Ale třebas když dabujou Orlanda tak mi to vyhovuje ten kdo ho dabuje ten jeho hlas mi k Orlíkovi prostě sedí *14* *14* ♥♥♥=o*xo*
  • anca.trhla.anca

jkj

1) Na které foto mu to nejvíc sluší??
    2) Kde má nejlepší ohoz??
    3) proč??
    4) Co je fakt úlet??
    5) Proč??
    6) Kde se nejlíp tváří??
    7) Vyber jednu foto a okomentuj jí ve třech větách...
    • Re: jkj

1,vsude
      2,vsude
      3,proto
      4,vsechn o
      5,proto
      6,vsude
      7,vybiram vsechny ,je krasnej,milej,usmevavej ,proste se vsemu gebí no ,love
  • justia

dabing

Hey...mám tu pro fandy stmívání,kdo nadabuje hl postavy:Edward Cullen (Robert Pattinson) - Jan Maxián
    Bella Swanová (Kristen Stewart) - Nikola Votočková
    Alice Cullenová (Ashley Greene) - Jitka Moučková
    Charlie Swan (Billy Burke) - Lukáš Hlavica ;Jaromír Meduna
    Dr. Carlisle Cullen (Peter Facinelli) - Antonín Navrátil
    Reneé Dwyer (Sarah Clarke) - Simona Postlerová
    *1* myslím,že je to lepší než kdyby Robíka daboval např.Kotek *1* *5* *5*
    • xcornelia14

Re: dabing

Už je i online.. to je hruza.. zustavam u Aj a titulku:D
      • nik011

Re: Re: dabing

pls date mi na ten stmivani cz odkaz?