-
co??
ahoojky tak muže mi nekdo řict jestli je s kristen?jestli spolu chodi nebo ne?? -
-
Re: co??
Tak asi když spolu údajně čekají dítě....to dá rozum... *7* -
-
Re: Re: co??
toe urcite kec.. myslim ze zadny dite neni.. -
-
Re: Re: Re: co??
...s tim dítětem je to určitě kec!!! teda nevěřim tomu no xD ...ale spolu jsou ne? *15* .... -
-
Re: Re: Re: Re: co??
Jo jsou spolu.....neříkám že je to pravda s tím dítětem...jnom točtu......já osobně tomu nevěřím....sluší jim to spolu,ale já osobně bych neopustila kluka se kerým su takowou dobu kvůli jednomu blbečkovi kerej se nemohl smířit s tím,že ho jediná holka v jeho okolí nechce!Mno ale je to její věc.....přeju jim to... -
-
Re: Re: Re: Re: Re: co??
Takže oni spolu jsou?Myslela jsem že to jsou kecy..Jak to víte?? *7*
-
-
-
-
-
-
co??
ahoojky tak muže mi nekdo řict jestli je s kristen?jestli spolu chodi nebo ne?? -
robert vs. michael
ahoj,ja sem nikdy Michaela nemusela,ale hodne lidi ho zboznuje a hodne toho dokazal,a to respektuju.dneska jsem sem zase prisla po nekolika dnech a nahodou sem narazila na takovou zdlouhavou diskusi na tema- Robert vs. Michael.a jak sem rekla,Michael dokazal velky veci ale Rob ma budoucnost pred sebou.hlavni vec,ktera me ale nastvala je to odsuzovani kvuli veku.me je napriklad 13 ale podle toho,co tu obcas napisou nekteri ti 'dospeli' rozumbradove,se mi zda ze na veku nezalezi,protoze jejich IQ je nekde hodne pozadu za mym(ne ze bych byla nejaka chytra,ale na ne to staci :))a nedivim se,ze se hannahmiley branila,kdyz tam tamto napsal takovym arogantnim zpusobem a myslel si,kdovijak neni chytrej...na muj prispevek tu ted mozna bude taky par 'chytrejch' ohlasu,ja se tu ale s nikim hadat nebudu...ja nevim lidi,ale kdyz nemate radi Roba,ale Michaela tak proc nejdete na jeho diskusi???ne..vy proste zamerne jdete sem aby ste se tu mohli hadat a vest tu ty svy recicky...no ja uz radsi koncim *15* *15* *15* -
-
Re: robert vs. michael
Ja osobne sem vzdycky mela rada roberta. Spis neco vic vsude mam plakaty s nim. Myslela jsem si, ze to nikdy nezmizi to jak ho mam rada a myslim ze to ani nezmizelo jen ted mam radsi Michaela a ne ze bych Roberta mela ted rada min mam ho porad stejne rada, ale Michaela mam radsi. Je to takovy zamotany a lidi co urazej jednoho nebo druhyho at se dou vycpat. Protoze Michael byl je a bude KRAL popu. Buh popu. a Robert ma celkem velkou sanci stat se necim podobnym, ale musite uznat ze to co dokazal michael uz asi nikdo nikdy nedokaze. Milovali ho vsude. V americe,asii, africe, evrope vsude.. a kolik lidi se sjelo na jeho pohreb. Byl to nejslavnejsi clovek vsech dob a kdo to neuznava tak je asi hloupej nebo uplne mimo (neberte to jako urazku) tohle je to co si myslim ja... -
Re: robert vs. michael
Já si myslím že diskuze o tom jestli je lepší Michael nebo Robert jsou zbytečné.Já teda taky miluju Roberta a Edwarda atd...Ale uvědomte si co všechno dokázal Michael a co dokázala Robert.Michael byl a vždycky bude Král popu a já si možná myslím že je víc než král. *4* Robert má život ještě před sebou.Nikdy jsem moc Michaela neposlouchala,ale ten pohřeb byl strašně dojemnej a ta jeho hudba je krásná. *14* Prostě si myslím že Michael je víc než Robert.I když mám Roberta srašně ráda.
Tak já to prostě už schrnu
Budeš nám chybět Michaely!!!!!!!!
-
-
pattinsondaily.com
Ahoj holky! S kamarádkama máme web o Robertovi a rády bychom uvítaly každou dobrou duši, která by se na stránku mrkla, popřípadě se stala pravidelným návštěvníkem. Snad se vám web líbí, díky moc! RPattz rocks! :-D
http://pattinsondaily.com
(omlou vam se za druhe odeslani, ale nevedela jsem ze HTML znacky nejsou povolene :) ) -
blog
ahojte mám blog o Twilight, tak se když tak koukněte *4*
http://www.klapulinka.blog.cz/ -
Rob taťkou???:-)
Slyšely jste o tehotenstvi kristen???:-) Ceka s robem decko....:-)
Haha, dobrej hec.....a nase český IN-TOUCH se toho 100% chytne...:-) -
-
Re: Rob taťkou???:-)
No to jo In touch i jiný bulvární časáky po tom hned skočí to je jasný. -
jj už sem to slyšela jenom doufám že to není pravda ale uklidňuje mě že vy tomu nevěříte *9* -
Dyť je to blbost....nějak brzo ne xDD *15* *1* *1* -
coze -
jo xD ...už to vidim ...In touch z toho bude nadšeny *15*
-
-
Fuj
Fuj to je xycht -
-
Re: Fuj
ticho ty nebudes o nic hezci ,je to poznat uz podle toho kdyz napises xicht s tvrdym y,takze sbohem a satecek
-
-
katy
yeah on je tak krásnej =o* *14* *14*
Ale znám i hezčí xD *1* *15*
Ale upíra hraje skvěle *7*
tak ppQ lidi *3*
pls mtkněte sem - mikelangelo.blog.cz
a nechte koment *15* *3* -
fanklub
jee tak koukam že robuv fanklub docela slibně narost !! *3* za chvilku bude mít 3000 a toe supeeer *14* ...!... -
:D
v TopDivce psali,že 30% holek chce,aby je edward kousnul :D
Já taky! :D -
-
Re: :D
kdo ne? *3* Edward je to nejuzasnejsi stvorenicko na svete co nema ani jednu chybicku.. vlastne jednu ma.. *7* neexistuje *9* -
-
Re: Re: :D
mě thaky hroooozneee štve zhe neexistuje doopravdy *9* *9* *7* *7* *9*
-
-