Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nemám tak bujnou fantazii, že tomu věřím, ale vymýšlím si takový příběh: Sedím v hotelovém pokoji v Paříži na posteli a Rob ke mně přichází. Na sobě má bílý oblek a v ruce drží růži. Zve mne na večeři do luxusního hotelu a tam objedná šampus. Není to příběh o mně, ale o nějaké buchtě, kterou sbalil v USA. Skláním se totiž k mužskému pohlaví
    • A komu to cpeš
  • ReeseBD
    Rob je pěknej všude. On má neuvěřitelné osobní kouzlo a nestane se u něj příliš často, že by jste si řekli- 'Ten se podobá mému známému'. Takovej obličej prostě dvakrát na světě není. V Harrym byl krásnej, sladkej a mlaďounkej...teď je z něj sexy chlap, kterému se nabídky jenom hrnou. Samozřejmě, nebýt Twilightu, asi by se za nim dnes téměř nikdo neotočil. Osud mu přál jen to nejlepší a já mu do života přeju to samé. Mám ho moc ráda. *4*
  • Nechápu proč má ve vztazích u Katy Perry a u Riley že spolu chodí když to není pravda. On se vrátil ke Kristen :)
    • pajuskad
      Přesně, je zpátky u Kristen a s Katy a Riley nic nemá.
    • janinka474
      Máš pravdu zase sú spolu lebo Rob bol pristihnutý ako odchádzal od Kristen a bol tam aj na noc !!!
  • Jestli je tohle budoucnost filmu tak UPRIMNOU SOUSTRAST!!!! Jak mužete takové lidi jak je Patizon uznávat?
    • Ach ta závist, nech se vyšetřit. Jestli závistivé a nenávistné chování jako je to tvoje je budoucnost lidstva tak taky upřímnou soustrast. Proč sem lezeš když ho nesnášíš? fakt v tom vidím závist, protože pomlouvačnej ubožák jako jsi ty to nikam nedotáhne a ani nebude mít úspěch u ženských. Běž si mindráčky léčit jinam.
  • Proč nemá ve vztazích Kristen? Když už, tak se rozešli, ale teď jsou prý zase spolu! ;)
    Sluší jim to spolu moc :)
    • A kde pisali ze su zase spolu?velmi rada by som si to pozrela- aj podla mna su spolu krasny :)
      • nejsou spolu nevim kde to furt berete
  • http://hollywoodlife.com/2013/08/05/robert-pattinson-kristen-stewart-back-together-parked-home/ súúúúúúúúúú zase spolu *1* *14* *14* *14* *14*
  • hi kristen stewart and robert pattinson I really, really your big mam Board faninka your movies: stmivani and Snow White and the hunter andall your Dili are so beautiful aunts GDIS I'm writing you have to watch Twilight.
    *14* *14* *14* *14*

ahoj kristen stewart a robert pattinson jsem moc a moc vase velka faninka mam rada vase filmi:stmivani a snehurka a lovec avšechni vase dili jsou tak prekrasni tet gdiš to pišu musim se divat na stmivani.
  • Hi I like to watch the stmivani *14* *14* *14* *5*
  • ve filmech hraje dobře ale v stmívaní vypadá líp než tet a s kým vlastně chodí ? jestli s Kristen nebo s Katty Pery ? *4*
    • s nikým nechodí, jsou to jen bulvární sr*čky
  • Na tehle fotce vypadá jak Yetty

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit