-
Oni spolu chodí???? :)
-
-
jestli myslíš s Kristen tak ne nechodí
-
-
Tak proč je sní ve vztahu?
-
-
protože někdo je zkrátka trouba, co věří že jsou spolu a nastavil to tam... tohleto nastavují uživatelé
-
-
-
-
né já nechcu aby spolu chodili *9* *9* *9*
-
Jak to že je tam chodí spolu? :) :)
-
Patizona nemám rád je to spatnej a zlej herec,kazdému se líbí neco jiního.Já mám rád Sylvestra Stalloneho to je muj nej herec a jeste David Schwimmer je dobrej
-
-
Komu to cpeš? Už jsi svůj názor několikrát napsal, snad jednou to stačilo ne? Nebo si léčíš mindráky, že takový nikdy nebudeš? Rob má alespoň charisma, je pěkný herec, má krásný kukadla a hraje skvěle. A ty se se Stallonem můžeš jít bodnout. A nauč se gramatiku než něco někde napíšeš!
-
-
přesně na roba nikdo nemáááááááááá *14*
-
Robe jsi úzasný,miluji te.Zádný idi*t jako napr.Van Damme na tebe nemá
-
je hezký ale jenom ve filmech *12* *14* *3* *12*
-
Dobrej herec perfect je Jean Claude Van Damme a ne ten usoplanec Pattinson
-
-
Ty jedna p*co co to tady o našem robertkovi říkáš?rob není žádném usoplenec abys věděla!!!!je to hodnej a milej kluk kterýho maj všichni rádi a jestli ho ráda nemáš tak sem vůbec nechoď!!!!!!
-
Jo dobrej asi nevís,ze ten tvuj Van Damme bral heroín a jiný drogy jeste.Rob je super herec nic proti nemu
-
Zase Lukas Pinter? člověče ty si nedáš pokoj a nedáš a furt budeš psát z fake profilů.. jsem tě prokoukla závistivče
-
-
Nejsem zádnej Lukas Pinter,jen ríkám svuj názor Robert Pattinson je o nicem herec za to Jean Claude Van Damme dobrej
-
-
Jdi do prdelee i s tím tvým Van Dammem jeho filmy jsou jenom samé násilí a rvacky kolem dokola to samé.Roberta nech na pokoji je výbornej herec
-
-
-
-
Patizon je fakt d*bil a kr*tén.Sylvester Stallone a Arnold Schwarzenegger nebo David Schwimmer-seriál Prátelé jsou dobrý herci Patizon na ne nemá!!!!
-
-
Jak jsem již řekla: Jo ahá Pattinson je d*bil a co jsi v tom případě ty? Jako sorry,chápu tohle je diskuze,sem si může každej psát co chce,ale d*bil už je urážka, a co urážka, tim že řekneš o někom že je d*bil tak jasně říkáš že je nesvéprávný a postižený! najdi si to slovo někde na internetu, myslím že vzdělání ti chybí. A ano znám Stallona, Schwarzenegra ale věř mi nebo ne, herec nemusí mít svaly aby něco znamenal pro celý svět. Ano taky se mi noc Stmívání nelíbí,ale jde z toho komentáře vidět,že jsi ho v jiných filmech neviděl.Jestli se ti něco nelíbí tak vypadni a neotravuj tu.Stačí napsat svůj názor jednou, ne abys ho tu omýlal pořád dokola. Víš jak mi to přijde? Že ty mu jen závidíš jeho slávu, peníze a úspěch u ženských. Njn to se špatně nese co? *1* Holt ty takový nebudeš,ty budeš jen zamindrákovaný jedinec, co neumí nic jiného, než závidět. A docela trapas, tyhlety komenty píšeš skoro ke každému herci. Njn někdo umí být charismatický a sexy narozdíl od tebe. To je jen závist zlato, nic víc. *3* A závistivý lidé to nedotáhnou daleko to mi věř.
-
Sklapni a vypadni z této diskuze!! *16* *16* *16* A navíc se snažíš maskovat dvěma nicky, jak ubohé... Já jsem tě už dávno prokoukl, heč!!! *1* *1*
-
-
je to kus *1*