Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Patizon je d*bil a nejdementnejsí herec pod sluncem.Nic vám neríkají jména Sylvester Stallone,Arnold Schwarzenegger nebo Bruce Willis? Pokud ne,výte H*VNO o filmu a jdete do hajzlu
    • Ty herci sou hrozně trapný jejich doba už dávno odbila takže jestli znáš jenom je tak ty víš H*VNO
    • váš názor jasně odpovídá vaší inteligenci...... napsat výte s tvrdým Y - je to samé jako napsat "já jsem vpodstatě "prázdná hlava"
    • hej ty drž radči hubu chápu že zavídíš že je podle celeho světa zvolen jako sexsymbol a jeden z nejkrásnějších mužu planety
      nezavid jsi moc napadný !!!!!!!!ty si nic nedokázal tak nesud
    • Zamysli se nad sebou ty jeden ubožáku... Vždyť Rob toho dokázal mnohem více než ty! Nejspíš mu závidíš slávu, peníze a přízeň několik stovek miliónů lidí, že? Jako Arnie, Stallone a Willis jsou dobří herci, ale nikdo z nich nemá to charisma. To vlastní určitě Rob, má takový pronikavý pohled... Přemýšlej ještě o tom, jestli ti to za to stojí pořád někoho urážet... Jsme lidi a ne zvěř!!! *16* *16* *16*
    • vis co pomlove si ho jenom pro sebe nikdo na tvuj nazor neni zvedave *16*
    • Tokita
      Kazdy herec je jiny a kazdy ma jiny vkus na ne tak laskave neurazej neni jednoduchy byt hercem a pokud si myslis ze jo tak nam to ukaz to jen dokazuje jak lidi zarli! *16* *16*
    • Jo ahá Pattinson je d*bil a co jsi v tom případě ty? Jako sorry,chápu tohle je diskuze,sem si může každej psát co chce,ale d*bil už je urážka, a co urážka, tim že řekneš o někom že je d*bil tak jasně říkáš že je nesvéprávný a postižený! najdi si to slovo někde na internetu, myslím že vzdělání ti chybí. A ano znám Stallona, Schwarzenegra ale věř mi nebo ne, herec nemusí mít svaly aby něco znamenal pro celý svět. Ano taky se mi noc Stmívání nelíbí,ale jde z toho komentáře vidět,že jsi ho v jiných filmech neviděl/a.
  • Škoda že bydlí tak daleko :(
  • Rob by se měl dát dohromady zase s Kristen :) moc jim to spolu sluelo a už k sobě patří :):*
    • NO JO slušelo by jim to oni jsou pro sebe jako ztvořeni ale ta nevěra
    • pravda je spojil osud Kristen ho podvedla jenom z nudy. ať jsou zase spolu :) *3* :*
    • myslim ze je to nem jestli ano nebo ne..ale ja bych ji zpatky nevzala...co s holkou,ktera by mu jen zahybala? a on by se jen kvuli ni trapil.svet je plnej holek a dokonce i hodnejch a vernejch holek-i kdyz pomalu ale jiste ubyvaj. myslim ze jina holka by ho milovala takoveho jakej je a zustala by s nim natrvalo. jako skoda ze zije daleko... a o nekterych fanynkach co by ho meli rady takoveho jaky je,nevi... ja bych ho teda brala,je dokonalej...by se mel dat dohromady s nejakou obyc holkou a nebo fanynkou,ktera ho ma rada jako cloveka- roba,a ne jen jako edwarda ci cedrica
      • Jess ona to dělala jenom z nudy ona chtěla být herečkou je herečkou, ona chtěla mít nej kluka na světě a má ho a jenom protože se nudila tak se hned musí rozejít. Prostě každej se někdy nudí a nejspíš ty to v budoucnu budeš dělat taky tak nevim proč by se s ní měl rozejít? :)
        • Aha tak Rob by jí měl vzít zpátky jen proto že se nudila? Myslim že to neudělá. Jako promiň to že se nudíš tak můžeš zaplácnout i jinak třeba si zahrát nějakou hru nebo tak...ale bejt nevěrná? to už neni z nudy holka,to je akorát z toho důvodu že jí pálilo dobrý bidlo a chtěla si to užít někde jinde. Věř mi znám to, tohle můj otec dělal mámě taky,a nijak jinak než rozchodem nebo rozvodem( když jsou dva sezdáni) to nekončí. Protože ten člověk, co jednou podvedl,to bude dělat pořád. takže souhlasím s Jess,ať se na ní vyprdne,po světě běhá takovejch holek a hodnejch holek,který by mu byly věrný.
  • já ho zbožnuju je výborný herec. moc přeju kristen aby jim to vyšlo!!!!!!!!! (ale asi ho neměla podvádět)
    • jackie28
      Oni už spolu nejsou... A hodně se na tom podepsala Kristen,nedivím se,že už jí Rob nevěří,taky kdyby mě někdo podvedl tak bych mu nevěřila... Protože se říká udělá to jednou,udělá to zase...U mého otce,co podváděl mámu to tak fungovalo,a jestli je pravda co se psalo,tak u bývalého páru Robsten to bylo taky tak
      • Prosím oni spolu zase chodí. Miluju Robsten.
        • Ne nechodí spolu. Rob jí už zpátky nevezme,Kristen měla šancí dost,ale všechny promrhala. takže co by jí Rob měl donekonečna odpouštět a brát jí zpět. Byl by hlupák, kdyby jí vzal zpět.
          • Tak jo!!!!!!ted vám něco řeknu:miluju Roberta je to nejlepší a nejcharismatější a ovšem nejkrásnější herec který ho jsem kdy viděla.hned jak jsem ho viděla hrát ve stmívání nemohla jsem se ho nabažit...zamilovala jsem se do něj....a nejraději bych ho objala a dala mu obrovskou pusu!!!!!!protože on je tak strašně milej a skvělej až jsem brečela že ho nemůžu mít...že jsem na něj až moc mladá a taky nemůžu jet za ním do USA.a až mi bude dvacet tak on už bude starej...prostě mě to štve...štve mě že když jsme malí tak jsou tak krásní chlapy ale když jsme větší tak už jsou z nich starý pánové:(nesnáším to že se s ním nemůžu setkat...kdyby aspoň on přijel do český republiky....to by se mi splnil můj největší sen!!!!!!ale to se asi nestane....a vy co o něm píšete takové věci styďte se.....a jsem ráda že nechal Kristen...je to prachobičejná kur**** tohle robovi dělat neměla...vždyď jim to spolu tak slušelo!!!a miluju jak se rob vždycky usměje...je to ten nejkrásnější úsměv na světě!!!!co já bych za to dala být aspoň jeho sestra!!! V roli upíra se mi moc líbí.....
  • co to je za hnusnou fotku? ta predtim vypadala lip!
  • jj je to pravda *3*
  • Ach, ach, proč??? Proč se hádáte kvůli takovým prkotinám?? Někomu se líbí Robert a někomu se zase líbí Taylor. Tak se prosím respektujte, je to škoda tyhle hádky *9* *9* . Mně se líbí oba, protože si myslím, že to jsou pěkní kluci a dobří herci *3*
  • *1*
  • taylor neni nejhezčí *16*
  • já se tak dlouho budu hádat dokut neřekne že je taylor hezčíí lenko *16* *16*
    • to ti asi těžko fanynky Roberta řeknou,že je hezčí Taylor i když nění...sorry pekáč buchet není nic pro mě a navíc vypadá jako buz*k
      • souhlas :)
      • Naprosto souhlasím.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit