-
všecko nej
já osobně si myslím zhe je Rob nej herec co znám a je uplně krásnej... takže všechno nej k dnešním narozkám robe a nechápu ty lidi co proti němu něco maj... *14* *14* *3* -
narozky
Robe vše nejlepší !!!!!!!!!!!!! at ji to dnes užiješ !!!!!!!!!!!! *1* *1* *1* -
kniha
prosíííím rychle hlasujte pro stmívání nebo rozbřesk v knize mého srdce MUSÍME POSTOUPIT !!!!!!!!!!!!!!!! KDYŽ UŽ JSME SE DO STALI DO PRVNÍ STOVKY TAK MUSÍME I DO DVANÁCKY ZATÍM NÁM TO DOCELA NANDÁVAJ TAK PŘILOŽTE RUKU K dílu a hlasujte !!!!!!!!!! na www.knihasrdce.cz a nezapomente i svuj hlas potvrdit na emailu !!!!!!!!!!!!!! *9* *9* *9* -
vše nej
Všecko néééj Robe:-* -
vše nej !!!!
VŠECHNO NEJLEPŠÍ !!!!!! - MILUJU TĚ !!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* * -
Happy Birthay!!
Já teď zdravím Robíčka a přeju hodně štěstíčka a hlavně zdravíčka!!! *3* *14* *14* *14* Muck! -
ŠECKO NEEEEJ!!!
Šecko nejlepšíí....je prostě nejlepšííí *14* -
=o*
Dear Robert,
I wish you Happy Birthday!<3 Lots of luck, health, success and love!!
Whether you meet all your wishes..
Heh.. sice si to nikdy nepřečte *1* ale nevadíí.. Jinak sem nepíšu jako "nána" a vůbec se tak necítím.. když nemůžu jinak, tak alespoň takhle, ne? Copak my můžem za to, že neumí česky..? Určitě by mu to udělalo radost, kdyby si to mohl přečíst.. *3* takže co.. Mrzí mě, že se najde milion lidí, kteří ho mají rádi jenom jak Edu a který přestane po BD zajímat.. *9* ale snad se najdou tací, kteří ho budou mít rádi pořád.. takže všechno NEJLEPŠÍ.. hlavně hodně zdraví, štěstí, lásky, úspěchu a síly.. prostě jen to nejlepší.. Takže.. především se neměň.. myslím, co se povahy týče.. buď pořád sám sebou.. *4* .. protože já osobně si myslím, že nadruhou stranu ti Twilight dost pomohlo, poněvaž ses zviditelnil a teď pro tebe snad bude snažší budovat si kariéru. Takže hurá do toho!!.. Prostě mu věřím a mám ho ráda!!<33 Dneska jsem si za něj dokonce dala v cukrárně dort.. *1* *1* *15* *15* Takže ať je jedině šťastnej, neláme si hlavu s drbama, který napíšou novináři a podobně.. *3* *3* a ať si ty svoe 23. narozeniny pořádně užije!! <333..:*** a taky, ať někdy dojede do ČR, třeba na ten karlovarskej festival.. *3* *3* -
Happy Birthday=)
*4* Wšecko nej k narozeninkám *14* *4* -
rob
mocky mocky vše nej *14*