Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hougerka.edward

Pro: miss_cullen

Kdes na tom byla xO......ale to je mega...jenom všude nemusí cpát tu Kristen.....a pěkně kecá že už ho omrzela...ale to je čistě jenom můj názor...A že prej teď když zapoměl na Kristen randí s Megan Fox.....Ten má vkus jak .......to vybírá teda moc dobře jednu zadanou kvůli kerý láme srdce Nikki Reed a využívá ji....vymění za bisexuálku Fox!!!!To se to Robert pěkně dopracoval x( Jen tak dál Robe..... *10* *16* *9* *13*
    • Re: Pro: miss_cullen

Ha ha ........XD....ono by bylo nejlepší, kdyby si vybral tebe, co ??? XD.........kdy by si vybral mě.....newadilo by mi to...ale je na mě moc starej XD
    • dudysekk

Re: Pro: miss_cullen

heh xD souhlasim docela mě mrzelo co udělal Nikki :-( ale k Megan se podle mě doost hodí :-D
      • miss_cullen

Re: Re: Pro: miss_cullen

podle mě se hodí víc k Nikki než k Megan *3*
  • hougerka.edward

Pro: miss_cullen

Kdes na tom byla xO......ale to je mega...jenom všude nemusí cpát tu Kristen.....a pěkně kecá že už ho omrzela...ale to je čistě jenom můj názor...A že prej teď když zapoměl na Kristen randí s Megan Fox.....Ten má vkus jak .......to vybírá teda moc dobře jednu zadanou kvůli kerý láme srdce Nikki Reed a využívá ji....vymění za bisexuálku Fox!!!!To se to Robert pěkně dopracoval x( Jen tak dál Robe..... *10* *16* *9* *13*
    • nik011

Re: Pro: miss_cullen

bud ticho radsi
  • miss_cullen

Jak Robert oslavil narozeniny?

Rob včera slavil své 23. narozeniny v Glowbal Grill and Satay Bar po dvanáctihodinovém natáčení..
    Na jeho oslavě byli Kristen, Ashley a Jamie Bower.. Dorazili kolem deváté večer a odcházeli v jednu ráno.. Fanoušci ho viděli, jak jde k taxíku, tak se s ním vyfotili..
  • vše nejjj

přeju ti všechno nejjjjjjj k narozkámmm:)..sice trochu opožděně ale neva,,.:)tak si užívej života i nadále..:);) *4* *3*
    • alicebella

vše nejjj

Taky Přeju všE nej VčeRa seM to ňáK neStiHla
  • mysak.kol

co myslíte vy?

tak si říkám, jak je mu asi dnes po flámu. flámoval? SLAVIL NAROZENINY, TAKŽE ASI ANO. nebo je jak my a nechává to na volný víkend? Co myslíte? strašně bych si přála vědět, co teď asi tak dělá (a s kým). Kristen bych mu přála, sluší jim to spolu, ale pokud si najde holku, podle svého vkusu a bude pro něj dost dobrá (což pochybuju, protože taková neexistuje *15* ), budu mu to přát. *7* možná? *15* *15* *15* *15* Miluju ho a moooooooooooooooooc *15*
  • b.e.t.u.l.i

:)

vim ze je to hloupy ale taky popreju *15* skoda ze Amerika neni bliz *9*
  • lucinkael

Trošku později :D

Ahoj Robe,tak trochu později ale přece ti přeji vše NEJ k tvým 23.narozkám :-)
  • leila00

Konec

Tak se už narozky blíží ke konci (: Jsem ráda, že mu všichni tak popřáli ♥
  • cindy.ka

Happy Birthday

Jůůůů narozkýýý
    no tak to ti přeju všechno nej *3* *3*
  • maruskacer

nejky

Všechno nej Robiku hodně štěstíčka, zdravíška, lásky moc tě lofuju
    • Re: nejky

taky miluju roba je sexy ma nekdo jeho mail??
      jestli jo tak piste *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit