Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • plakát

Plakát je v mnohem lepší kvalitě na stránce everglow pod new moon a promotional images.http://everglowmedia.net/gal lery/index.php (vymažte mezery při kopírování do lišty)
  • Rob

Rob je dobrej. Škoda, že ho tady všichni pomlouvají. Je to dobrý herec.
    • deniska-l

Re: Rob

jj souhlasim... *14* a nechápu co z toho maj *7* *10* je prostě bezvadnej! *15*
  • plakát

ten plakat je fakt super,rob samozrejme nadhernej a mate pravdu,ze bella uz neni takovy nevinatko njn *15* *15*
  • For fuj

hele nekomentuj neco co tobe pripada hrozny vis? mysli si co chces ale tvuj nazor nas opravdu nezajima pro nas je rob super pro tebe treba zase nekdo jinej a mi ti taky do toho nekecame
  • deniska-l

Official...

...tak co už ste viděli oficiálni poster k New moonu?? *4* jestli ne tak tady je odkaz .. http://www.stmivani.eu/12-film/offi cialni-poster-nalezen/ .. a bacha Robovi to tam děsně moc slušíí *14* jako vždy je neodolatelnej *14* ...a ten poster je sam o sobě božskej tak se podívejte *15* stoji to za to! *5* *15*
    • hougerka.edward

Re: Official...

Mno příjde mi to takowý umělý ten plakát ale jinak dobrý......ale Bellla fagt vypadá jak new členka Pussycat-Dolls na tom plakátu...už to není tam nevinná holčička jakou ji známe ze Stmívání....a Robert je tady taky moc upravenej....páč když jsem viděla ty klipy kolem New Moon...tak tam byl takowej skoro normální pleti a měl světlý vlasy ale uplně jak přes kopírák celej Cedric!!!!Tak tedy vážně netuším,co je na tom pravdy *7*
      • mysak.kol

Re: Re: Official...

na čem? co si kde viděla? můžeš mi poslat odkaz nebo tak něco? pls *15* *15* *15*
        • hougerka.edward

Re: Re: Re: Official...

http://www.stmivani.eu/12-film/
          Ta dy si to vyhledej.....
    • mysak.kol

Re: Official...

říkám to neustále *15* *15* *15* Rob *15* rt by si měl pořídit zbrojní průkaz na tu jeho dokonalost a krásu *15* *15* *15* *15* je to protizákonné takhle vypadat, vždyť nás zabíjí *15* *15* *15* *15* ten poster je dokonalýýýýýýýýýýýýýýýýýýý jako Rob *15* *15* *15* *14*
  • nik011

very

musim si koupit in touch
  • avrilka.14

fotky

tak nejak premejslim jestli by na netu mohli bejt fotky z robovych natorenin...nevite nekdo kde by mohli byt?? *14* *14*
    • -m.a.t.l.a-

Re: fotky

Třeba někde nějaký.. *1* *1* kdybys nějaký našla a tak se s nima musím pochlubit.. *3* jak jsem tady někde četla, tak tam byla Kristen, Nikki a ještě někdo..? *1*
  • mysak.kol

IN TOUCH

hele dostal se mi do ruky plátek in touch a byl v něm článek o Robovi, Kristen a Niki. Podle toho, co tam psali, je Kristen Robovou velkou láskou, kterou ale jako jedinou mít nemůže. Začal chodit opět s Niki, ale neustále běhá za Kristen. no a Niki se snaží napodobit Kristen, aby získala Roba.
    je mi jich všech líto. Hlavně Roba, protože je nešťastný. Kristen se v tom prý vyžívá a nezávazně s Robem flirtuje. ach jo *9* *9* *9*
    • hougerka.edward

Re: IN TOUCH

MNo...tak jako ale Kristen je velká ptvora že si ho takhle vychutnává...ale na 2.stranu Robert je taky sviňa.....páč to jak tahá za nos Nikki jenom kvůli tomu že chce dostat Kristen aby na něj žárlila to taky není nejlepší.....já bejt Nikki tak si ho pěkně vychutnám jako.....i když po Robovi stráášně ujíždím...tak bych sním koketovala ál a v okamžiku kdy by to nejmíň čekal bych mu natáhla!! *15* *14* xD
      • bellunqa

Re: Re: IN TOUCH

Začarovanej trojúhelník :D jsou divny, všichni ...
    • bellunqa

Re: IN TOUCH

A přitom jak by se k sobě Kris s Robem hodily, že? njn ... *9*
      • -m.a.t.l.a-

Re: Re: IN TOUCH

Zase..? *9* ach bože, vždyť je to jak v začarovaným kruhu.. tohle si fagt ani jeden z nich nezaslouží.. i když očividně Kristen to vyhovuje.. :(.. mě to též za Roba vážně mrzí.. *9*
  • anca.trhla.anca

Hláásuj

http://twilghtsagastmivani.blog.cz/ 0905/ssoouutteezzz-zacina-d
    Prosí m hlasuj *1* o nej blog o Twilght !!Je to jen na tobě komu dáš hlasek:-D ale dikec hlasuj *4* *4*
  • mysak.kol

PETICE

ahojky, lidi hele, na Novém měsíci vedeme diskuzi. Chceme napsat něco jako petici, aby k nám Robert přijel. není to pro nás fér, že tu ještě nebyl. Doufali jsme v KV, ale z toho sešlo. tak se přidejte, pokud chcete. zatím je to v počátečním stádiu debaty. *15* *15* *15* *15*
    • leila00

Re: PETICE

Jasně, že se přidám ♥
    • hougerka.edward

Tak asi....s tím vám pomůžu a ráda...i kdybych ho měla do čech dokopat a dotáhnout třeba za ten prales co má pod paží xD *14*
      • lenicczka

Re: Re: PETICE

tak to je pravda nwm jak ted ale jak bylo snad v bravu jak byl mladší tak tam měl hustej pralest tjn *15* *15* *15* *15*
        • b.e.t.u.l.i

Re: Re: Re: PETICE

tak ale aspon je muz ne *15*
          • nellanie

Re: Re: Re: Re: PETICE

já též se přidám:)
    • lenicczka

já se určo přidám já ho chcu do Čech *15* *15* *15*
    • deniska-l

JJ URČO SE PŘIDÁM....jak sešlooo *9* ja myslela že přijede *9* ach jooo *9*
      • mysak.kol

Re: Re: PETICE

mrzí mě to, taky jsem to skoro obrečela *9* *9* *9* *9* ale neboj, my ho sem nějak dostaneme *15* *15* *15* *15* *15* i za vlasy ho sem dotáhneme, pokud to bude nutné *15* *15* *15* *15* *15*
        • deniska-l

Re: Re: Re: PETICE

tak to je mi hodně líto *9* ...ach ju!!! ...když už se mi podařilo skoro přemluvit mamu *9* toe jak naschval....a neboj v tom vám pomůžu!!! *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit