Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • b.e.t.u.l.i

:)

tak menu uz funguje ale diskuze se mu porad nehejbe :( uz by mel davno pres 4000!! *15*
    • deniska-l

Re: :)

jj mě už taky *15* ..jo to by určo měl *15* jenom škoda že to nejde *9*
  • hougerka.edward

New Moon fotky

Teda právě jsem shlídla nejnovější fotky z natáčení New Moon....a musím říct že Robert bez třička......HM.....=o*♥♥♥ to je teda fagt síla......řekna vám ten musel v posilce makat....a ta líbačka s Kristen......mno sice trochec žárlím ale budiž xo*x)xD *14* *3* *14*
    • deniska-l

Re: New Moon fotky

a dáš sem odkaz???? *15* Roba bez tríča chci taky vidět *14*
      • hougerka.edward

Re: Re: New Moon fotky

Tak asi...prostě su z něj upně vedle zase na mě jdou ty hormony xD.....Rob mě poslední dobou už unavoval....ale teď...uáááá já v tom lítám......honem ať už je prosinec honem"!!!Seru na prázdniny.-....teď je hlavní vidět Newm Moon a Roba bez trička.....jenom mě užírá že se na něj lepí Kristen se líbaj a on je bez tričká béééx(♥♥♥já su uple nažhavená Robéééé!!!!=o*xo*♥♥♥ *14* *14* *15*
      • deniska-l

Re: Re: New Moon fotky

tak už nemusiiiš *15* ...na stmivani.eu je hodně fotek z natáčeni....no tvl jako ten Rob má naprosto úžasný tělo *14* sem z toho úplně mimo *14* te na sobě asi fakt hodně makal *3* ale stallo to za to je božskej *15* *4* *14*
    • hougerka.edward

Re: New Moon fotky

musím se přiznat...že to se mnou hafec mává...uple je to rajcovní vidět Roba do půl pasu...ouuuu♥♥♥♥.....uple prostě tu fotku si musím dát do mobilu.....uáááá=o* vypadá božsky...bez trička.....xDxo*♥♥♥ *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • justia

dabing

hele neví tu někdo kdy bude Stmívání nadabovaný???Dost by mě zajímal ¨Robovo¨hlas...napište pls do vzkazů....díky *3* *3* *3* *5* *5*
    • miss_cullen

Re: dabing

bude ho dabovat asi stejný dablér jako Cedrika ;-)
      • nik011

Re: Re: dabing

co?, ten hlas se k nemu vubec nehodííí
      • Re: Re: dabing

Roberta by měl dabovat Jan Maxián, daboval např. Froda, nebo Spidermana. *1*
        • hougerka.edward

Re: Re: Re: dabing

Já newim jak vy ,ale já mám stejně radši Stmívání v originále...když je to anglicky....páč tam normálně slyším jejich hlas a jak oni doopravdy mluví!!!Podle mě je to lepčí!!!A že někoho nebaví číst titulky a z celýho filmu má pak hovno....mno bóóže...pár titulků ještě nikoho snad nezabilo né???? *7* *14* *8*
  • aldineczka

:o*

*14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • deniska-l

no..

ach jo dneska sem tady asi naposled...v pátek odjíždim na 14 dnů pryč *9* ´...no nwm jak to zvládnu 14 dní bez icq, osobnosti a atd *15* hned jak se vratim zpátky domu hned si zapínam notebook *15* ...ale na cestu si samozřejmě beru Twilight bez toho bych to asi fakt nepřežila *15* *4* ...tak sem vás chtěla poprosit kdyby ste našli novy fotečky bo videa z natačení tak jestli byste mi poslali odkazy do vzkazůů *3* *4* moooc kuji *3* a bude se mi stejskat *15* *15* *15* *15* *14* ...
  • Otazka

AWOJKY JA JSEM SE CHTELA JENOM ZEPTAT JESTLI I V NORMALNIM ZIVOTE JE ROBERT PATTINSON S BELLOU ? *14*
    • Re: Otazka

Ne, ale hodně o ní usiluje...Ona má ale přítele!!!:(
      • bellunqa

Re: Re: Otazka

Chudák Rob ... *9*
  • deniska-l

ach joo!

ach jo mě štve že se mi sekly osobnosti x(...něco napíšu ale stejně je diskuse pořád 3200... *7* ..a fotky se mi taky nemění nwm co s tim je x( *9* ...Bellince se taky diskuse nehybe a co vám??? *9* *5*
    • nik011

Re: ach joo!

a me se tam i na ty hlavni strance u roba neukazuje ten sloupec(tapety,zivotopis) ale ted u diskuze jo, tak to nechapu bi
      • deniska-l

Re: Re: ach joo!

jj přesně tak *3* mam to stejně jak ty ...ten sloupec se mi ukazuje až pod diskuzí *7* ale když sem v diskusi tak je to normáálně *7* ale tohle se mi děje jenom u Roba...ale jinak seklo se mi to všude *9* noo vadí mi to *9*
        • nik011

Re: Re: Re: ach joo!

tjn, ale dneska mi to zacalo najednou fungovat...
    • nik011

Re: ach joo!

me se to seklo taky! a je to teda pekne debilni
    • Re: ach joo!

Mně jo. Tady - na spravení nálady:-)
      http://robertpattinsonw ho.com/?p=2903 (nezapomenout vymazat mezery) - photo z natáčení:-) strašně mu to tam sluší. točili scénu, kdy ho Bella zachrání v Itálii - proto to rozepnuté tričko:-)
      • deniska-l

Re: Re: ach joo!

pěkna fotka *14* i ty další co tam sou! *14* *15*
      • Re: Re: ach joo!

Tak to byl pokus - tak mám taky 3200 - třeba je to strop a víc se už neukazuje
        • deniska-l

Re: Re: Re: ach joo!

no je to divny...:(... *9* ...ale nemyslim že je to strop pač u enriqua je přes 3200 ale taky se mi to seklo *7*
          • Re: Re: Re: Re: ach joo!

Tak to bude chyba u nich a ne u nás;-) Jak se říká "chyba není na vašem příjimači" :-D to se vyřeší
            • b.e.t.u.l.i

Re: Re: Re: Re: Re: ach joo!

jn taky mam jen 3200 a taky me to stve :(
            • deniska-l

Re: Re: Re: Re: Re: ach joo!

jo to je jasny! *15* ...ale celkem mi to vadí...njn třeba se to spravíí ...časem *15*
  • new moon

Tak oficiální obrázky z New moon (je jich 5)- tentokrát už v dobré kvalitě.
    http://www.ew.com/ew/gal lery/0,,20234559_20234565_20280345_ 3,00.html (nezapomeňte vymazat mezery)
    • deniska-l

Re: new moon

kuji za odkaz *5* ty fotky sou úžasnýýýýý *3* *14* ...fakt moc pěkny!!!!
  • bella.edward.twilight

Rob v ČR

Robert Pattinson přijede do Karlových Varů na festival!Já to mám dobrý protože bydlím ve Varech.
    • hougerka.edward

Re: Rob v ČR

Já si myslím že je to zase nějakej planej poplach......no nwm nwm... *9* *7*
    • deniska-l

Re: Rob v ČR

dyt to už tady bylo a pak se potvrdilo že nepřijede....tak jak je to tentokrat? *7* nechci se znova těšit a pak byt zklamana *9* .. *4*
  • pavlusqa

Selaward

Selaward! Pls zapoj se a nominuj svou best celebritu:-)na www.selenagomezweb.blog.cz

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit