-
Kris a Rob
Dneska jsem si koupila new IN TOUCH ...a i když tenhle časák píše samý žvásty tak na tomhle je více jak kus pravdy!!!!IN TOUCH poodhaluje že Kristen už se Robertovi tolik nebrání a opětovává mu náklonost...čili utajení o jejich vztahu praská ve švech ....dlouho už to neutají!!!Protože Michaelovi dochází trpělivost a s Kristen si dali pauzu...ouuuuu to bude nářez ......počítám že Mikky Roba zabije xD *14* *14* *15* -
-
Re: Kris a Rob
Taky jsem to četla ! Podle mě je to ta nejlepší zpráva! Budou dokonalý pár *14*
-
-
ROB A KRISTEN
Twilight hvězdy Robert Pattinson a Kristen Stewart jsou podle některých pár i mimo obrazovky! Po předávání cen MTV Movie Awards 2009 si Robert s Kristen vyrazili na jídlo do restaurace s názvem Cecconi´s a z restaurace odcházeli okolo jedenácté večer. Jejich auto bylo dokonce následované policejním doprovodem až do hotelu The Charlie v západním Hollywoodu. Hrdličky si pronajali soukromou chatku a až do včerejšího rána je nikdo neviděl. Až pak se oba vynořili ven z chatky a vypadali jako by se zrovna probudili.
Fotograf od X17.com, který je fotil před hotelem k tomu dodává své: "Rob byl zamyšlený a zatímco skládal věci do auto, Kristen už seděla v autě a schovávala se za slunečními brýlemi a čekala, než se Robert rozloučí s její mámou (která ho objímala a upravovala mu vlasy). Robert nastoupil do auta a já jsem si jistý, že jsem tam viděl krátký polibek!"
Robert měl namířeno na letiště v Los Angeles odkud letěl do New Yorku. Kristen se s ním rozloučila a pak se vracela zpět do hotelu. Podle X17.com je to vše jasné, ´tento vztah je opravdový´.
Na fotky se podívejte zde: http://ultimatepattinson.com/pictur es/thumbnails.php?album=272
Co myslíte? Je na tom něco pravdy? -
-
Re: ROB A KRISTEN
jooo já si myslím, že pár jsou!!Nebo to k tomu směřuje.. *14* a je to super moc se k sobě hodí!!A je to mnohem lepší než by třeba chodil s Katy Perry *16* Jsou úžasní oba dva!! *14* *14* *15* -
Já chci taky!!!!!! *14* *14* -
jo kdyby ta stranka šla.....na tom mtv Movie Award 2009 to meli se jako polibit nebo ona fakt nechtela?, -
-
Re: Re: ROB A KRISTEN
Musíš odstranin mezery v odkaze ;) na osobnostech to nejde vložit bez mezer.. A na tom MTV to měli domluvený.
-
-
si dělas kozy...
-
-
prosííííííííím
http://twhite.blog.cz/0905/prihlas- se-do-sontb
soutěž o nejhezčí blog, prosííím, dejte hlásek chudince mysak.kol. prosííím. budete mít mou vděčnost. -
BEST STAR
Zapoj se do meho projektu a zvol si svoji best star! Na www.selenagomezweb.blog.cz Díky za zapojení:-) -
Polibek
Jo a k tomu polibku.......určitě i to naplánovali,protože když se Roberta potom na ten polibek zeptal reportér že stál jak zařezanej a jeho reakce byla jenom "AAA" tak se tomu Robert zasmál a jen vtipně odpověděl....mno normální člověk by to bral vážně že ho ženská takhle ztrapnila a pochybuju že by se smál.... *7* *9* *10* -
-
Re: Polibek
jo oni to určitě měli naplánováne... však aji jak to s nima potom o tom mluvili tak rob říkal že to byl nápad kristen... *4*
-
-
Rob a Kristen
Raky že spolu choděj...já si to myslím páč když spolu začali chodit Brad Pitt a Angelina Jolie....tak nějaká společnost Summit či jak se to jmenuje to strašně dlouho tutlala......a potom to stejně prasklo...takže si myslím že to dělají s Robem a Kristen uple to samí!!!!A když už tady slyšým že se líbali i po skončení natáčení tak je to jasný!!!Mě nepřijde normální kdyby po skončení natáčení sedla Kris s Robertem do jeho auta vozili se po městě...pak skákli na véču a někdy ve 4 ráno přijeli do jeho hotelu a ona tam u něho přespala...když ona sama má hotel uple jinde???!!!Prostě si myslím že spolu chodej......jo mno závidím ale hoděj se k sobě a přeju jim to ♥♥♥=o*xo* *14* *14* *3* BONUS:Chodíjou špity ,že mezi Kristen a Michaelem Angaro to poslední dobou děsně skřípe.... *7* *9* -
AHIOJY
KDE SE DIVAT na ty ceny mtv??? -
-
Re: AHIOJY
Jdi na seventeen4ever.blog.cz a tam máš odkaz! Je to blog mé internetové šikovné kamarádky, je tam i spousta dalších skvělých věcí! *3*
-
-
Skvělý!
Já si video s falešným polibkem musela přehrát třikrát! Bylo to prostě dokonalý! Skvělý! Dostala jsem děsnej záchvat smíchu!! Málem jsem upadla ze židle! *15* *15* *15* Ani nevím proč mi to tak přišlo... Je jasné, že to měli domluvené! A taky si myslím, že to vymyslel Rob - vtipálek! *14* *14* Taky jsme si koupila za maturitu Stmívání... Je to jako kdybych to četla poprvé *14* *14* A k Novýmu měsíci bych chtěla říct, že mám obavu... Bojím se, že nedokáží zachytit emoe jako jsou v knížce... *9* Ale budu doufat! -
-
Re: Skvělý!
Naprosto tě chápu. Mé obavy jsou stejné, po shlédnutí traileru ještě větší. Dle mého názoru Chris Weitz neumí právě vybudovat atmosféru. Už teď mě štve nesoudržnost Twilight a New Moon - herci vypadají jinak, jiné účesy (sakra, vždyť jsou to upíři, měli respektovat jejich vzhled z Twilight). Díky oranžovému filtru a přesyceným barvám už z Forks necítím ten chlad, navíc upíři vypadají díky oranžové příliš lidsky. A první záběr z traileru na moře mi svou azurovou barvou evokoval film Ostrov nebo Piráty z Karibiku. Nejsme v Karibiku probůh *9* Neměli ten projekt brát Hardwickové, já to říkala od začátku *9* -
-
Re: Re: Skvělý!
PŘESNĚ TAK!!!! *5* Navíc mi v tom traileru hodně chybělo..mohlo to být lépe udělané...ale i tak jsem se do toho zblázněná *3*
-
-
-
POLIBEK ROKU
LONSKÝ POLIBEK ROKU,KDO HO VIDĚL BYLO PŘEHNANÝ DIVADLO.ALE LETOS JAK UŽ JSEM ZDE DNES ŘÍKALA R+K TO TAK ASI FAKT UDĚLALI SCHVÁLNĚ.KRISTEN NECHTĚLA DÁT VŠEM NAJEVO,ŽE JÍ NA ROBIKOVI ZÁLEŽÍ.ALE FOTKY NA RŮZNEJ GALERKÁCH MLUVÍ SAMI ZA SEBE!!!JESTLI JSOU PÁR§§ AT TO TAJÍ DLOUHO A MAJÍ POKOJ,TO JIM PŘEJU!!! *3* *3* -
HLASUJTE
http://www.vanityfair.com/online/st yle/2009/06/who-is-the-most-handsom e-man-in-the-world.html sice má Rob slušný náskok ale i tak xD