Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • lidus5

ehm

Ahojte, chtěla bych vám říct, že dole jsou teda pěkné kecy... A taky se zeptat jestli jsou nějaké novinky ohledně Roba *14*
  • lamerienda

můj názor

Loni to byl Zac Efron, letos Robert Pattison, bože holky, to musí být kluk slavnej, aby jste ho "žraly" ? Vždyť normálních, neslavných a hlavně nádherných kluků je hafo a můžete mít každá aspoň jednoho ! Těma vašima zaláskovanýma vzkazíčkama jen sypete Robovi a jeho producentům miliony do kapes.
    Navíc on je v podstatě normální kluk, jen to, že hraje nadčlověka ve spoustě lidí vyvolává mylné představy, že on jím opravdu je.
    • miss_cullen

Re: můj názor

souhlasím *4*
    • odysseus

souhlasim, naprosto....ale hrát ten kluk umí, což je vic, nez umim ja, takze trocha obdivu neuskodi, ale abych ho milovala?
    • mentoska

Taky jsem jeho fanynka, ale s tímhle názorem naprosto souhlasim *5*
    • Re: můj názor

ja osobne sem do roberta taky zabouchnutá ale ziju v realite a myslim ze sem kazdy muze dat svuj nazor,pokud to rekne slusne-jako Xmaela.me se rob i edward libi hodne ale myslim,ze je na tom prispevku taky pravda.
      • nany-edward

Re: Re: můj názor

no jo...každej máme přece někoho do koho je zamilovanej..ať už je to někdo slavnej nebo ne!!A já??Já jsem blázen do Roberta jako asi každá, která příjde na jeho profil *14* prostě ti slavní hošani jsou k sežrání!!! *14* *14* *14*
        • b.e.t.u.l.i

Re: Re: Re: můj názor

jn každej máme kousek pravdy a pravdu svojí *15* jen se občas musíme zamyslet co reálné je a co ne.. *4*
          • Re: Re: Re: Re: můj názor

presne tak sem to myslela *15* *4*
    • nik011

zase nejaka chytra boze, nevm proc se vzdycky nekdo najde kdo nam ho chce rozmluvit ale kdyz vas to bavi..klidne muzete pokracovat . i love him
      • lamerienda

Re: Re: můj názor

Ale on tebe určitě doesn't love...to ti nevadí ?
        • nik011

Re: Re: Re: můj názor

ja vim ze on vi ze ho ma rada hodne fanynek, ale ze me nemiluje tak to asi vim ne, ale to je jedno nebudu se s tebou tady o tom hadat
  • mysak.kol

Rob nebo Edward

oba jsou k sežrání, v podstatě je to jedna a ta samá osoba. jestli vás zajímá víc o něm a o ostatních, tak na blogu http://seventeen4ever.blog.cz to najdete. Jo a je tam i petice pro Stephenie, aby dopsala Půlnoční slunce. Je mezinárodní...
    • nany-edward

Re: Rob nebo Edward

Tvůj blog je boží!!!! Koukla jsem na něho jenom tak ze zvědavosti a teď jsem tam pečená vařená!! *14* *14* Úžasnej!!*** Jo a ta petice je drsná...doufám že Steph na konec Midnight Sun dokončí.. *7* *7*
  • plošííííííííím

čau lidi..... nevíte kde bych mohla najit tenhle rozhovor v překladu nebo s titulkama???? pls poradtéééééééééé http://www.youtube.com/watch?v=q1TT A4RDo1o
    • Re: plošííííííííím

nevim
  • plsky poradte

lidi vy tay porad melete o tom jejich polibku a ja vubec nevim o co go..... kde bych se mohla podivat?
    • Re: plsky poradte

aspon dik smi moch rict priste hovno pro tebe jasny
    • Re: plsky poradte

http://www.youtube.com/watch?v=28NV hNeu3bk
  • b.e.t.u.l.i

:)

no je pravda ze Robert je hlavne krasnej jako Edward.. *15* Jako sam o sobe je taky peknej ale jako Edward je uplne k sezrani... *15*
  • miluju edwarda

teda lidi nechci nic rikat...ale robert sam o sobe neni k sezrani, vazne k sezrani je edward, ja ho proste miluju
    • nik011

Re: miluju edwarda

njn ja roba
      • nany-edward

Re: Re: miluju edwarda

Souhlasím!!!Edward by přece bez Roberta nebyl pravej Edward *7* *14* *14* *15*
        • Re: Re: Re: miluju edwarda

jn:D
    • miss_cullen

Re: miluju edwarda

souhlasím se tebou! Edward je nejlepší *14* *14* *14*
  • kikines

MILUJU HO

Miluju Roberta Pattinsona je k sežrání fakt, ale Taylor Lautner je taky good, ale ve knížce mě nasral, nasrala mě trochu i Bella, páč se líbala s Jacobem ...Jo a neříkám miluju Edwarda Cullena, protože to není jeho pravá osobnost . *14* *14*
    • hougerka.edward

Re: MILUJU HO

To asi mi všechny...nejseš jediná kdo se nám tu zamilovalxo*=o*xD *14* *14* *15*
      • -m.a.t.l.a-

Re: Re: MILUJU HO

Tak to v tom souhlásím jen s někým.. *1* *1* .. já žeru jedině Roberta!!!:o)):o** koneckonců Edward Cullen je jenom fiktivní postava.. *9* *15* tudííž.. team ROBERT, jedině..:o) *14* *14* *14* xP
  • polibek na mtv

ou mate pravdu-no ten robovo vyraz fakt nej ale kris mela urcite co delat aby se udrzela a nenechala se fakt polibit *15* *15* *15* *15* urcite se ji tezko odolavalo *15*
    • kikines

Re: polibek na mtv

Já si taky myslím, že to měli domluvené .
      Ve Stmívání bylo upe vidět jak do toho líbání byli zapálení oba dva .
      Takže pochybuju, že se nemaj rádi nebo, že se nepřitahujou .
      Kéž bych mohla být v Kristenině kůži *14*
    • Re: polibek na mtv

kdyby se tahle moznost naskytla me.. asi bych omdlela.. a Rob by me pak musel krisit polibkem *15*
  • robik

aspon mel pekne narozky...chtěla bych tam byt *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit