Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mysak.kol

soutěž

http://seventeen4ever.blog.cz/0906/ stooooop#comment59146470
    hlasuj prosím o best of twilight zadeček
  • b.e.t.u.l.i

:)

Kdo by měl zájem tak píšu druhou povídku *15* navazuje na novej měsíc po tom co chce Bella skočit z útesu... kdyžtak se ozvěte *15*
    a chci se ještě zeptat nějaký novinky ohledně premiéry little ashes?
    • deniska-l

Re: :)

jo to ja určitě zájem mam *5* , pač píšeš fak skvěle...a je mi llíto že Temny úplněk skončil *9* ...ale i tak ti patříí pochvala !!! byla to fakt super povídka a klidně by to mohlo být opravdický pokračování Rozbřesku!!!! *3* *15* ...takže určitě si ráda přečtu další tvoji povííídku, no ikdyž ted sem nějak ve skluzu těch 14 dní co sem tu nebyla je hodně znat *15* ...ale nějak to zvlááádnu a ty už tu povídku máš zveřejněnou??? *4*
      • b.e.t.u.l.i

Re: Re: :)

tak sem dávám odkaz *15* komu se bude líbit může pridat i komentar :)
        http://www.stmivani.eu/10-fanfiction-od-vas/skutecnost-nebo-sen/
        • deniska-l

Re: Re: Re: :)

dííky za odkaz....večer se na to vhrnu *15* a dam ti vědět ju...no ja ti napíšu komentář i tam *5* ...ale věřim že to bude stejně tak dobry jako Temny úplněk!!! *4* ...
  • Josef Dominik

Kdo bude mít zájem,podívejte se na tyhle stránky,děkuju. http://www.dominikjosef.estranky.cz /
  • deniska-l

ahooojik

ahoojik...tak sem zase zpáátky *15* pořáádně odpočatá a nabita energie *15* ale při pomyšlení na školu se moje energie úplně ztráááci *9* *15* *15* !!...ale jako sem naštvana pač v Italii měli časak jenom o Twilight ted teda o New moonu a my nic takovyho nemáme *9* chtěla sem si ho koupit ale stal asi 6 euro tak mi ho mama nekoupila oj *9* ...ale aspon sem ho prohlídla ..a byly tam fakt úžasný plakaty a prostě spoustu obrázků z natáááčeníí *14* ...v Rakousku sem si aspon koupila Bravo a tam sou taky bezva fotky z natáčení *4* ...ale jak sem si tak prohlížela to bravo tak tam je že vyšel special jenom o Twilight a to tam neměli ach jo!!! *9* ...no a když si koupim český bravo tak tam o New moonu není ani zmínka...proč u nás taky neudělaj jenom časak o Twilight??? to by si určo každej kupoval!!! *5* ...no snad to někoho brzo napadne!!!....a COPAK JE NOVÝÝÝÝHO??? *4* ...sem tak nějak po těch 14 dnech mimo *9* *15* *15*
    • hougerka.edward

Re: ahooojik

Ty woe děláš si prdel???xoO já bych za to utratila šecky peníze to by museli bejt úspory...tý jo to bych brala časáky jenom o Twilight....chjo fagt banán že to u nás nevedou megácky by na tom vydělali x´´(=´´((
      • deniska-l

Re: Re: ahooojik

jooo to ja taky *15* ...jenomže sem byla tak nějak na suchu a koupila sem si tam různy kraviny tak mama řekla že je to zbytečny *9* ...tak sem to aspon prolistovala a úplně sem chtěla vytrhnout ty plakaty, pač na takovy my tady budem čekat hodně dlouho *9* ...ale v tom německym je maxi poster a ten je taky úžasnej!!! *14* ...přesně určitě by na tom hodně vydělali jako se celkem divim že na to nepřišli... *7*
    • lidus5

Re: ahooojik

Ahoj, tak Tě vítám zpátky! *1* *3* Tak to já bych bez něj asi neodejla *15* *15* No žádné velké novinky jsem nezaznamenala... Trailer k New Moon si už jistě viděla... Kristen se ostříhala... Prý spolu s Robem randí *10* a jinak asi nic... A co, že si tak cestuješ? *1*
      • deniska-l

Re: Re: ahooojik

kuji za uvítání *15* ...ja sem bez něj taky nechtěla odjet, ale mama řekla že je to zbytečny...NECHAPU JAK TO MUZE RICT *9* ...jj trailer už sem viděla a je pěknej *14* ale k twilight se mi líbil víc.. *4*
        • deniska-l

Re: Re: Re: ahooojik

joo kristen sem viděla a jako docela sem koukala, pač to má o dost velky kus *3* ...ale i tak ji to slušííí *5* ...a o tom randění...no čtu si tady diskusi a vypada to zajimavě *15* ...nwm no *9* *4* ..ale ja jim to přeju!!! *14*
          • lidus5

Re: Re: Re: Re: ahooojik

Jj Kristen sluší včechno... *1* Mrcha jedna... *15* *15* *15* Jde vidět, že svý povolání bere vážně, jinak by si vzala paruku a bylo by... *1*
          • Re: Re: Re: Re: ahooojik

Nechci se do toho míchat,ale oni spolu randěj ? No KONEČNĚ *15* to jim trvalo,wow já jim to přeju moooc moooc *15* *14* *14*
            • Re: Re: Re: Re: Re: ahooojik

jojo hodí se k sobě až moc *15* ae zas na druhou stranu se o tom spekuluje měsíce...a po tom co předvedli na předávání cen ještě víc *15* tak kdo se v tom má vyznat *7*
            • deniska-l

Re: Re: Re: Re: Re: ahooojik

jj naprosto s tebou souhlasim!!! *14* .taky jim to moc přeju *3* ...myslim že se k sobě skvěle hodíí *15* ale je to jenom na nich no *5*
  • mysak.kol

plsky

ahojky, jsem ve finále soutěže o nejkrásnější twilight blog. Můžete jednou hlásnout? Pro Mysak.kol. Prosím.
    http://twhite.blog.cz/090 5/prihlas-se-do-sontb díky
  • Šílenec

tak jakoo ewo... si ta nejvetsi divna holka na svete.. stid se!!!!! *5* *16*
  • uj

mg at sem prijedee
  • zuza-nyje

oprava

To můž mělo bejt můj sryy
  • zuza-nyje

Blog

Hoj hoj hoj...chtěla jsem všem fandům twilight sagy říct at se mrknou na blog www.twilight-saga-lol.blog.cz je fááákt božííí...neni můž aby ste si nemysleli že si chci pritáhnout lidi to ne, jen je prostš fakt dobrej...
  • lidus5

Karlovy Vary

Hrál John Malkovich upíra? Je totiž hlavní hvězda v karlových Varech... *7* Snad máme ještě naději *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit