-
jak jinak?
tak Rob vyhrál anketu o nejkrásnějšího muže světa. získal 51% hlasů. druhý byl nějaký Nacho F., který měl 15% a až třetí byl Brad Pitt s 12%. ještě někdo pochybuje o Robovi? -
-
Re: jak jinak?
ju :P toe super *15* zaslouzi si to :)
-
-
PODPOŘTE ROBA!!!!!!!!!
AHOJ! PRO VŠECHNY CO MAJÍ RÁDI ROBERTA!
DEJTE MU ZDE HLAS - Dej tu hlas pls pro Roberta Pattinson - http://www.people.com/people/packag e/gallery/0,,20283823_20284523,00.h tml
- důležitý!!! pls - SOUTĚŽÍ TU S TAYLOREM LAUTEREM!! *8* !! JE TO SOUTĚŽ ČASOPISU PEOPLE - SEXY MŮŽ!! *14* *14* *14* -
-
Re: PODPOŘTE ROBA!!!!!!!!!
Jasně pospořím ho! *3* *4*
-
-
Fakáč
http://ultimatepattinson.com/pictur es/displayimage.php?album=lastup&ca t=0&pos=46
Jak se zdá, ne všechny jsme jeho fanynky *15* -
-
Re: Fakáč
To mu nikdo neudělal :/ Má to pro film.. namalované od maskérů. -
-
Re: Re: Fakáč
Já vím, ale poukazovala jsem na to, jak ta holčina ukazuje na Roba prsteníček *15* -
-
Re: Re: Re: Fakáč
teda prostředníček *1*
-
-
-
-
ahojky
zdravím dámy, jak je? Dlouho jsem tu nebyla, protože jsem naháněla drby a dostalo se mi do ruky in touch se soukromou rodinnou party Roba k narozeninám. a hádejte kdo byl jako jediný pozváán? Kristeeeen!!! Mazec jestli je pravda, že to spolu táhnou. Měla bych radost. Ona by mi nevadila. *15* *15* *3* Miluju Robertaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa *4* *14* *14* *14* -
-
Re: ahojky
jj taky jim to moc přeju *5* ...myslim že se ksobě prostě hodíííí *4* ...!!!!taky z nich mám rradosttt *15* *15* -
-
Re: Re: ahojky
jn moc jim to spolu slusi *3* a kdyz ji Rob chce tak at je s ni stastnej *15*
-
-
Re: ahojky
Jo bylo by to super...ae o tom se spekuluje už nějakej pátek že spolu sou kdo se v tom má vyznat *15*
-
-
That's ok:D
No abych pravdu rekla mám radsi Taylora *14* nez Roba.. ale zase Rob je lepsi nez Zac Efron *9* -
Dvě krávy
Hej lidi, přečetla jsem si tady nejhůře ohodnocené příspěvky a vůbec se vám nedivím. Ty dvě krávy lenka a odyseus to jsou kačeny. Já taky neholduju přeslazeným fanynkám, ale tohle bych nikdy neřekla. Jde vidět jak lidi můžou být protivný a kazit ostatním náladu. Je úplně každýho věc jak kdo a na jak dlouho koho miluje. Navíc Odyseus leze té druhé pindě jen doprdele. A jestli o nás někdo bude říkat, že jsme blbé, tak je to vymaštěná hlava největší. Jestli si to chce slečna chytrá Lenka rozdat kdo je chytřejší jsem pro. Tuhle pindu bych chtěla potkat. -
-
Re: Dvě krávy
tyvl mrte s to sem napsala, souhlas s tebou -
Re: Dvě krávy
nema cenu je urazet.. kazdej mame svuj nazor tak jim ho neber *3* oni ti zase neberou tvuj :) -
-
Re: Re: Dvě krávy
Já bych na ně nereagovala, kdyby o nás češkách nenapsala, že jsme blbé. Tenhle názor jí teda vyvracet budu. A divím se, že ty ne (nebo vy ne).
-
-
-
:(
toe hrozný *9* Rob porad klesa a za chvili ho preskoci i ta koza Vanessa *9* -
-
Re: :(
jaak klesáá? *9* *7* -
-
Re: Re: :(
no jak máš uplně tu hlavni stranu osobnosti tak v top 1O ... -
-
Re: Re: Re: :(
aha...jo toe mi taky líto... *9* ...a už sem přečetla tu tvou povííídku a je fakt super...určo pokračuj *15* *3*
-
-
-
-
Vkládání fotek
Ahoj všem. Chtěla jsem se zeptat, jestli vám jdou přidávat do galerie fotky? Už je to docela dlouho, co jsem sem nahrála několik fotek a pořád nejsou zveřejněný. Dejte vědět, jestli mám tenhle problém jenom já nebo je nás víc *1* *7* -
-
Re: Vkládání fotek
noo mě to taky nejde...už jsem sem před nějakou dobou davala fotky a nic *9* ...ani video se nezobrazilo a když ho chci vložit znova tak to píše že už tam je tak ja nwm *7* .... *15* -
-
Re: Re: Vkládání fotek
Tenhle problém mám i u jiných osobností. Nahraju fotky, ukáže se mi "Během dalších dní bude fotka uveřejněna" a ono hovno *1* Mají to nějaký nemocný *7*
-
-
Re: Vkládání fotek
ja sem sem pridala asi pred dvema mesicema a nenahrali se *9* -
-
Re: Re: Vkládání fotek
mě to taky nejde *9*
-
-
-
ježiš
Já Roba prostě miluju *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
ježiš
Rob je tak oblíbenej já ho prostě milujuuuuu *14* *14* *14* *14* Diskuzi už má 3 200 to je něco *14* -
-
Re: ježiš
za diskuze je seklá,. a to uz dlouho takze ma uz urcite daleko vííc -
-
Re: Re: ježiš
se vsadim ze by mel vic jak 4000 *3* protoze tech prani k narozkam nebylo malo.. *15* *15* -
-
Re: Re: Re: ježiš
jo přesně taaak *15* a je škoda že se to nenačíta pač by mě zajimalo kolik sme sem už toho napsaliii *3* ..myslim taky tak 4000 *5* ... *14*
-
-
-