-
Megan
Myslite ze s ni bude oslavovat narozeniny? *7* *7* *9* Urcite jo!..ty woe jak jsou jeste skoro hned po sobe!..Ale prijde mi ze na nakych fotkach si je Magan a Kristen dcl podobny asi leti na stejnej tip holek jak tak koukam!..No ja nwm stejne byhc chtela ayb byl spis s Kristen!!:( -
-
Re: Megan
jj ja si myslím, že s ni bude *9* maj to fakt docela dobře po sobě...ale Kristen je lepší a je bych si dokazala představit líp!!! *5* ale je to Robova volba *3* -
-
Re: Re: Megan
jj je to jeho volba presne!:(..Ale ja ybhc byla raci kdyby byl s Kris§:)
-
-
Re: Megan
já bych chtěla, aby byl s Nikki *14* -
-
Re: Re: Megan
No to nwm mam takovej pocit ze jim dvoum by to moc neklapalo sice jo bylo by to priima ale nwm!..Z toho bych nemela moc dobrej pocit!..
-
-
-
bravo x)
dneska sem si koupila bravo a tam píšou že : Rob už netruchlí kvůli neopětované lásce ke Kristen Srewart, byl několikrát spatřen při flirtu s Megan Fox !...tak a ted nwm jestli toe pravda *7* všude taky píšou něco jinyho *9* ale každopádně at je to jak je přeju mu to!!! *14* -
-
Re: bravo x)
Jo to píšou všude něco jinýho....drby,drby a zase jenom drby....ale já bych tomu aji věřila mno stejně na Kristen nikdy nezapomene.......ale Megan Fox....mno Rob si prostě vybírá skvěle....Kristen kerá má chlapa.....Camillu Belle ta chodí s tím blbcem s Jonas Brother a jako bonus má hubu jako dlaždicu....a nakonec Megan Fox kerá je bisexuálka a nestydí se za to...jen tak dál Robe *9* *13* *16* *10* -
-
Re: Re: bravo x)
njn toe celkem pravda jeho výběr je zajimavy....ale přece jenom by se mi k němu nejvííc hodila Kristen *3* ..no ono to nějak dopadne!!!! *15*
-
-
Re: bravo x)
Mno já sem si ve středu koupila In-touch a tam zase psali cituji "že si honí ego na svoují bejvalé přítelkyni" Nikol Reed. Mno nevim co je na tom pravdy. Že prej je z toho Niky celá nešťaštná -
-
Re: Re: bravo x)
jj to sem taky někde četla, ale tak teda nwm čemu se da věřit pač všude píšou něco jinýho *7* ...ale spíš věřim Bravu než In touch *3* ...no uvidíme jak se to všechno vyvine! *4*
-
-
-
Malej Rob
Normálně já jsem do fotek nahrála fotku malýho Roba *14* a oni ju neschválili protože ho asi nepoznali *15* to se jim nedivím ale stejně mě to štve *8* -
-
Re: Malej Rob
Já sem jí viděla.......a....asi ho fakt nepoznali XXXDDD....ale byl roštomilej XD *14* -
-
Re: Re: Malej Rob
ja taky viděla fotku malýho Roba *15* byl fakt roztomilej *15* *15* *14* ale ted je mnohem roztomilejšíííí *15* *15* *15* *15* *15* *15* *14* *14*
-
-
Re: Malej Rob
jakou fotku? nechces mi ji poslat na maila? *15* prosim :) Bety0@seznam.cz -
-
Re: Re: Malej Rob
už sem Ti je poslala *3*
-
-
-
Je nej!
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ -
Hmm
Tak to je mazec prý spolu megan a rober flirtují by mě zajímalo co je na tom pravdy,ale myslím,že Megan se k němu hodí víc než Kristen i když je Megan bisexuálka... -
-
Re: Hmm
Tohle já tak nějak neřešim.....nikdy nemůžete wědět, estli to sou dlby nbo ne XD
-
-
yellow
Viděly jste v Yellow článek o 24 mužích, o kterých sní ženy po celém světě? Hádejte,kdo tam taky je? *1* -
-
Re: yellow
Tak to sem newiděla......ale.......s tim se dalo počítat XXDD....doufám, že tam ale neni taky Zac Efron..... -
-
Re: Re: yellow
to víš, že je tam i zac efron *9* ten je snad všude poslední dobou..a má titul "nejhezčí zpěvák", zatímco rob je "nejlepší upír" *1*
-
-
jj to sem viděla *1* ...ale je fakt že tam toho je malo *9* ale i tak je ta fotka pěkna!!! *14* -
-
tak to já ne...ale pokud to tam v pondělí bude tak se juknu.... *3* *15*
-
-
a jak moc dlouhej clanek tam o nem je.. *15* -
-
No nic moc, jsou tam dohromady asi tak dvě fotky a asi tak dvě věty o něm no *4* Rozhodně nic, kvůli čemu by se to vyplatilo kupovat, narazila jsem na to náhodou..Ale aspoň něco *3* -
-
Re: Re: Re: yellow
tak to si aspoň prohlídnu v trafice *14* *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: yellow
Už do tý trafiky běžim XXDDD
-
-
-
-
-
Happy b-day
Jináák samozřejmě wšechno nej Robovíí :-* dodatečněě -
plssky
ahojky lidi hlásnete mi plsky v SONCTS S robertem moc moc dkěujíí
http://barush-twili ghtsaga.blog.cz/0905/2-kolo-soncts -
narozky
lidi, včera sem tu nebyla a to mě štve.... tak dodatečně VŠECIČKO NEJ..... *14* *14* *14* -
Happy Birthday
Promiň Robíí, že jsem ti včera zapoměla popřát...Tak opožděně Všechno nej nej k narozkám... *1* *4* *4*