Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • bellinka

Mensi napad

jaa?mno ja uz se ted mam super jsme strasne rada ze se to tu tak rozjizdi!fakt!..jsme rada ze se vsichni tak radi zapojuji!..a co ty jak se vede? *4*
    • maj_ki

Re: Mensi napad

Deni kde jsi odešla????bšž zpátky na to icq plsky!! *10*
      • deniska-l

Re: Re: Mensi napad

sem tam jen mi vypad net *15* nerozčiluj se *1* *1* ne sry vtípek *15*
    • petlluska

Re: Mensi napad

tak sem tady. *5* Evy sem tu. *1*
      • bellinka

PRO VSECHNY

Hele holky tohle je Peta moje dost dobra kamoska chtela by se taky zapojit do tyhle diskuse ale nak ji to moc nejde pomozte ji se rozkecat!..je tu taky nova!..tak co pomuzete mi s ni?!?!
        • nik011

Re: PRO VSECHNY

no comment
        • bellinka

Re: PRO VSECHNY

NO TAAAK HOLKYY
  • bellinka

Mensi dotaz

Joo taky si myslim ze se to slusne rozjizdi a to jsme dneska zacaly!..napady jsou skvely!..myslim ze fanosku se pridava porad vi a vic!:)..a jsem rada! *1*
  • deniska-l

ahooooojky

ahooojky tak vas zas zdravim *15* ...konečně tady máme další posilu vid maj_ki... *5* a jak se dneska mate...dneska sem dorazil Obama ...škoda že místo něj nepřijel Rob že jo? *15* *15* ...a plsky písejte další napady na to video...myslíme s bellinkou že je to fjn napad *1*
    • maj_ki

Re: ahooooojky

a vy umíte dát video na youtube?? *7*
      • deniska-l

Re: Re: ahooooojky

jj to není problem to tam dat jen tam musiš bejt zaregistrovana což to ja sem pač sem dělala mí nej kámošce video (ale jen z fotek) *15* a díky za napad taky je dobrej *5* a jestli to umíííš tak to bude súúúpa *15* ty napady pak můžem složit dohromady co říkate??? *5* *14*
        • maj_ki

Re: Re: Re: ahooooojky

holky viděli jste tělo od emmeta cullena? *14* *14* upe jefíc sexy *14* *14* *14*
          • miss_cullen

Re: Re: Re: Re: ahooooojky

jj, úplně dokonalý *slintám* *14* *14* *14* *14*
          • bellinka

Re: Re: Re: Re: ahooooojky

yes Emmet is SEXY!.:D.. *1*
            • maj_ki

Re: Re: Re: Re: Re: ahooooojky

jooooo to jeho vymakané tělo upe nejfíííc *14* *14* *14* z něho nemůžu !!!! *14* *14*
        • maj_ki

Re: Re: Re: ahooooojky

jooo to bude supíííííš už jsem jedno udělala ale zvratli se mi titulky.. :-) mno *16*
    • bellinka

Kez by prijel!..
      je to dobrej napad!
      • maj_ki

Re: Re: ahooooojky

JA nwm tak ale mohli by jsme z obrazku poskladat animaci v microsoft movie (umím to ale blbnou mi titulky)nějak podle toho filmu a pak to dat na to youtube!! třeba... *14*
    • maj_ki

ahoojky zdravím vás no místo obami moch přijet rob s kristen !!! to by bylo žůžo !!!!ne nějaký obama! *15* a jaké nápady jsou na video nebo co ??? jaké video??
  • bellinka

Mensi dotaz

Neee hele nemam nic podrobnyho dneska me to teprve doslo jak jich tady je amlo mno malo jako malo enkde je i min zejo ale lepsi je vic a vic!:)..proto chci aby tady vsichni prosadily svuj napad!.. *4*
    • deniska-l

Re: Mensi dotaz

ahooojky...tak to docela vychází *15* zatim je tu sice jen jeden napad ale ten se mi zda děsně super *5* co ty myslíííš??? *15*
      • bellinka

Re: Re: Mensi dotaz

jj ale pockej napady se pohrnou pozdejc!...jj taky se mi moc liby!.ale tyky bych chtela abych jich bylo vic!ale to se podda *4*
        • petlluska

Re: Re: Re: Mensi dotaz

ahojda sem tu nová tak moc nic nevim ale jak sme tak koukala ten napad s tim vydejkem fakt muz prilakat fandy Roba vic nez ted..jou ja bych do toho videjka dal jeho fota a tak...jako k tomu neoc napsat treba prijdte na osobnosti cz.tam se o robím dozvite vic!boi neco takovyho proste *3* *7*
          • bellinka

Re: Re: Re: Re: Mensi dotaz

Yes je to dobrej napad ze?..ja si taky myslim!..to by me nenapadlo tos tim videem!..konecne se to tu rozjelo!:)..sem rada dalsi napady!:)
            • deniska-l

Re: Re: Re: Re: Re: Mensi dotaz

tak se nam to slušně rozjííždi vid bellinko co na to říkaš??? *15* ja si myslim že se nam podaří přilakat co nevíc fanoušku a bude to súúpa video...ty napady soz bezva *5* sme všechny dobryyyy *15*
        • deniska-l

Re: Re: Re: Mensi dotaz

jj to ja taky ...taky myslim že bude z čeho vybírat:-D...hlavně to pak nakonec nesmíme zapomenout uskutečnit *15* to by byla škoda!!! *5*
          • bellinka

Re: Re: Re: Re: Mensi dotaz

To kazdopadne!..ale ja myslim ze nezapomenem! *1*
            • deniska-l

Re: Re: Re: Re: Re: Mensi dotaz

jj ono se snad na to neda ani zapomenout *1* ale těšíííím se co bude ještě za napady *15* a jak se vůbec máš???
  • andysek110

andysek110

lidi já roba tolik miluju ale hrozně mooc *14* *14* *14*
  • bellinka

Menší dotaz

Ahoj lidi nebo spis holkyy!..jsme tu nova ale hned me napadlo a ne jenom me ze bychom mely udelat neco proto aby tu bylo jeste vic fanousku tak nejak jsme si povidaly s deniskou-l ze by yblo dobry udelat nejaky video(reklamu) ktery prilaka hodne lidi do naseho funclubu!..ocenim jakoukoliv odezv a hlavne napady jak a kam dat video me napadlo dat ho na youtobe kde bude vsem pristupny ale nejak me nenapada jak a co do nej dat!..tak piste napady!zaťalc lidi *3*
    • leila00

Re: Menší dotaz

A jako podklad dát písničku od Roba.
    • leila00

Re: Menší dotaz

To video je super nápad. Třeba by každej mohl natočit tak 10 nebo 5 vteřinové video a tam říct kousek textu co bysme se domluvili. Pak to hezky pospojovat a přidat třeba i nějaký fotky (:
      • deniska-l

Re: Re: Menší dotaz

tyyo to je fakt úpa super nápad...sem rada že někdo píše svý napady...pač si myslim že to video bude fajn *5* s bellinkou sme o tom mluvili ale nějak nám chyběly napady tak sem rada že se zapojime všichni *15* ...a tvůj napad je fakt dokonalej... *1*
      • bellinka

Re: Re: Menší dotaz

To je fakt super napad!..doufam ze budou dalsi takovyhle super napady!..tak piste ty napady plosiim!..a ta pisnika je taky dobrej napad!a umis to udelat to video?ja totiz ne!=D *1*
        • leila00

Re: Re: Re: Menší dotaz

Zatim ne xD Ale kámoška mě to jednou chtěla naučit tak teď se to bude hodit (:
          • bellinka

Re: Re: Re: Re: Menší dotaz

Mno ja bych taky mela moznost od kamose ten delal nasi tride filmesek!..hh!bude to super jstli tohle nak porad vyjde!:)
            • leila00

Re: Re: Re: Re: Re: Menší dotaz

Tjn.. A máš nějak podrobnej nápad nebo jenom to co jsi tady psala ?
  • kyrstyn

ten je tak krásnej!!

deniska-l mi pustila stmívání...ty nažhaveny sceny jak tam je s Bellou..a ty jeho oči ...uplně ňunííí...njn moc se mi líbí ale to vám asi taky co ? *3* *15*
    • andysek110

Re: ten je tak krásnej!!

jasně že líbí ten je nej nej nej
    • deniska-l

Re: ten je tak krásnej!!

*15* *15* jj týnko to nám všem *14* prostě ho mijuju *14* *5* a nemůžu se dočkat new moonu, teda dneska sem četla v bravíčku že tam bude míít hodně malo scén(ne že bych to nevěděla, ale prostě je mi z toho znova smutno)....a nezapomen na to že si mi slíbila že se mnou pudeš na Litle Ashees *3* těšíííím se *15*
  • leila00

Vampire shop

Třičko, mikinu nebo polštářek si můžete navrhnout a pak si ho i koupit. Mělo by to jít poslat i do Čr. Chystám se na to přiští měsíc tak vám pak dyštak dám vědět (:
    http://www.customizedgirl.com/tag /team-vampire-tees&cm_d=30&cm_v=1
    • miss_cullen

Re: Vampire shop

OME! Ten e-shop nemá chybu !!! Takový dokonalý mikiny a trička !!! Jde to poslat i do ČR ? A jakým způsobem se to bude platit *7* *7* *7*
      • leila00

Re: Re: Vampire shop

Mělo by to jít.. a plati by se to mělo kartou.
  • erikaa

anglie-panenky

Myslíte, že bych panenku Edwarda sehnala v anglii ??????? *1* *1* Hrozně bych ji chtěla *7* *14* *14*
    • sheepgirl

Re: anglie-panenky

tak ne asi xD jo podle me sezenes kdyz se da z nemecka objednat k nam
      • erikaa

Re: Re: anglie-panenky

Fakt a nevis kolik by stála ???? *1* *1*
      • miss_cullen

Re: Re: anglie-panenky

myslíte, že někdy bude v prodeji i v ČR ?
        • erikaa

Re: Re: Re: anglie-panenky

Ja v to doufám nevim co mě to najednou chytlo za posedlost *1* *1*
          • miss_cullen

Re: Re: Re: Re: anglie-panenky

*1* tj, já doufám, že u nás budou v prodeji nějaká Twilight trička *7*
            • erikaa

Re: Re: Re: Re: Re: anglie-panenky

jo jasne to je porád se na nej muzes dívat *1* *1* *1*
            • deniska-l

njn pravda jako vždy *15* tak to musííí bejt fajn pocit mít na sobě Robíka *1* *14*
            • erikaa

jo jasně že mu to tam sluší ...jako vždy *1* *1* *1* to triko sem si nechala udělat za 2 stovky *3* *3*
            • deniska-l

*7* ty máš fakt triko ,? to se máš *1* ...sluší mu to na něm?? *14*
            • miss_cullen

cože ? *9* *9* *9* kde jsi ho sehnala ???
            • erikaa

ja už triko s Robem mám *1* *1* *1*
  • myspace

lidičky slyšela jsme že rob je na myspace tak to chci s etam dostat ale jak si mi to nejde...
    • erikaa

Re: myspace

ja myslim že jsem ten jeho profil našla nebo něco ja se v to m moc neviznám tak newim *3* *3* *3* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit