-
Parfém
Prej vyjde parfém ,,Pattinson" a bude to vůně:pomeranč se zázvorem...Tak vidíte i Rob bude mít parfém... *1* *1* *1* -
-
Re: Parfém
Fakt tak to je hustý že Rob bude mít možná i svůj parfém -
Ale bude asi pánskej coo *15* No to je ale jedno. To mě neodradí xD -
-
Re: Re: Parfém
No právě škoda že asi pánskej *9* *9*
-
-
*15* jeee tak ten bych chtěla *1*
-
-
:-)
*15* ahoojky tak jak se dneska mate ??? konečně víkend co? *5* pořád na netu hledám nějaky novinky ale nic nemůžu najít a co vy???....hele a je něco pěknyho (třeba Rob *15* ) v novim Bravíčku??? ja sem si ho dneska zapomněla koupit tak jestli přicházim o hodně *5* ... *3* -
-
Re: :-)
Ja myslim že tam není *9* *9* -
Re: :-)
Čawes... no koonečně tvl xD kdyby nebyl tak bych zejtra stejně nevstala. Taky žadný novinky jen teď Rob v novim Popcornu ale na Bravo jsem taky zapomněla tak nwm. -
-
Re: Re: :-)
hele je ten novej popcorn jak je tam i o tom že kristen fetuje, rob se bojí tmy, že nesnáší sprchování a tak???....jestli jo tak to mam je to číslo za duben že jo?? *5* ... -
-
Re: Re: Re: :-)
J, to je ono. -
-
Re: Re: Re: Re: :-)
hele a věříš těm věcem??? jako třeba tomu že ta kristen fetuje?? *7* mě se to moc nezda a o tom sprchování s robem to není pravda četla sem to na netu že prej dokonce moooc hezky voní *1* a on o tom řek že se tomu musi jen smát *3* je to prostě týpek *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: :-)
jj, taky si myslím, že na tom trochu pravdy bude *7* ale mě na tom vůbec nezáleží *14* *14* *1* *1* -
ja ho jako nechci nejako verejne urazet.. ato bych asi nikdy neudelala protoze ho mam strasne rada, ale myslim ze s tim sprchovanim... ze na tom trochu pravdy bude *9* on no prijde mi na nejakejch fotkach takovrj usmudlanej... a moc se neholi a tak *9* ale je mi to jedsno !! mam ho rada takovej jakej je!! *4* -
Ja myslim že s tou sprchou je to pravda *3* -
Vůbec tomu nevěřim když jsem si to četla tak jsem myslela, že mi vypadnou oči *15* Kecy nejvíc.
-
-
-
-
Re: Re: :-)
*5* ja už bych asi taky nevstala ...vůbec mě ta skola nebaví *9* ...jj tak to ja si je musim koupit *3*
-
-
-
Hle
Tak koukejte!Jestli si chcete chatovat tak na chatu ané tady.Jako ono je to nepříjemný když lidi chtějí najít nějakej článek a kvůli vám ho nemůžou najít. *16* -
-
Re: Hle
A ty jsi jako kdo, že nám tady chceš rozkazovat. *15* -
-
Re: Re: Hle
jj přesně tak *10* .... *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Hle
*15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
Re: Re: Re: Hle
Co to jako je, seš nakej magor ne ?????? *13* *9*
-
-
-
-
casopisy
Kdo se vám ještě líbí ze Stmívání kromě Roba ???? *1* *3* -
-
Re: casopisy
jackson, cam,lutz,peter, taylor! vsichni proste a ty zensky tam sou taky mrte -
-
Re: Re: casopisy
Mě se líbí Jesper a Carlisle -
-
Re: Re: Re: casopisy
mě se lííbí ještě Taylor... *15*
-
-
-
Kellan Lutz *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Cam Gigandet *14*
-
-
Popcorn
Co řikáte na dvojstránku co se objevila v Popcornu? Podle mě docela kraviny co tam píšou xD Scany jsou dyštak tu: http://gallery-twilight.blog.cz/090 4/popcorn-cz-nr-04-2009 -
-
Re: Popcorn
nooo těžko říc jesli je to pravda *7* *7* -
-
Re: Re: Popcorn
O Robovi si myslím že je to pravda *7* *3* -
-
Re: Re: Re: Popcorn
a kdy to vyslo? dneska *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Popcorn
Je to teďka dubnový číslo. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Popcorn
sry ja byla mimo ten novej popcorn ještě nemám *15* luvila sem o tom minulim *15* ja sem dementik *1* -
jj ten plakát je sůůůpa *1* hodně velkej a robovi to tam sluší(tak kde ne že jo *15* )... *5* *14* -
asi 45 kč je tam toho ale docela dost a pěknej plagát -
fajn a kolik to stoji
-
-
Re: Re: Re: Re: Popcorn
Ja mysli m že už je to dýl -
-
jj, já už to mám doma asi týden...
-
-
-
-
-
Re: Popcorn
http://gallery-twilight.blog.cz/090 4/popcorn-cz-nr-04-2009 -
-
Re: Re: Popcorn
za 0 a 4 si vymažte tu mezer aby to bylo ok *3*
-
-
-
Mizim
ahooojky *3* pro dnešek končim(musim se kouknout ještě na chemii *9* )...tak papa...a zejtra zase *3* *5* -
-
Re: Mizim
papa Taky pak pudu na chemii :D pekny sny o Robovi -
-
Re: Re: Mizim
díky.... *5* o robovi sou určo jenom pěkny *14* ale myslim že dneska se mi bude zdát o ty hnusny chemii *9* *10* tak pp:) -
-
Re: Re: Re: Mizim
jj paa *15*
-
-
-
-
Ptákovina
Tenhleten článeček jsem četla na www.stmivani.wz.cz a ten to zase vzal odněkud tady je ten článeček:Nebudu vás rozhodně dlouho napínat, toto je totiž zcela šokující, světovým tiskem včera proběhla zcela nečekaná zpráva, herečku Kirsten Stewart, která v prvním dílu zfilmované ságy Stmívaní představovala Isabellu Swanovou, bude muset pro natáčení dalšího dílu (New Moon - u nás pod názvem Nový Měsíc) nahradit někdo zcela jiný. Hovoří se, že by tuhle roli mohla narychlo přebrat známá osobnost z oboru poulární hudby Shakira. Ale proč tahle náhlá změna? Dozvěděli jsme se totiž, že Kirsten nebude moc pokračovat v natáčení, protože ji čekají daleko jiné starosti, ano na veřejnost se dostala ověřená informace, že herečka je již v určitém měsíci těhotenství, sama to komentovala slovy: "Myslela jsem, že jsem jen trochu přibrala, ale že to maskéři nějak zaonačí..." Kdo je však otcem doposud nevíme, spekuluje se však, že by to mohl být samotný filmový představitel Edwarda Robert Patizón.
Njn prostě ptákovina jako něcoe...
*15* *15* *15* -
-
Re: Ptákovina
sok -
April *15* -
To síla snad to není pravda bez Bells by to už nebylo ono *9*
-
-
panenky
Nevíte jestli knám na trh mají přít ty paneky Edwarda a Belly *7* *7* *7* -
-
Re: panenky
to nevim al jakmile prijdou pobezim si koupit edwarda *4* -
-
Re: Re: panenky
A co Bella???(chudáček) *15* -
-
Re: Re: Re: panenky
Bela? tak to nwm, snad by to tu chvilku bez něj vydržela,(jako že by nám ho vypůjčila) když je upírka tak je přec nesmrtelná a ještě nějakejch 60 let by se bez Edwarda snad obešla *1* -
-
Re: Re: Re: Re: panenky
dobra teorie.. *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: panenky
jj jasne ... kdo by ho nechtel.. myslim ze nektery lidi jen rikaj ze se jim rob nelibi... komu by se nelbil -
Ja si taky Bellu nekoupím ,ale vyměním jí za sebe aspon jeden Rob bude muj *1* *1* *1*
-
-
-
njn chudáček *15* tak ale edward je edward *14* -
-
jj ten je nejkrasnejsi
-
-
bella neni muj typ *9* bohuzel sem na kluky :D a libi se mi Rob *15*
-
-
Re: Re: panenky
*15* *15* *15* joo přesně tak *1* -
-
:) jj a k tomu si dam este nejakou barbinku podobnou sobe :D -
-
*15* *15* *15* tak z toho nemůžu *15* máááš fajn nápad *1* :-D -
-
jj myslim ze se tim zvedne prodej barbinek... Edwardu :D -
tak s takovou kráááásnou barbínou to nevadí *1* ..... -
Ja si taky hned koupim Edwarda pak si ještě začnu hrát z barbínama *1* *1* -
jo bylo to na tebe *1* fakt sm z toho měla výtlem ale taky doufám že nějakou seženu:-D.... -
tak dik jestli to bylo na me *15* taky ale doufam ze nejakou me podobnou budou mit *15*
-
-
Přesně, snad nějakou vyráběj *7* a jinak ahoj všechny
-
-
-
-
-
Bravo
akorát jsem dneska viděla nový bravo je tam plakát Jespra a Alice ale o Robovi asi nic jestli ho někdo máte tak napište jestli tam o něm něco je *9* *1* *3* -
-
Re: Bravo
mam ho ale nic tam neni *9* je tam jenom o taylerovi... a je tam jedna nebo dve robovi fotky u rozhovoru s nim -
-
Re: Re: Bravo
No jo už to začíná Tayler střídá Roba to je děs !!! *3* *9* *3* -
-
Re: Re: Re: Bravo
jj ale na konci bude zase Rob a toe fajn *14* tak Taylor není ošklivej ale na Roba prostě nemá....a my na něho prostě nezapomene!!!! *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Bravo
přesně tak Rob prostě vítězí!!! *1* *1* *1* *1* *1* *1* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Bravo
Kolik jich máte ??? já asi osm -
jj ja taky *15* ja si prave dva lepila na dvere -
jj to ja taky tak nějak *1* ja už mam doma strašně moooc plakatů *15* ale jako vůbec mi to nevadí *14* -
ja nad 500 urcite *15* -
celkem by mě zajímalo kolik už jsem za ty časopisy s RObem utratila *1* *1* -
to každopádně *15* -
na plny care :)
-
-
Re: Re: Re: Re: Bravo
přesně tak Rob prostě vítězí!!! *1* *1* *1* *1* *1* *1* *14*
-
-
-
-
-
email?
Hádám že na něho nikdo mail nemáto což? *7* -
-
Re: email?
ja ho bohužel nemám *9* ale taky bych ho určo chtěla *1* -
-
Re: Re: email?
kdo ne .... kdybych ho měla byla bych nejstastnejsi clovicek na svete... -
-
Re: Re: Re: email?
jo takže zbývá jenom varianta dopis. ale kam ho poslat? asi LA což? i když pravděpodobnost že si ho přečte je celkem nulová *9* -
-
Re: Re: Re: Re: email?
jj je to celkem mala šance *9* ale ja sem někde četla že svych fanoušku si dost váží *4* tak třeba by sme mohly mít zrovna štěstí *5* každopádně kdyby mi odepsal byla bych úpa nejvíc štastna ale na druhou stranu kdyby ne ...tak bych z toho byla pěkně zklamana *9* tak nwm no *9* *5* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: email?
*5* jo to maš pravdu no některy překladače sou fakt na prd *15* ja už si stmívání pamatuju snad taky cely ..nejvíc si pamatuju tu scénu z lesa jak mu tam říka že je upír *15* *3* -
no prekladac taky neni zrovna moc nejlepsi ... tam ti to prelozi uplne divne *9* ja se ucim ajinu 8 let ale jako kdyby jen 3 *15* ikdyz posledni dobou jak furt koukam na stmivani :) ale nechci se chlubit :D -
ja bych to musela napsat na překladači *15* pač se učim němčinu a ajinu mam jen druhym rokem *1* takže myslím že by to pro něj nebylo moc příjemny počteníčko *1* *5* -
ja taky moc :) a asi to udelam... za zkousku nic nedas :) -
Ja bych mu zase napsala tak že by to ani nepřeložil *1* *1* *1* ale napsat bych mu chtěla
-
-
dík za to no zbýva to jenom zkusit, kámoška mě hecuje prý ať pošlu při jednom i foto, je to šílenec *1* -
-
to ja taky... *9* Ale od tej doby co se mi Robert libi sem se o dost zlepsila... vychazi mi 1 :) a i vic rozumim takze diky Robe *1* -
ja sem taky bídná angličtinářka takže taky nic -
mě ty to stejně moc nepomohlo ani pokecat bych si s ním nemohla se svou chabou anglinou *9* nic jdu tesknit *9* mějte se zase někdy -
Mě to děsně štve že je v los angeles tak daleko kež by se chtěl vrátit do londýna *9* to je pořád větší šance že ho potkám *4* -
no právě to je na tom to nejhorší a čekáš a ono nic no *9* a taky foto nejsem blázen nikdy nevíš kde takový dopis zkončí a nebo to risknout? -
zkusit to muzes.... ja uz to mela taky v planu uz v lednu ale porad sem se k tomu este neodhodlala protoze kdyz neodepise... budu z toho mit depky... *9*
-
-
davam tomu 0,001% ale kdyby si to precet a odepsal.... :) *3* skakala bych 10 metru vysoko....
-
-
-
-