-
koukááám
Koukám že je vás tady dost z Hradce Králové *5* Já taky jsem celkem překvapená. *1* *1* *1* *1* -
-
Re: koukááám
ty hele já jsem taky z HK *1* to je haluz *3* *15* -
-
Re: Re: koukááám
fajn neco vymyslime *15*
-
-
Re: koukááám
jj :) mel by nekdo udelat sraz twilight fanousku v hradci *15* -
-
Re: Re: koukááám
jo to by byla sranda *1* *1* -
-
Re: Re: Re: koukááám
j byla :D ale nekdo si to musi vzit na starost :D
-
-
-
-
B.E.T.U.L.I.
Ale B.e.t.u.l.i, vůbec jsem se neurazil:-) Je to v pořádku. Jen jsem už nějak nevěděl, co ti na to napsat:-) Mnoho dlouhých let jsem byl sám a připadal jsem si opuštěný podobně jako Edward, možná právě proto mě ten film i knihy tak zasáhly, ale osud tomu chtěl, že jsem podobně jako Edward našel svoji Bellu:-) Ta moje se však jmenuje Katka. Takže chápu Edwardovy a Belliny pocity lásky. A přál bych každé z vás, abyste si našly své Edwardy:-) -
-
Re: B.E.T.U.L.I.
jj taky doufam :) *3* a preju ti to :D *15*
-
-
ou je...
http://www.accessatlanta.com/entert ainment/content/entertainment/stori es/2009/02/09/pop-culture-vampire.h tml honem rychle vsichni pro Roba hlasujte !!! moc to potrebuje je posledni *9* *9* -
-
Re: ou je...
*9* *9* *9* chjo, je poslední *10* *10* *10* -
-
Re: Re: ou je...
jj *9* mely bysme s tim neco delat *9* ja uz pro nej hlasovala :( -
-
Re: Re: Re: ou je...
Dá se hlasovat snad každou hodinu.. ale to už asi nedožeme no xD -
-
Re: Re: Re: Re: ou je...
to asi ne no *9* rozdíl je dooost velkej...celkem sem se divila že nevyhrava *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ou je...
to je smutny *9* MUSI vyhrat !!! *9* *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: ou je...
to jo ten rozdíl je fakt velkej
-
-
-
-
-
-
B.E.T.U.L.I.
Díky za reakci B.e.t.u.l.i. Vidím to stejně jako ty. Ale četl jsem, že scénáristka New Moon vymyslela, jak dostat Roba do více scén filmu, než je v knížce - například Belliny halucinace o jeho hlase, vzpomínky a tak. Takže doufám, že tyhle scény do finální podoby filmu nevystřihnou.:-) -
-
j jasne tak to je fajn *3* a kdo ses ty odkad ses a tak :D nemas tu profil proc *15* -
-
Re: Re: B.E.T.U.L.I.
Jinak jsem úplně normální pohodovej kluk, co se stal obětí vlny jménem Twilight:-) Ale nechce se mi registrovat, jsem rád anonymní. -
-
pro neregistr. David
Pic...Tak ty si tky připadáš jako někdo z toho filmu????To jsme na tom stejně....Odkud jsi????já to tky upe baštím.... *1* -
Re: Re: Re: B.E.T.U.L.I.
fajn :) tak to ja taky :D kolik ti je a odkad si :) -
-
Re: Re: Re: Re: B.E.T.U.L.I.
Prosím, nelekni se. Je mi 25 a jsem z Hradce Králové. Mohl bych si vymyslet, že mi je míň, ale nechci lhát. Jsem tedy i starší než sám Robert. Ale je fakt, že málokterý film současnosti mě nadchnul tak jako Twilight, protože má duši a není to jen bezduchá akční blbina, kde se furt jenom střílí. A závidím vám mladším, že si tímto filmem můžete obohatit mládí. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: B.E.T.U.L.I.
jej promin nechtela sem urazit *9* nekdy nevvim co pisu.... no mozna vim ale sem nejaka divna... *15* proste vzdycky vsechno zkauim... -
Re: Re: Re: Re: Re: B.E.T.U.L.I.
neboj ja se nelekam :D *15* jo a sem taky z Hradce :) a myslim ze je fajn ze ma twilight i starsi fanousky nez jen nas pubertacky a poblazneny teenagery :D *15* samozrejme tim nemyslim ze bys byl starej to ne jen proste ses starsi tady nic vic :D *3*
-
-
-
-
-
-
dodatek
BTW - doufám, že jste pochopily, že se ten odkaz musí zkopírovat do lišty;-) -
nahý Rob!!!
HOLKY, TOHLE MUSÍTE VIDĚT!!! NA INTERNETU SE ROZŠÍŘIL ODKAZ ROBERTA Z FILMU LITTLE ASHES... NO, MĚ TAHLE FOTKA SRAZILA ZE ŽIDLE - ROBERT VE SVÉ KRÁSE!!! HLAVNĚ MĚ TU NEKRITIZUJTE - KDO HO NECHCE VIDĚT NAHÉHO, TAK AŤ NA ODKAZ NEKLIKÁ. PO KLIKNUTÍ NA ODKAZ MUSÍTE SJET MYŠÍ TROCHU NÍŽ A TAM UŽ TU FOTKU UVIDÍTE.
http://www.robsessedpatt inson.com/2008/10/italian-magazine- scans.html -
-
Re: nahý Rob!!!
sorry, odkaz ještě jednou
http://www.robsessedpattins on.com/2008/10/italian-magazine-sca ns.html
napoprvé to nějak nešlo. v tom odkazu nemají být žádné mezery.
-
-
B.E.T.U.L.I.
Kde je B.e.t.u.l.i.? Kde je B.e.t.u.l.i.? Duše tohoto fóra? Chci znát její názor na ten dlouhej článek co je na druhý stránce týhle diskuse. Ten článek psala nějaká Rikku a mě strašně zajímá, co si o tom B.e.t.u.l.i. myslí. Ta jediná má o Stmívání a o Robim přehled. B.e.t.u.l.i., ozvi se sem prosím, rád bych znal tvůj názor. Ten článek od Rikku se mi móóóć líbil a to sem kluk, ale chci znát i názor od nějaké dívky. B.e.t.u.l.i., odpovíš? David. *4* -
-
jo a taky bych rada vedela co ses za davida :D -
-
Re: Re: B.E.T.U.L.I.
Díky za reakci B.e.t.u.l.i. Vidím to stejně jako ty. Ale četl jsem, že scénáristka New Moon vymyslela, jak dostat Roba do více scén filmu, než je v knížce - například Belliny halucinace o jeho hlase, vzpomínky a tak. Takže doufám, že tyhle scény do finální podoby filmu nevystřihnou.:-)
Jinak jsem úplně normální pohodovej kluk, co se stal obětí vlny jménem Twilight:-)
-
-
cau ja sem b.e.t.u.l.i :) *15* dik no moc si me potesil :) uz se tam du mrknout *3*
-
-
hlasování
tak už jsem Robovi dala několik hlasů...ale na ty ostatní zatím nemá *9* je to celkem dost velky rozdíl *10* no ale budeme se snažit dál ne? *7* zkusim odkaz poslat ještě někomu *4* -
New Moon
Lidi, tak už je konečně zveřejněný datum New Moon premiéry v ČR !!!! 26.11.09 oficiálně !!!!! -
-
Re: New Moon
tak to je úplně úžasný že u nás to bude takovou chvíli po premiéře v americe...a já si vždycky myslela že k nám se filmy dostávají až úplně poslední a ono ne.. *14* -
Re: New Moon
jako fakt *7* ....tak toe fajn *15* ja už se nemůžu dočkat *15* *3* ale stejnw je to zadlouho... *15* -
-
Re: Re: New Moon
Ale pořád lepší než leden kterym všichni strašili. Na ČR je to docela dobrý.. některý filmy u nás mají premiéru až třeba dva měsíce po premiéře v USA. -
-
Re: Re: Re: New Moon
joo to každopádně, ale stejně mi to bude strašně alu utíkat *15* jaaaa se tak strašně těším *5* *1* doufám že to bude tak dobry jako Twilight....bo ještě lepší *3* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: New Moon
Tjn.. když se to tak veme tak je to fakt docela dlouhá doba no ): Ale stejně nejvíc se těšim až natočí Rozbřesk.. teda jestli ho ještě natočí ale už jsou fámy i o tom, že mají za Renesmee herečku (sice tomu nevěřim ale dává to takovou naději xD). Tyjo těšim se na Rozbřesk a ještě jsou na začátku točení Novýho Měsíce a netočí Zatmění xD -
-
Re: Re: Re: Re: Re: New Moon
tak to j taky ...ale jako nwm jak to udělaj *3* vždyt tam je že Edward nestárne *7* noo uvidíme ....snad to natočej *1* *14*
-
-
Re: Re: Re: Re: New Moon
coo sem to napsala *9* ...*strašně dlouho utíkat... *15* chybička se vloudila *15* *15*
-
-
-
-
-
myspace
děcka
pojdme me ho hledat:)