Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • elizabethd

Drb

Hele víte jak jste tady někdo psal ohledně tý nehodě s železem???Tak to byl prej drb,já jsem to četla na nějaký stránce o Robíkovi...(Co si ještě nevymyslej...:D) *15*
  • Rozbřesk

Stejně si autorka nechala místo na pokračování... je hodně velký procento že Rozbřesk neni poslední díl!
  • b.e.t.u.l.i

fanklub :)

hele Robert uz ma Fanklub 1800 meli bysme to dohnat i s diskuzi :)
    • nik011

Re: fanklub :)

no kdyz ste tady ty a ty 2 nebo 3 drbny tak urcite
    • deniska-l

Re: fanklub :)

*1* tjn..tak ale to určitě dáme!!! *3*
      • odysseus

Re: Re: fanklub :)

ani bych nerekla...ted se tu bude furt resit rozbresk...a mame to hned *3*
        • b.e.t.u.l.i

Re: Re: Re: fanklub :)

no tak fajn :D ale ja uz se nemuzu dockat rozbresku v kinech ... ten bude asi nej ale knizka jako bavi me to jo ale pak jak je bella upir tak je to uz takovy divny nic moc lepsi byla jako clovek....
          • renesmeecullen

Re: Re: Re: Re: fanklub :)

No mě se ta knížka líbí moc:) už jí mám přečtenou dvakrát *1*
            A ono to zase tak dlouho trvat nebude než to bude natočený.. oni se prej točí ted dva najednou jak dvojka tak trojka.. trojka má bejt totiš v červnu 2010 už v kině:) takže klidně příští rok by mohla bejt čtyrka:)
            • deniska-l

Re: Re: Re: Re: Re: fanklub :)

jako fakt? *7* tak toe super to to pude celkem rychle...už se nemůžu dočkat *1* ... *14*
          • swery

nahodou to me bavi nejvic predtim jak byla clovek to bylo o nicem a ted jak renesmee roste a dovoluje si na jacoba to je i na me moc *15* renesmee je haluzarka a emmet ma dobry pripominky a hlasky *15*
            • erikaa

Me to tet bavi taky a i predtim me to bavilo treba u zatmei sem se dost natlemila a rozbresk je zase hodne napinavej clovek se od toho nemuze odtrhnout. *3* *1* *1* *3*
          • deniska-l

jj ja si táky myslim že bude nej ale to si fakt nějakou dobu počkáme.... *9* ...je to děsná romantika *1* *14* *14*
          • odysseus

tak na rozbresk si jeste pockas....hodne....a proto je to posledni dil, ne? ze se tam stane upirem...ale ty bys byla radsi kdyby oba umreli nebo tak neco?
            • odysseus

nemuze to byt stejny..zadnej nejni stejnej *15*
            • b.e.t.u.l.i

njn ale ta ctyrka me moc nbere.. jen pokad je clovek tak se mi to libilo .. jako ted se mi to taky libi ale uz jinak nez ty predchozi...
            • odysseus

tak to nemuzes vedet...treba to jeste napinavy bude *15*
            • b.e.t.u.l.i

to samizrejme ne ale pak jak je upirem tak me to uz moc neba vis... teda zatim sem cetla jen dve kapitoly co je upirem ale stejne ...
  • b.e.t.u.l.i

Rozbřesk

tak prave ctu Rozbresk sem na 400 strance a to uz se vi ze je Jacob otisklej do maly Renesme a prjde mi to uplne uhylny... ja to proste nechapu nejprve miluje Bellu ted se otiskne do jeji dcery .... ja bejt Edward tak ho zabiju na miste :D treba se o to Rob pokusi :D
    • swery

Re: Rozbřesk

jacoba nezabije ale uvidis ja uz to mam precteny budou se tam pak hodne resit volturiovy a renesmee to je takovy propojeny prijemnou zabavu *4*
    • odysseus

jenze otisku zabranit nemuzes, betuli...sam taky miloval leah a bylo mu to houby platny....a aspon se nebude tolik trapit, ze nema bellu...
      • b.e.t.u.l.i

Re: Re: Rozbřesk

nj ale mohl se otisknout do nekoho jinyho.. ja ho neodsuzuju vim ze za to nemuze ale prijde mi to nechutny (sorry)
        • odysseus

Re: Re: Re: Rozbřesk

koukej se na to pozitivne...konec nepratelstvi mezi upiry a vlkodlaky(aspon by to tak byt melo, ja to necetla)

a jeden vlkodlak se taky otiskl do dvoulety holcicky...
          • deniska-l

Re: Re: Re: Re: Rozbřesk

jj je to tak nějak jak říkáš ja to četla...Bella je nejdřív pěkně naštvana a ještě víc když Jacob příde s tou přezdívkou Nessie(jako lochneská příšera)...ale pak se to všechno srovnná a je to v pohodě *3* skončí to skvěle....ale je to teda jako fakt hodně napínavy tak si to užijte nebudu vám to prozrazovat *3* *1* ale na začatku úúpa nejvíc romantika *14* *7* *1*
            • b.e.t.u.l.i

Re: Re: Re: Re: Re: Rozbřesk

promin ja se budu hlidat *15*
            • odysseus

jeste slovo betuli a mas po zpovednikovi...posledni varovani....ja to zacnu cist az pristi tyden....asi sem do ty doby, nez to prectu nebudu lezt... *4*
            • b.e.t.u.l.i

nejvic se mi libi jak edward roztrha ty polstare nebo ponici postel... :D uplne to zive vidim :D
            • odysseus

prosim te, mlc uz....nebo tu knizku napetim roztrham... *15*
          • b.e.t.u.l.i

Re: Re: Re: Re: Rozbřesk

tjn ale predtim nemiloval jeji mamu :D *15*
            • erikaa

Jo to je fakt, ujetý je to dost ,ale aspon se nebude trápit ( ikdyž Jakoba zrovna moc nemusim.) *3* *1*
            • odysseus

jenze za to nemuze....jestli se ti to nelibi, stezuj si autorce *15* a aspon bude stastnej
    • erikaa

Kecáš tak to je fakt hustý ja sem teprve začala. *3* *3*
      • b.e.t.u.l.i

Re: Re: Rozbřesk

tak az to budes cist musis si k tomu vzit cokoladu aby sis obalila nervy a tu knizku neroztrhala je to humac :(
        • erikaa

Re: Re: Re: Rozbřesk

No to jsem teda zvědavá ale dík za tip tu čokoládu si určitě dám i tak. *1* *1* *1* *4*
  • katusa

V Stmívání byl zajímavý

Když jsem zhlédla Stmívání musela jsem uznat že Robert tam byl fakt dobrej, ale v civilu mu nemůžu přít na chuť. Asi mám jiný vkus na chlapy. *3*
    • Re: V Stmívání byl zajímavý

AHOJKY... ve filmu stmívání (twilight) je fakt krásnej no nádhernej ae nomálně v civilu se mi moc nelíbí no *7* ae každej má jinej vkus ne ..? *1*....ae film twilight je nádhera *14* *14* *14* *15*
    • deniska-l

Re: V Stmívání byl zajímavý

Ve Stmívání byl úžasnej a v normálu je taky skvělej *3* ale je pravda že každýmu se líbí někdo jinej *3* *4*
  • majule

O.o

kdzy je yarostlej tk vzpada desne
  • ...

holky..ste všechny fakt zlatý.. po těch pár dnech co sem se tu s váma hádal a vyvrcholilo to usmířením sem usoudil že ste fajn..*3* omlouvám se že sem se s vámi hádal...pouze sem se cejtil utlčovanej se svejma názorama... *7* fanděte Robertovi i nadále...je to od vás hezký že ho podporujete.. *4* asi mu závidim...!! *5*
    • nik011

Re: ...

hmm asi s mel prechodny obdobi
    • twilightgirl

chutnymaso,ses fakt dobrej:)
    • twilightgirl

chutnymaso,z tebe se stal sympaták *15*
    • deniska-l

týýýjo kdo by to byl řek že po tom všem se tady takhle usmíříme *3* ale je to fajn pač hádky mě opravdu nebaví a musím říct že seš fakt dobrej že ses omluvil *3* *3* a uznávám že seš celkem fajn *3* a robovi budu fandit dál to se neboj na tom se nic nezmění *14* *14* *1*
    • lenkaaaaa

a já se ti ještě jednou omlouvám chutnymaso*4*
      • b.e.t.u.l.i

Re: Re: ...

jo to hodne lidi neumi priznat svoji chybu.... to ja taky sama nekdy neumim... asi muzes bejt fajn ale ty narazky na Roba me nektery fakt nastvaly ale omluvil ses tak ti musim odpustit
        • odysseus

Re: Re: Re: ...

tohle nebylo hezky betuli....musim to odpustit *13* a pokud se stala chyba tak nejen na jeho strane, ale aj na nasi, na to nezapomen...
          • erikaa

Re: Re: Re: Re: ...

Je fajn že si to přiznal a to se cení. *3* *4*
            • b.e.t.u.l.i

Re: Re: Re: Re: Re: ...

no tak fajn uznavam i svoji chybu..
    • odysseus

ty ses taky fajn...myslim to vazne...umet priznat to cos priznal moc lidi neumi....rada jsem te poznala...
  • elizabethd

Plakátek

Jůůů v Bravo Girl je plakátek s Robem a Kris... *3* *1*
    • erikaa

Re: Plakátek

Fakt to je super asi si ho koupím. *1*
  • FACEBOOK

Lidičky nevite jestli je přihlaše na fecebook??nebo myspace???dekuju ze odpoved
    • odysseus

Re: FACEBOOK

pry je na facebooku...slysela jsem
      • Re: Re: FACEBOOK

fakt.....tak to je božiii ale ješte ho najit *15*
        • renesmeecullen

Re: Re: Re: FACEBOOK

Notojo *1* Jejich tam docela moc.. Tak si vyber kterej je ten správnej jesli vubec nákej..
          • Re: Re: Re: Re: FACEBOOK

hmm to tak budu hledat 10 let
  • erikaa

Rozbřesk

Tak dneska jsem si konečně koupila Rozbřesk už se na něj moc těšim a v Popcornu jsou čtyři stránky o Stmívání a Robovi a taky super plakát. *1* *3* *4*
    • odysseus

a já si ho nekoupím *15*
    • miss.coco

jééé tag to si asi thaky koupím popcorn!!!
    • deniska-l

*1* joo tak to si Popcorn taky koupim... *14* ...týýo dneska sem dočetla Rozbřesk a sem úpa dojatá *1* *1* je to strašně pěkný!!! *14* prostě krásný zakončení celý ságy *1* *5* *14* *14* *14*
    • elizabethd

Tak to si určitě koupím ten Popcorn... *1* *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit