Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • WOOOW!!!

On je tak úžasnenj!!!!!! Dal bych nevím co za to, abych si s ním mohl promluvit. Je to jeden z nejlepších herců všech dob! A navíc je tak krásnej!!! Už jsem to viděl třikrát a pokaždý se na to dívám, jako bych to viděl poprvé. *1* *1* *4* *4* *14* *14* *14* Nemám rád lidi, co ho kritizujou! Ať nechodí na tyto stránky! Souhlasím se všemi, co ho zbožňují jako já. Je to skvělej herec a moc sexy. Prostě ideální typ! Mějte se David. *14*
    • miss_cullen

Re: WOOOW!!!

jj, my víme, že je dokonalej *14* *14* *14* *14* *14*
    • b.e.t.u.l.i

Re: WOOOW!!!

jj jasne ze je skvelej a uzasnej.... :)
  • Popcorn

Ahojky včera vyšel nový Popcorn a je v něm velký plakát Cullenových a taky rozhovor s Robertem *4*
  • b.e.t.u.l.i

Rozbřesk!!

už jen dvě hodiny a vyjde rozbřesk!! *15* wow nemuzu se dockat!!!
    • miss_cullen

Re: Rozbřesk!!

jupí! já se tááák těším *15* Ty brýle co máš na té fotce jsou z C&A *7*
      • b.e.t.u.l.i

Re: Re: Rozbřesk!!

jj jasne...
    • renesmeecullen

Re: Rozbřesk!!

Jojo sice už sem to četla, ale myslím, že mě to neomrzí číst to pořád dokola: *1*
      • b.e.t.u.l.i

Re: Re: Rozbřesk!!

omlouvam se ze je to tu tolikrat... blbne mi to :/
        • renesmeecullen

Re: Re: Re: Rozbřesk!!

Uplně v pohodě *1*
          • b.e.t.u.l.i

Re: Re: Re: Re: Rozbřesk!!

jj sem rada :D uz se nemuzu dockat *3*
  • b.e.t.u.l.i

:D

Holky(kluci) myslim ze bysme se uz tema hovnama a masama nemeli nechat vydepotat *16* at si pisou co chtej a my jim na to nebudem odpovidat .... ono je to pak prestane bavit kdyz jim nebudem odepisovat.. a prestanou SNAD!!! *9* *1*
    • renesmeecullen

Re: :D

No to doufám:) ráda si tady čtu a takovéhle zamindrákované hovínka mě docela deptaj:)
      • b.e.t.u.l.i

Re: Re: :D

tjn snad s tim skoncej.. *9*
  • erikaa

moment

Já se chci jen zeptat proč sem někdo chodí do fanklubu osobnosti ROBERT když chce jen buzerovat a pomlouvat ROBERTA myslím že je logické že ve fanklubu jsou fanoušci té určité osobnosti a s toho vyplívá at sem ty buzeranti nelezou a nacpou si svý keci na ono místo. Ja bych se osobně chtěla bavit o normálních věcech a ne pořád číst ty keci o Robovi... už je trapny jak tu pořad někdo provokuje nas fanoušky... *16* *10* *9*
  • erikaa

new moon

MYSLÍTE SI ŽE UŽ SE ZAČAL TOČIT NEW MOON ????? a jak myslíte že muže trvat natáčení ?? *4* *4* *5*
    • b.e.t.u.l.i

Re: new moon

uz se toci :) a v kinech koncem listopadu *15*
      • Re: Re: new moon

*4* Já jedu v květnu do Anglie taky *4*
    • Re: new moon

tak se mi to líbí. *14* *14* optimistickej člověk, kterej si toho prostě nevšímá, diky diky
      • lenkaaaaa

Re: Re: new moon

???no jo...tak si nemáš všímat ani ty ,lidí, kteří píšou že ho milujou,stejně dobře jako samotnýho edwarda
        • erikaa

Re: Re: Re: new moon

jo ja jedu totiž na konci května do Anglie kež bych ho tam potkala *4* *4* asi bych sebou fakt sekla. *14* *1* *1* *4*
          • b.e.t.u.l.i

Re: Re: Re: Re: new moon

fakt? :D ja jedu taky *15* treba se potkame my dve a pak potkame Roba spolecne.... :)
            • b.e.t.u.l.i

Re: Re: Re: Re: Re: new moon

Budu se modlit *7* *3*
            • erikaa

Re: Re: Re: Re: Re: new moon

No to by byla sranda kež by se to fakt stalo!!! *4* *1*
  • znám svoje práva

Vy nám tady nadáváte, že ho neznáme a proto ho nemůžem pomlouvat,ale vy ho přece taky neznáte a uctíváte ho jako nějakýho boha!!!!!Máme na to úplně stejný právo jako vy, vy nám ho cpete, jako kdyby byl nejkrásnější na světě tak my vám zase budeme cpát svůj názor ať je to fifty fifty *16* *16* *16* *16* *16*
    • nik011

Re: znám svoje práva

no tak si vyser
      • Re: Re: znám svoje práva

tady někdo nedokončuje větu??prosím dokonči to ať se můžu připravit na vysrání toho něčeho..... *3*
        • nik011

Re: Re: Re: znám svoje práva

jo a ta veta dokoncena jenom sem tam zapomela tecku, tak mi to prosimte promiiiin!! .
        • nik011

Re: Re: Re: znám svoje práva

pro tebe nikdyy, a to hovno si vyser kdy chces
          • Re: Re: Re: Re: znám svoje práva

tak jo, díky za svobodu.... *3*
            • nik011

Re: Re: Re: Re: Re: znám svoje práva

pro tebe vse
    • Re: znám svoje práva

jaká zatracená závist, co ti mám jako závidět???? to, že seš do něj zabouchlá????tak to tě lituju holčičko!!!!já si ty vaše zpropadený komentáře k němu nečtu, jako že je robík bůh krásy.....ale du po ulici a z výlohy na mě čumí jeho ksicht, už toho mám fakt po krk.!!!! *9* *9* možná je to můj problém, ale chci ze sebe dostat ten vztek a ty mně v tom nemůžeš zabránit!!!!můžeš mě přece ignorovat tak to dělej a neser se do mě!!!
      • nik011

Re: Re: znám svoje práva

no vidis ze zavidisssssssss ,kdyz na tebe cumi ten jeho KRÁSNEJ xicht tak mu asi zavidis ze tam nejses ty protoze tebe by tam nikdy nedali ,njn jaa si tady budu rikat ze je klidne buh lasky a ty o nem treba neco jinyho ,tak se s toho podelej!! nikoho tady nezajimas chapes??
        • Re: Re: Re: znám svoje práva

ale zajimam, vás všechny, kdyby ne, ignorovali byste mě....jo a asi máš pravdu s tou závistí, ale nezávidim mu jeho KRÁSNEJ XICHT, ale jeho super fanynky, taky bych chtělo takový mít... *14* *14* *14*jenže moje fanynky jsou záchodový trubky atak budu o Robíkově kráse jen snít a snít..... *5*
          • nik011

Re: Re: Re: Re: znám svoje práva

tak ty chces kocky jako ma rob jo?? tak ty budes mit tak za 100000 let jestli vubec nekdy..
          • nik011

proc?? ja te nechci ignorovat ,me to bavi . a pozdravuj sracky
      • lenkaaaaa

Re: Re: znám svoje práva

prostě jsi ztracený případ...je mi tě vlastně hrozně líto...seš porstě nějaká hnuska která se s tím neumí vyrovnat a tak si tady vybíjíš vztek jak malá holk *15* trapko
        • Re: Re: Re: znám svoje práva

jestli sis toho dávno nevšimla lenkooooo, jsem hovno a s tim sem se už dávno vyrovnalo.....díky za lítost ale jedinej, kdo ji potřebuje ste vy.... *13* *13*
          • lenkaaaaa

nic proti kočko.....já sem nic takovýho nepíšu, ale ani neurážím ty co jo....prostě ony jednou příjdou na to, že o byla blbost, ale každej sme jednou někoho ,,milovali!....a ten kdo ne...prostě jen nemá city.... *3*
          • lenkaaaaa

nic proti kočko.....já sem nic takovýho nepíšu, ale ani neurážím ty co jo....prostě ony jednou příjdou na to, že o byla blbost, ale každej sme jednou někoho ,,milovali!....a ten kdo ne...prostě jen nemá city.... *3*
          • nik011

ty hnusny "hovno" uz s tebe vsichni brecime *9*
    • deniska-l

hele a kdo ti jako cpe svůj nazor??? je tady snad někde psany že to je pro tebbe?? nějak sem si toho nevšimla a asi to bude tím že pro tebe tady nic není *10* tak sem nelez a nečti si ty příspěvky pač potom koukam že maš zatmění mysli a seš nějak mimo *16* *15* a co že ho nezname? pořááád je lěpší někoho neznámyho chválit než tady na něj takle hazet špínu ....!!! *10* *8* *13* takže už se na to prostě vyserte nikdo tady na vás není ZVĚDAVEJ *13* TAKŽE ZBOHEM!!!!
    • lenkaaaaa

och....asi by sme neměli podceňovat vaši inteligenci....teda jestli vám to slovíčko vůbec něco říká *15* asi ne....co třeba slovo sklapni? to doufám znáš!
    • b.e.t.u.l.i

ale PROC?! proc sem chodis kdyz ho nemas rada *16* ja to nechapu jestli nechces aby ti ho nekdo podstrkoval tak si to tu necti!! my ho mame radi a vzit si to nenechame... a vubec proc s tebou stracet cas *15* *8* uz ses mi ukradena... at si te ta zavist sezere...
  • lenkaaaaa

brejle

krutost betuli...ty už máš ty brejle? *5* hej moc krutý jsou :*.....myslím že rob by neodolal *14*
    • b.e.t.u.l.i

Re: brejle

jj mam :D ale vypadam v nich na tej fotce jak debil *15* ... no to i bez nich
      • lenkaaaaa

Re: Re: brejle

nee....jsou v poho:)....a kolik teda stály?
        • b.e.t.u.l.i

Re: Re: Re: brejle

normal to asi omylem nejako premackly a staly me jen 125 ale bylo tam napsany 229 :D *15*
          • lenkaaaaa

Re: Re: Re: Re: brejle

tak to je dobrý *15* fakt jsou skvělý *14*
            • b.e.t.u.l.i

Re: Re: Re: Re: Re: brejle

myslim ze i barvu :) ale on ma asi cernejsi *15* a vic toho asi ani nejde mit podobnyho :D takze SNAD sou hodne hodne podobny *15* *3*
            • lenkaaaaa

tak to už je jedno...ale mají stejný tvar...to je hlavní, ne?! *15*
            • b.e.t.u.l.i

diky :) ale nevim jestli sou uplne stejny jako ty co ma Rob *15*
  • renesmeecullen

Ahojky

Ahojky sem tu jen pár dní.. Mohu se přidat??
  • elizabethd

Hello!!!:D

Nazdááárek...TAk co dneska prodrbeme??? *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit