Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • b.e.t.u.l.i

ou je...

vydim ze se tady rozpoutalo uplny hadkovy peklo *9* Nehadejte se prosim... je mi z toho divne kdyz se tady hadame.... sme Robovi fanousci a myslim ze bysme se nemeli snizovat k hadkam.... *9* *9*
    • odysseus

Re: ou je...

moje rec....a kdyz ho nekdo nema rad, tak se mu kvuli tomu prece nebude nadavat!!! *13*
      • b.e.t.u.l.i

Re: Re: ou je...

tjn ale nektery ty nazory me fakt urazej *9*
        • odysseus

Re: Re: Re: ou je...

ale kazdej ma na nej pravo...a to ze se ti nelibi na tom nic NEMENI!!!
  • kamik21

To bude nejlepší

bude nejlepší když si ho/jí nebudeme všímat a bude to at si říká co chce a my si myslíme stejně svý ne?
  • ...

Tohle je veřejná internetová stránka..!! *8* a já si tady budu pindat co se mi zlíbí..!! *5* nevim, proč by se nemohla šířit PRAVDA..!!!! víte proč v dávnejch dobách lidi pro pravdu umírali..?? protože na druhý straně stál vždycky někdo, kdo tu pravdu neunesl..!! *13*
    • lenkaaaaa

Re: ...

jéje...prosímtě nedělej chytrýho!ještě se veřejně strapníš! *15* když říkáš, že jsou ty fanynky blázni, tak proč s nima ztrácíš čas?! tak je nech v jejich snu, myslím že jim vadit nebude, že jim psát přestaneš.....ne brečím pro tvoji blbost *9*
    • kamik21

Já ti to neberu jenom to nechápu proč to děláš ale říkej si co chceš samozřejmě máš pravdu můžes si říkat co chceš tomu nezabráníme jen nechápu jestli ti to za to stojí
    • deniska-l

hele mě už to prostě nebaví!!! *8* ty seš asi úplně natvrdlá ...jo je to veřejná internetová stranka, ale jak napsala kamik21: ve fanklubu lidi fanděj...tak toe pravda!!!! *8* *10* ale ty tohle asi nikdy nepochopíš *10* už prostě nwm jak ti říct že tady na tebe nikdo není zvědavej *10* *5* a tu svoji pravdu si šiř někde jinde!!!!my o to nestojíme!!!! *10* *10* ...ja ani nechápu co z toho jako máááš???vo co ti vůbec de??? *10* *16* *8*
      • Re: Re: ...

*13* tak zaprvý..nejsem natvrdlá, ale natvrdlý.. *15* a za druhý...lezu sem proto, abych vyslovil svůj vlastní názor...a to v domnění, že se na mě neslítnou stovky posedlejch fanynek...třeba zrovna jako seš ty..!! *8* ty máš názor že je nej...já si myslim opak.. *5* ale nadávám ti snad za tvůj ujetej názor..?? *8* řikáš jak je úžasnej..ale vůbec nevíš jakej je uvnitř..!! lidi, který sou navenek černobílý, nezajímavý...sou uvnitř barevný..!!lidi, který sou barevný navenek...sou černobílý uvnitř...!! *5*
        • erikaa

Re: Re: Re: ...

Prostě jen závidíš a provokuješ ješ ubohej, máš svůj názor a já ti ho neberu, ale s těma kecama to celkem přeháníš takže už bys měl vypadnout. *10* *9* *9* *13*
          • b.e.t.u.l.i

Re: Re: Re: Re: ...

myslim ze uz bysme s timhle meli skoncit... kdyz nebudete odepisovat on nebude psat a bude klid nemyslite...
        • deniska-l

sry že sem tě oslovila jako holku *5* ale pls ty to jako víš jo jakej je uvnitř?? *13* to by mě zajímalo jak si to zjistil...a ja ti nechci nadavat ale děláš si to sám,pač sem lezeš a nikdo ti o to nestojí...zbytečně provokuješ a pak se divíš že ti někdo napíše že si natvrdlej!! *8* a mimichodem ja nejsem posedla fanynka jen se mi líbí jak hraje a mam ho prostě rada!... *13* neříkej že ty nejseš ničí fanoušek???? *7* takže už toho pls nech !!!!co z toho máš??? *7* *9* *16*
          • Re: Re: Re: Re: ...

překvapila si mě omluvou za oslovení.. *3* dík...uznávám že seš dobrá a máš charisma.. *4* ale já jen řekl svůj názor na jeho vzhled.. *5* nechtěl sem abyste si to, holky vzaly osobně...asi ste na tohle citlivější...chápu... *4* ale ta lenkaaa mě pěkně sere... *8* mě to třeba mrzí, že mi nadává za můj názor a ponižuje,mě že jsem pouhý kus hovna v trávě.. *9* můj vzor je třeba kate winslet, protože miluju titanic a dokonce sem ho i obrečel..
            • deniska-l

Re: Re: Re: Re: Re: ...

noo tak vidíš...jo na tohle jsme celkem citliví *3* jsem ráda že jsem tě překvapila a díky za uznání!! *3* jo Titanic mám taky ráda a taky sem brečela *3* a jsem ráda že máš nějaky vzor ...jdi rači do fanklubu Kate Winslet...tam si s nimi aspon budeš mít co říct...my prostě Roba máme rádi a v nejbližší době se nic nezmění!! *3* *14* takže předem dííky že toho necháš...!! *4*
            • lenkaaaaa

no jo...promiň
            • odysseus

vy jste se asi zblaznili!!! hadate se tu kvuli tomu, ze ma nekdo jinej nazor!!! ja taky nemam stejnej nazor jako vetsina lidi tady. kazdej ma prece pravo vlastni nazor!!! proc to proboha nekomu vadi? *13*
            • lenkaaaaa

aha, ale vždyť tady skoro žádný nejsou *15* já se taky většinou neregistruji, jen si občas změním jméno a zkusím to *15*
            • Re: Re: Re: Re: Re: ...

protože se prostě na žádný internetový stránce neregistruju.. *3* mám strach o osobní údaje.. *13*
            • lenkaaaaa

proč ru vlastně nejsi zaregistrovanej a nejsi ve fnaklubu winslet? víš jen mě to tak zajímá *15*

uuuuuuuu..překvapila si mě. *15* a nyní sem spokojen...odcházím s dobrým pocitem že se všechn...dá se říct..vyřešilo.. *5* můj názor sem vyjádřil...ten je tu černý na bílém...a s váma už se hádat nebudu...za timhle účelem jsem sem nešel.. *15* takže končim... *3* protože už mě to faaakt nebaví.. *3*
            • lenkaaaaa

no tak to máš asi pravdu, říkám to nerada, ale promiň....jen nechápu proč tě bavilo ty lidi tady provokovat, ale asi sem si začala já.....jo a já umím uznat pravdu, nevím proč bych neuměla *15*
            • lenkaaaaa

nechápu tě...já tady na té stránce jsem hlavně kvůli tomu, že jsou tady v poho holky a ne kvůli tomu, že je to stránka roberta, ale to ti asi nevysvětlím...už jsem ti to psala jednou....já nejsem ničí fanynka....mám ráda herce a herečky co umí hrát ve filmu a ráda se na ně podívám, ale nikdy jsem o žádným něřěkla, že ho miluju nebo tak *15* a nikdy bch nenapsala, že jsi hovno v trávě, kdybys mě nepsal že jsem kráva! *5*

jááááááá...??????????? urážet tebe....??????? ani slovem sem o tebe nezavadil...než ses do mě pustila kvůli tomu sráčoj..!!!!! *8* já mluvil o Robertovi a ty ses do mě pustlia.... *8* gratuluji...tímto si rozpoutala válku mezi námi dvěma... *15* kdybys měla aspoň kouska inteligence...podíváš se do historie a uznáš pravdu...pak bych uznal že seš fakt dost dobrá... *5* ale ty seš egoistka která se k tomu nesníží..!!

Bože lenko...ty seš fakt uplně pitomá..!!! já ti řikám že ty seš vzorovej příklad poseedlý fanynky.. *8* naznačuje tomu tvoje chování k odpůrcům Roberta..jak se chováš ke mě....POVÝŠENĚ...!!! jako že seš fanynka roba tak seš něco víc a budeš urážet ostatní za to co si myslej...ty holky co sem píšou sou fajnový...třeba ta denisa...už podle toho jak píšou...a reagujou na negativní vzkazy odpůrců... ale tvoje reakce naznačujou to, že seš podlá svině..!!! a jestli se do mě budeš srát...tak ti řikám, že budeš litovat..!!
            • lenkaaaaa

no možná.kdybys nezačal urážet ty mě, tak bych ti neřekla ani nic já, ale že si děláš prdel z herce, jakože má třeba sondu v prdeli!...tak se nediv...kdybych něco podobnýho začala psát o kate, tak bys asi nic nenapsal, že?! *3*
        • lenkaaaaa

to se snažíš dělat chytrýho? moc ti to upřímně nejde. takový lidi jako jsi ty miluju.myslí si že jsou chytrý a přitom jsou jen kus hovna v trávě
          • Re: Re: Re: Re: ...

sorry krávo..ale já..jakožto kus hovna..jak sem už řikal..sem chtěl pouze vyjádřit svůj názor...a nevim co se mi do něj sereš.. *8* a paris hilton bych přirovnal spíš tebe.. *15* zastáváte stejnej názor že je robert pěknej chlap a dobrej herec.. *15* a navíc strapníš se nepíše se S..nýbrž se Z.. *13* a pak kdo se veřejně SSSSStapnil... *15*
            • lenkaaaaa

och...tak teď jsi mě dostal....asi budu brečet....asi ti taky začnu počítat všechny tvoje hrubky.....víš mně se ani moc robert nelíbí...ale líbí se mi jak ,,hraje"....nevím co ti na tom je nejasnýho....a tu krávu si nech...nebo jestli si myslíš, že když mi nadáváš,že jsi hvězda, tak si posluž. *15* asi ti taky výpíšu co všechno jsi..ale věř, že nějaký slova ve své malé slovní zásobě fakt nenajdeš!....dobře nechtěla jsem napsat, že tvůj mozek=paris....i ona je mnohem chytřejší, což je dost blbý...je mi tě líto *9* *9*
  • kamik21

Víte co nechápu?

Víte co nechápu? fankluby jsou od toho že tam chodí fanoušci a tak vy co fanoušci nejste tak co sem proboha lezete vlastně každej má právo sem lézt ale je jasný že když ho budete pomlouvat v klubu fanoušků tam fanoušci budou vždycky proti že jo? samozřejmě že u každýho člověka nebo osobnosti se najdou oba typy lidí ty co ho budou zbožňovat a ty co ne ale baví vás to tak moc nebo proč to děláte? Já to fakt nechápu *7*
  • alice17

RrRrRRRrRrR

Ahojik lidi nemáte nějaký noví zpravy o New Moon?? *15*
  • ..

a taky...ale to už sem řikal.. *3* má dvoumetrovou anální sondu v prdeli.. *15* jenom pro ty co to nevědí.. *4*
    • Re: ..

Jezis *1* Wy tady z toho delate *1* *1* Takowa ubohost,psát o nekom jak je uzasny,krasny bez chyb a ja nwm c jeste *3* Jakoo nechapu was..je t jenom nejaky hezouncky herec,kterej je jenom peknej mozna tk ve Stmivani a to protoze na nej naplacali tunu make-upu...Trosku to prehanite ne??kolik wam je,ze se zamilujete do chlapa z holywoodu?? *7* A kazdej na nej ma svuj nazor tak ho neberte nekomu,komu se nelibi ne?jenom proto,ze wy ste do nej uplne PAF!!!Meli byste se nad sebou zamyslet,jestli todhle chovani se muze rownat wasemu veku;-) *15* *15*
      • lenkaaaaa

Re: Re: ..

nic proti, ale nejsou tady jenom ti co píšou že ho milujou a jak je nádhernej....jsou tu i lidi, co se jim líbí jak hraje. a jak si řekl...každej má právo na svůj názor, ale jak vidíš sami to nedodržujete a říkáte ostatním že jsou krá..! když napíšeš mě se nelíbí a myslím že nehraje dobře, tak prosím, ale vy píšete sprosťárny je protože se nudíte a myslíte si jaký jste hvězdy, takže svůj názor řekni, ale ostatním ho neber, ať je jákýkoliv!
  • deniska-l

...

ahoojk tak jak se dneska máte???....nějaky novinky o Robovi?? *15* *14*
    • miss_cullen

novinka, že má rozbitou hlavu chudáček *9* *9* *9*
      • deniska-l

Re: Re: ...

cože? *7* copak se mu stalo chudáčkovi?? ...to sem vůbec nevěděla *7* toe mi ho líííto *9* *14* *14* *14*
        • miss_cullen

Mike Walker popisuje tuto celou situaci.

Při natáčení scény ve Vancouveri začal foukat silný vítr, který rozthl těžký kov z pilíře.Robert si ho nejprve nevšiml.
          Až když na něho začali křičet, tak už nestačil utéct.Kov zasáhl Robert do zadní části hlavy, hned na to padl na zem.Rychle zavolali sanitku.Robert byl chvíli dezorientovaný, ale po chvíli se zpamatoval a po ošetření hlavy šel do hotel si odpočinout.Naštěstí, utrpěl jen lehké poranění hlavy.
          Režisér v okamžiku ukončil natáčení filmu.Robert se sice vrátil další den na natáčení, ale s opuchlinou na hlavě.
          • deniska-l

Re: Re: Re: Re: ...

Ježiš chudáček!!! *5* tak to je mi ho lííííto *14* *14* ale hlavně že se mu nestalo nic horšího...bych nesnesla..!!! *14*
  • hannahmiley

néééééé

No to snad nééé!Paris Hilton chce Roberta Pattinsona!Nééé blíží se zkáza světa!kráva jedna pitomá,co si myslí že nám jen tak sebere našeho Roba o kterým se můžeme bavit jenom my holky co ho milujem tady na diskuzi?!Píča jedna vyjebaná co si jako myslí?!Rob je JENOM náš a nikoho jinýho!Takže ať ta kráva na něj co nejrychleji zapomene jinak si to s ní vyřídíme ručně a stručně!Mrdka blbá má v hlavě jenom piliny nic víc!Husa pitomá co neví ani že lidi musejí pracovat!Takže Paris *16* *16* od našeho Roba dej ruce pryč! *10* *10* *5*
    • lenkaaaaa

Re: néééééé

já myslím, že to jenom někdo napsal do nějakýho časáku a všichni se toho chytli.proč by ho chtěla.ona má pěknýho chlapa. a rrob se nemusí líbit úplně všem...spíš je to nějaký drb.... *15*
      • b.e.t.u.l.i

Re: Re: néééééé

to doufam protoze snizit se k tomu aby clovek chodil s Paris z toho uz se jen tak nevyhrabe.....
        • erikaa

Re: Re: Re: néééééé

jo Paris Roba opravdu chtěla ale on jí dal košem *1* *3* Takže klid taky mě to nejdřív vyděsilo. *4*
          • lenkaaaaa

Re: Re: Re: Re: néééééé

tak holt dělej všechno proto, aby sis ho trochu otrávila *15*
            • b.e.t.u.l.i

Re: Re: Re: Re: Re: néééééé

nevim jestli chci *9*
          • b.e.t.u.l.i

Re: Re: Re: Re: néééééé

jak uz sem psala rob je na brunetky *9* a to muj pripad neni
            • miss_cullen

můj jo *1* ale jaká je šance že ho vůbec někdy uvidím ? no, možná jestly přijede do těch Karlových Varů *14* *14* *14*
            • b.e.t.u.l.i

kdybych zato mela dat cokoliv.. normalniho... a on by si to precet a ja bych se mu treba zalibila a treba by me ukazal producentum.. nebo tak.... *9* jaradsi na to nechci ani myslet protoze je 99% pravdepodobnost ze se to nesplni a kdyz se to nesplny coz je skoro uplne jasny tak budu straaasne smutna *9*
            • lenkaaaaa

no jo, tak s tou angličtinou to máš blbý *15* to by zase mně nedělalo problém, ale jestli by to potom četl..... *7* *1* *15*
            • b.e.t.u.l.i

taky sem chtela ale s moji anglictinou bych mu napsala tak jednoduchhy vety ze by si myslel ze mi je osm :D *15* njn a stopro je necte takze... prost to budu muset skusit jinak.. :) ale doufam ze to vyjde .... jinak nevim co bych delala .. mam jeden sen a ten si chci splnit.. *9*
            • lenkaaaaa

tak mu napiš dopis *15* ale myslím, že jich dostává stovky a ani to nečte *15*
            • b.e.t.u.l.i

njn nase sancicky sou mizivy ... ale to vam rikam ze za nej budu bojovat *15*
            • erikaa

Jo ja sem brunetka ale tady v ČR mi je to taky na dvě věci. *3*
            • lenkaaaaa

já jsem obarvená na červeno, takže taky nic *15* *1*
        • lenkaaaaa

Re: Re: Re: néééééé

to by musel začít fetovat a pít, aby s ní něco měl! *15*
  • b.e.t.u.l.i

Rozbresk :(

tak sem byla ve dvou knihkupectvich a vsude ho budou mit az zejtra *9* to teda nevim jak to zvladnu *7*
    • erikaa

Re: Rozbresk :(

jo ja ho budu mít taky až zejtra búúúúúúúúú *9* *9*
      • miss_cullen

Re: Re: Rozbresk :(

já sem pro něho byla dneska a nic *9* takže ho budu mít až v pátek *9* *9* *9*
        • lenkaaaaa

Re: Re: Re: Rozbresk :(

kámoška už si ji byla dneska koupit do knihkupectví a u nás prej už je.... *15*
          • miss_cullen

Re: Re: Re: Re: Rozbresk :(

*závist*
            • lenkaaaaa

Re: Re: Re: Re: Re: Rozbresk :(

ale tak já už mám stejně skoro celou přečtenou....stáhla jsem si ji z netu, ale můžu říct, že je blbá část, kterou jakoby vypráví jacob, takže to nepíše bella *16* to se mi nelíbí
  • juicy

ahojky jak se tu máte??? víte že vyšel časopis juicy a jsou tam 3 stránky o robovi *14*
    • b.e.t.u.l.i

Re: juicy

wow tak to du nakupovat!! *15*
      • erikaa

Re: Re: juicy

fakt tak to je super !!!!
        • b.e.t.u.l.i

Re: Re: Re: juicy

tak sem ho nenasla.... ten casak... zejtra se mrknu este jinde *15* ale mAm in touch a tam o nem taky pisou :)
          • erikaa

Re: Re: Re: Re: juicy

fakt to je jak si užívá že jo vypadá to věrohodně ????? *1* *4*
            • b.e.t.u.l.i

Re: Re: Re: Re: Re: juicy

jj jasne ja si sla pro to juicy ale nemeli ho tak sem vzala aspon in touch kde je rob taky *15*
            • erikaa

jo tak to sme dvě už ho mám taky myslim in touch *3* *3*
            • b.e.t.u.l.i

jn *15* klido bych si uzivala s nim
      • lenkaaaaa

Re: Re: juicy

jak jinak, že?!..:P...ne sranda *15*
        • b.e.t.u.l.i

Re: Re: Re: juicy

jj jasne :D *15*