Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • lenkaaaaa

cauky

mno nic já valím....du se dívat na vévodkyni...něco sem pište...ať zítra můžem navázat *15* pápá
  • b.e.t.u.l.i

:D

videla sem uplne skvelou parodii na twilight :D *15* je to uplne uzasny :D akorat Edward teda nic moc.. na Roba nema
    • miss_cullen

Re: :D

Jestly je to ta stejná, kterou si myslím, tak ta je vážně úžasná *14* *14* *14* Je to ta jak tam hraje písnička od Katy Perry ???
    • lenkaaaaa

Re: :D

a kde jsi to viděla? *15*
      • b.e.t.u.l.i

Re: Re: :D

dam ti odkaz :D
        • b.e.t.u.l.i

Re: Re: Re: :D

http://stmivani.wz.cz/22-videa/vypr acovana-parodie-od-profiku/
          je to vazne super :D
          • Re: Re: Re: Re: :D

nejde vám to spustit, protože jste si tam nevymazali tu mezeru v tom vypracovana...si musíte vymazat tu mezeru a pojede vám to *3*
            • miss_cullen

Re: Re: Re: Re: Re: :D

to já taky ne... ale když on je tááák dokonalý *14* *14* *14* *14*
            • b.e.t.u.l.i

wow ja uz nemam ani jednu myslenku ve ktery by nebyl.... *9* doufam ze nezacnam blaznit *9*
            • miss_cullen

no to teda je *14* *14* *14*
            • b.e.t.u.l.i

jj Rob je buh krasy :) *4* *15*
            • miss_cullen

aha *1* *1* *1* jo je to ona *1* tahle parodie prostě nemá chybu *15* až na to, že Edward mohl být hezčí *5* Na Roba nikdo nemá *14* *14* *14*
          • lenkaaaaa

Re: Re: Re: Re: :D

dik se za chvilu podívám *15*
            • b.e.t.u.l.i

tak to nevim ze to nefunguje :( *9*
          • sheepgirl

Re: Re: Re: Re: :D

tak ja zvedava ak c*p a ono Error xD *5*
            • lenkaaaaa

čoveče moc to nejede betuli *15* *1*
            • b.e.t.u.l.i

ou tak to nechapu :(
  • lenkaaaaa

jarmark marnosti

jej tady to fakt moc žije....hele viděli jste někdo ,,jarmark marnosti"? jak se tady na jeho filmových rolích píše, že v tom filmu hrál, tak je to sice pravda, ale jen v jedné scéně, kterou nakonec vystříhli a ve filmu se tam neukázala....dali ji až na dvd do bonusů pod názvem vystřižené scény.. *15* chudák rob....to by mě asi dost naštvalo...snad za to dostal aspoň prachy *1*
    • b.e.t.u.l.i

Re: jarmark marnosti

pockej takze on tam vubec neni *9* a ja si to chtela koupit
      • lenkaaaaa

Re: Re: jarmark marnosti

v jedné vystřižené scéně v bonusech *15*
        • miss_cullen

Re: Re: Re: jarmark marnosti

škoda *9*
        • b.e.t.u.l.i

Re: Re: Re: jarmark marnosti

teda :( chudacek *9*
          • lenkaaaaa

Re: Re: Re: Re: jarmark marnosti

ale hele jako ten film je sám o sobě bomba:P
            *15*
            • b.e.t.u.l.i

Re: Re: Re: Re: Re: jarmark marnosti

tak fajn zkouknu ho :D
  • elizabethd

Pls Téma

Tak nahoďte pls nějaký téma,je tu nuda... *9*
    • deniska-l

Re: Pls Téma

souhlasim ...taky se celkem nudim... *4* *3* tak očem pokecáme *3* ...jak se vůbec máááš??? *15* *3*
      • elizabethd

Re: Re: Pls Téma

JJ díkes mám se docela good a ty??? *1*
        • deniska-l

Re: Re: Re: Pls Téma

joo taky good teda až na ty dementy co nám tad pomlouvaj Robíka *9* a copak je novýho?? *4*
          • elizabethd

Re: Re: Re: Re: Pls Téma

No jo jsou to prostě idioti kteří chtěli něco dokázat ale to se mýlili...No u mně sic nového nenastalo a co u tebe??? *3*
            • deniska-l

Re: Re: Re: Re: Re: Pls Téma

jj to máááš pravdu..!!...u mě taky nic novýho není *9* ... *1*
  • elizabethd

Válka

Jak nás dneska bombardovali ti debilové,tak jsem si lidi připadala jako ve válce... *15* *15* *15* (Já vím že to není k smíchu,ale když si to vemete)
    • deniska-l

Re: Válka

jj tak to ja taky ale vůbec nechápu o co jim de *3* dyt Rob jim nic neudělaj a asi nemaj co na praci tak tady otravuje ale serem na ně přece se nenecháme rozhodit takovýma primitivama!!!!!! *4* prostě pro nás je Rob nej a to nám nikdo neveme *1* *14* *14* *14*
    • lenkaaaaa

Re: Válka

v jednom měli ale bohužel pravdu....je mi ot líto ale šance že se potkáte s robertem je jedna k milionu *3*
      • elizabethd

Re: Re: Válka

Hmmm tak to musím taky bohužel přiznat... *9* Ale co ty víš třeba jednou se stane zázrak... *15*
        • lenkaaaaa

Re: Re: Re: Válka

myslím, že je pravděpodobnější zázrak, žezvířata začnou mluvit *15* *1*
          • deniska-l

Re: Re: Re: Re: Válka

tjn *1* ale dala bych všechno za to abych ho viděla *14* njn ale takovy štěstí nemám *9* tak co ofotky jsou taky krrááááááásnýýý *1* *14* *14* *14* *4* *15*
            • b.e.t.u.l.i

Re: Re: Re: Re: Re: Válka

njn ale nazivo... muj jedinej sen *9* *15*
          • elizabethd

Re: Re: Re: Re: Válka

Jůůů tak to by bylo super kdyby začala mluvit moje kočka... *15* *15* *15*
  • lenkaaaaa

všem

hele tak si toho prostě nevšímejte a neodepisujte na to.....jeho to vydeptá a pak ho to přestane po nějaké době bavit....prostě na to neodepisujte i kdyby sprostě nadával *13* když je prostě někdo vůl a pomlouvá člověka kteryho nezná...tak je to chudák...mělo by vám ho být líto....čistá závist roba *3*
  • elizabethd

Nazdááárek

Nazdáááárek...:0)
  • b.e.t.u.l.i

:(

uz nechte Roba bejt... nic vam neudelal :( *9*
  • elizabethd

Pls běžte pryč...

Hele fakt nechte pls už toho...Já vím že někdo může být fanda Roba a někdo zase nn,ale to se nevztahuje že tady budete psát neslušné komentáře...Můžete třeba napsat jenom že Robík je hnusnej chlap,ale nn že tady budete psát jak ho má velkýho,to jste děcka nebo co???A byly bysme radši kdybyste šli a už nepsali žádné komentáře,tohle se asi žádnýmu fandovi nelíbí...Co???Tak co na to říkáte??? *4*
    • deniska-l

Re: Pls běžte pryč...

jj souhlasim s tebou....sou fakt trapny a nechápu vo co jim jako de ... když Roba nemaj rádi tak at sem nelezou ...tohle prostě přehnali!!!...takový magory sem opravdu ještě neviděla *16* *16* prostě Roba nechte bejt a vypadněte odsud!!!! *10* *10* on vám nic neudělal!!!! *8* *8*
  • lidi brzděte

Neeeeee, hele fakt tohle je fanklub a ne soud.... *13* *13*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit