-
cauky
mno nic já valím....du se dívat na vévodkyni...něco sem pište...ať zítra můžem navázat *15* pápá -
:D
videla sem uplne skvelou parodii na twilight :D *15* je to uplne uzasny :D akorat Edward teda nic moc.. na Roba nema -
-
Re: :D
Jestly je to ta stejná, kterou si myslím, tak ta je vážně úžasná *14* *14* *14* Je to ta jak tam hraje písnička od Katy Perry ??? -
Re: :D
a kde jsi to viděla? *15* -
-
Re: Re: :D
dam ti odkaz :D -
-
Re: Re: Re: :D
http://stmivani.wz.cz/22-videa/vypr acovana-parodie-od-profiku/
je to vazne super :D -
-
Re: Re: Re: Re: :D
nejde vám to spustit, protože jste si tam nevymazali tu mezeru v tom vypracovana...si musíte vymazat tu mezeru a pojede vám to *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: :D
to já taky ne... ale když on je tááák dokonalý *14* *14* *14* *14* -
wow ja uz nemam ani jednu myslenku ve ktery by nebyl.... *9* doufam ze nezacnam blaznit *9* -
no to teda je *14* *14* *14* -
jj Rob je buh krasy :) *4* *15* -
aha *1* *1* *1* jo je to ona *1* tahle parodie prostě nemá chybu *15* až na to, že Edward mohl být hezčí *5* Na Roba nikdo nemá *14* *14* *14*
-
-
dik se za chvilu podívám *15* -
-
tak to nevim ze to nefunguje :( *9*
-
-
tak ja zvedava ak c*p a ono Error xD *5* -
-
čoveče moc to nejede betuli *15* *1* -
ou tak to nechapu :(
-
-
-
-
-
-
jarmark marnosti
jej tady to fakt moc žije....hele viděli jste někdo ,,jarmark marnosti"? jak se tady na jeho filmových rolích píše, že v tom filmu hrál, tak je to sice pravda, ale jen v jedné scéně, kterou nakonec vystříhli a ve filmu se tam neukázala....dali ji až na dvd do bonusů pod názvem vystřižené scény.. *15* chudák rob....to by mě asi dost naštvalo...snad za to dostal aspoň prachy *1* -
-
Re: jarmark marnosti
pockej takze on tam vubec neni *9* a ja si to chtela koupit -
-
Re: Re: jarmark marnosti
v jedné vystřižené scéně v bonusech *15* -
-
Re: Re: Re: jarmark marnosti
škoda *9* -
Re: Re: Re: jarmark marnosti
teda :( chudacek *9* -
-
Re: Re: Re: Re: jarmark marnosti
ale hele jako ten film je sám o sobě bomba:P
*15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: jarmark marnosti
tak fajn zkouknu ho :D
-
-
-
-
-
-
Pls Téma
Tak nahoďte pls nějaký téma,je tu nuda... *9* -
-
Re: Pls Téma
souhlasim ...taky se celkem nudim... *4* *3* tak očem pokecáme *3* ...jak se vůbec máááš??? *15* *3* -
-
Re: Re: Pls Téma
JJ díkes mám se docela good a ty??? *1* -
-
Re: Re: Re: Pls Téma
joo taky good teda až na ty dementy co nám tad pomlouvaj Robíka *9* a copak je novýho?? *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Pls Téma
No jo jsou to prostě idioti kteří chtěli něco dokázat ale to se mýlili...No u mně sic nového nenastalo a co u tebe??? *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Pls Téma
jj to máááš pravdu..!!...u mě taky nic novýho není *9* ... *1*
-
-
-
-
-
-
Válka
Jak nás dneska bombardovali ti debilové,tak jsem si lidi připadala jako ve válce... *15* *15* *15* (Já vím že to není k smíchu,ale když si to vemete) -
-
Re: Válka
jj tak to ja taky ale vůbec nechápu o co jim de *3* dyt Rob jim nic neudělaj a asi nemaj co na praci tak tady otravuje ale serem na ně přece se nenecháme rozhodit takovýma primitivama!!!!!! *4* prostě pro nás je Rob nej a to nám nikdo neveme *1* *14* *14* *14* -
Re: Válka
v jednom měli ale bohužel pravdu....je mi ot líto ale šance že se potkáte s robertem je jedna k milionu *3* -
-
Re: Re: Válka
Hmmm tak to musím taky bohužel přiznat... *9* Ale co ty víš třeba jednou se stane zázrak... *15* -
-
Re: Re: Re: Válka
myslím, že je pravděpodobnější zázrak, žezvířata začnou mluvit *15* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Válka
tjn *1* ale dala bych všechno za to abych ho viděla *14* njn ale takovy štěstí nemám *9* tak co ofotky jsou taky krrááááááásnýýý *1* *14* *14* *14* *4* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Válka
njn ale nazivo... muj jedinej sen *9* *15*
-
-
Re: Re: Re: Re: Válka
Jůůů tak to by bylo super kdyby začala mluvit moje kočka... *15* *15* *15*
-
-
-
-
-
všem
hele tak si toho prostě nevšímejte a neodepisujte na to.....jeho to vydeptá a pak ho to přestane po nějaké době bavit....prostě na to neodepisujte i kdyby sprostě nadával *13* když je prostě někdo vůl a pomlouvá člověka kteryho nezná...tak je to chudák...mělo by vám ho být líto....čistá závist roba *3* -
Nazdááárek
Nazdáááárek...:0) -
:(
uz nechte Roba bejt... nic vam neudelal :( *9* -
Pls běžte pryč...
Hele fakt nechte pls už toho...Já vím že někdo může být fanda Roba a někdo zase nn,ale to se nevztahuje že tady budete psát neslušné komentáře...Můžete třeba napsat jenom že Robík je hnusnej chlap,ale nn že tady budete psát jak ho má velkýho,to jste děcka nebo co???A byly bysme radši kdybyste šli a už nepsali žádné komentáře,tohle se asi žádnýmu fandovi nelíbí...Co???Tak co na to říkáte??? *4* -
-
Re: Pls běžte pryč...
jj souhlasim s tebou....sou fakt trapny a nechápu vo co jim jako de ... když Roba nemaj rádi tak at sem nelezou ...tohle prostě přehnali!!!...takový magory sem opravdu ještě neviděla *16* *16* prostě Roba nechte bejt a vypadněte odsud!!!! *10* *10* on vám nic neudělal!!!! *8* *8*
-
-
lidi brzděte
Neeeeee, hele fakt tohle je fanklub a ne soud.... *13* *13*