-
český titulky
Ahooojky pslky nevííte někdo kde bych si mohla stahnoit Stmívání s českýma titulkama *3* ja to mam jen v anglčtině no a jasny, že mi sice stačej jenom obrázky *1* ale chtěla bych z toho míít i trochu víc *1* *1* tak kuju moc za odkaz...*1* *14* *14* *14* -
-
Re: český titulky
zkus ulozto -
-
Re: Re: český titulky
jj díky *4* zkusim to:O)... *1*
-
-
-
(x
on je nejvic sexy!!!!!!!!!! *14* -
-
Re: (x
Tak to nejsi sama kdo to říká... *1* *1* *1* -
-
Re: Re: (x
*14* to ne *14* -
-
Re: Re: Re: (x
jn je to nejsladsi brooucek *15* -
-
Re: Re: Re: Re: (x
ale jeho filmový brácha jasper taky není k zahození *15* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: (x
no to ne *14* *14* *14* -
mně se na něm právě víc líbí když je zarostlej....je takovej mužnější *15* -
jn kdyz je zarostlej jako mikulas tak neni nic moc ale je to Rob takze se mi hold musi libit vsude :) *15* -
mně se jackson líbí ve skutečnosti....ale vůbec bych neřekla, že je starší než rob...mně příjde rob starší *5* -
no me se libi jen ve filmu... tam sou vsichni hezci i Robert
-
-
-
-
-
-
ROBÍÍÍ
ahujky..tak se pridavam do fanklubu..jsme z neho s tetou hotovy..:D:D kolikrat za den koukate na ten uuuuzasnej film?? *14* *14* *14* *8* *8* -
-
Re: ROBÍÍÍ
dřív sem se na to dívala tak 5x denně - vážně! a teď tak každej druhej den ;-) -
-
Re: Re: ROBÍÍÍ
Jj je to jak droga *1* *1* -
-
Re: Re: Re: ROBÍÍÍ
jako osobni znacka heroinu *15* -
-
Re: Re: Re: Re: ROBÍÍÍ
přesně tak *15* *15* *15*
-
-
-
-
Re: ROBÍÍÍ
no ja ho videla uz vic jak 2Ox :D *15* *15* je vazne skvelej :) *3* a Rob tam zari jako slunicko na obloze
-
-
bravicko
taky dneska psali v bravicku.... ze hlavni muzskou roli v new moon bude mit taylor a ze po Robertoj po uvedeni new moon do kina uz nbude takovej zajem.... *9* ale doufam ze to neni pravda a zajem bude *9* -
-
Re: bravicko
Tak teoreticky to je pravda v New Moon bude nejvic hrat Jacob,pokud si tu knizku cetla tam sama vis.. Edward tam je na zacatku a pak druha polovina filmu,spise ke konci,ale zase tam bude hlasove pritomny takze xD -
-
Re: Re: bravicko
jn aspon ze tam bude mluvit *1* -
-
Re: Re: Re: bravicko
prave a ja si myslim,ze o to vic to bude ''lepsi'' kdyz tam bude ten jeho hlas... *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: bravicko
tjn :) ma ho tak sladkej... vubec neodpovida tomu ze kouri ...
-
-
-
-
Re: bravicko
tzajem o roberta bude...jen se nejspis rozsiri tayloruv fanclub *15* -
-
tak ja jsem taky v jeho fanklubu *3* -
-
hezkej je...ale ze na roberta nema to bych se hadala...ale nebudu-nechcim si te znepratelit a ty uz muj nazor znas *15* podle me jsou oba hezky...kazdej svym vlastnim zpusobem a proto se nemusej libit vsem stejne *3* -
-
tak fajn :) kdyz myslis :) *15* ale myslim si ze knizka je lepsi jak film :D -
-
Re: Re: Re: Re: Re: bravicko
tak já bych tam teda rozhodně kvůli robertovi nehrála. *8* a kristen byla slavná...tenhle film by se ale taky nemusel tak moc proslavit, kdyby tam nehrál ten váš rob....řekla bych, že z velké většiny to je takovej trhák spíš kvůli jeho fanynkách *15* ale kristen se tam podle mě prostě nehodí...ta patří do prokletí domu slunečnic *5* *1* -
dobou a peknej vejkend *15* -
*1* a konec...tvuj zpovednik a psychoporadce jde spat *15* -
dam na tvoji radu a budu si davat pozor :) *3* budu se snazit -
tak to zacina...pak snis cim dal tim vic az pomalu prestavas vnimat okoli a zacinas si plestr realitu a sny.... hele nerikam ze namas snit....jen si dej bacha at neprekrocim mez...zpatky se jde tezko... -
jak :D proc? nechapu to ... jen proste snim ve dne :) -
ver mi, ze te naprosto chapu....vetsinu poslednich 6ti let jsem byla ve svym svete...a ver mi..neni to dobry a mam s tim ted trosku vetsi problemy.... *13* -
nevim jestli to chci.... bavi me bejt v mym vlastnim svete *3* pripadsam si takova volna svobodna :) kdyz sem sama nejde tomu utect :) -
to je to o cem mluvim....vseho s mirou...ja ti verim, ty to zvladnes -
snazim se jak nejvic muzu ale zatim se to nedar..... *15* no spis se nesnazim chci ho mit ve svejch myslenkach :D -
ne tak docela...hlavne kvuli nemu neprestan normalne zit!!!! -
tak fajn budu se snazit na nej moc nemyslet budu ho vyhanet ze svejch myslenek a budu se snazit aby se ze me postupem casu nestal blazen :D -
moc velky iluze si nedelam....ale aspon mam pocit ze jsem udelala co jsem mohla *3* *15* -
*5* njn :)dam na tvoje rady *15* -
sem moc rada...prosim te hlavne se netrap kvuli pitomostem....staci ze se clovek musi trapit kvuli vaznym vecem... -
tak trosku mozna j *3* -
ja taky ne...ale podle me tam kvuli ni NESEL!!!
citis se lip? *3* -
njn *9* ted ale nevim presne co -
no ja jsem slysela myslim neco jinyho... *3* -
sem pro ja bych tam hrala hned *9* a s Robem... mmm *15* Rob sel na ten konkurz stejne jnom kvuli kristen.... protoze se mu libila *9* *3* *15* -
nic proti ale nekdy mam dojem ze vam by se nelibilo nic....teda pokud by jste tam nebyly VY!!! *4* *4* *4* *15* *15* *15* -
tjn nebyla moc slavna to az ted *15* -
ale pokud vim....kristen predtim taky znal malokdo *15* -
jj jasne :) ale myslim ze se tam docela hodi... :) je pekna -
no emma watson určo nee....já nevím...třeba nějaká neznámá herečka....drobná, křehká, stydlivka *15* ona jako není špatná herečka, ale do toho se prostě nehodí..až na vzhled *3* -
a koho :) *3* kdo by se tam podle tebe hodil *3* -
ale ona se ta herečka na tu roli moc nehodí....je taková hrubá...myslím třeba hlasem a já si ji spíš podle knížky představovala jinou.... *9* -
vzdyt rikam ze chyby dela kazdej...jen vas chci videt co budete delat az se zamilujete(do normalniho kluka) *15* *15* *15* *15* -
ja nevim me prijdou docela fajn obe... ale trochu me stve jak polibi jacoba a :(edward tim trpi :( -
jenze povah herecky nemuzes srovnavat s povahou postavy...to by pak pulka filmu vubec nemohla vzniknout *15* a bella je proste normalni, trochu strelena ale narozdil od upiru a vlkodlaku normalni a chyby dela kazdej... *3* -
tak to na 100%...ale ta Bella si toho Edwarda ani Jacoba nezaslouží...já ji moc nemusím...má divnou povahu...a i ta herečka ji blbě zahrála...ona tam moc nesedí....m spíš povahu rockerky a hraje takovou citlivku *13*
-
-
neurazej jacoba...ja ho mam rada a je mi ho trochu lito...teda bylo nez jsem zjistila ze to s nimbude mit happy end... a navic mam slabost pro indiany *3* -
-
me se dlouhy vlasy libej..jak na kom, ale jemu slusej....ale edwardovi by neslusely *15* -
*15* já jen doufám, že ho zahraje tak dobře, jak je v knížce popisován. oni do toho filmu toho vždycky daj hrozně málo *16* -
ja neurazim jacoba jen me pridou desny ty dlouhy vlasy... posud sama... edward ma peknej rozcuch :D *15* -
*15* já jen doufám, že ho zahraje tak dobře, jak je v knížce popisován. oni do toho filmu toho vždycky daj hrozně málo *16*
-
-
jj jasne ... ale proste kdyz se rekne taylor tak se mi vybavi jacob ze stmivani a pride mi strasne slizkej zato edward... hotovej poklad :)
-
-
jj myslim ze si to zaslouzi :)taylor je hezkej :) *3* ale na Roba nema :)
-
-
jj jasne.... ja uz v nem sem ale jinak nez v robertovym :) *15* teoreticky stejne ale prakticky... :D *4*
-
-
-
Perry Farrell - Going All The Way
Ahoj nemáte někdo pls tu písničku ze Stmívání od Perry Farrell - Going All The Way jestli jo pls tak mi napište na profil byla bych vám moc vděčná
*3* díky -
-
Re: Perry Farrell - Going All The Way
Ahoj když tak mi napiš tvůj email jestli chceš poslat tu písničku *3* *3* *1*
-
-
stránka
Tohle je úžasná stránka :)
http://www.closeup.de/show.asp? page=xsearch&query=search%3Dtwiligh t%26referer%3Dtwilight%2Dfanshop&nl c=&nlr=&referer=twilight%2Dfanshop& referrer=&language= -
-
Re: stránka
jj..skvela stranka...zdalo se ti dneska ty vis o kom? *15* -
-
Re: Re: stránka
ty sis objednala twilight mikinu? a me se o nem uz 2 dny nezdálo!!! *3* -
-
Re: Re: Re: stránka
No vidis :) no zatim sem si ji jeste neobjednala asi az zejtra musim na to nejprve pripravit rodice je docela draha :D ale je twilight..... :) a pak chci este tricko s Robem :¨D Edwardem :) -
-
Re: Re: Re: Re: stránka
jses blazen(nic ve zlem) a kolik to vsechno stoji? *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: stránka
JJ :) tak ja uz asi pujdu spat... treba se mi dneska postesti a bude se mi o nem zdat nejakej krasnej sen... *15* Robert forever *1* ... blazen :D -
to jsem rada, ze jsi rada ze me znas *15* ale psat mu dekovnej dopis nebudu...jen mu budu prat dlouhej a stastnej zivot *15* -
takze bysme Robovi este mely bejt vdecny protoze diky nemu se zname :) *15* jo je dobre ze te znam :) ty moe vrbo :D *1* -
kravina...kdyby nebyl, zila bys normalni zivot a nebyla posedla nekym koho nikdy neuvidis...a ani by ti to neprislo divny... to ze by to nebyl zivot se ti zda jen ze zpetneho pohledu...mozna by to byl dokonce lepsi zivot nez ted *13* ale ja si neztezuju, jak jsem psala, bez nej bych te neznala a to by byla skoda *1* -
njn ale kdyby Rob nebyl nato nechci ale ani pomyslet.... tak bych nemela kruhy pod ocima protoze do noci sem na osobnostech a mela bych o dost vic penez... prototze si porad kupuju neco kde Rob je :) ale Bohu diik za nej bez nej by to nebyl zivot *9* -
jen bez..spanek je zdravej...ale aspon priznej, ze se ti nechce....
a k tomu, co bys delala, to nevim, ale odhaduju, ze bych se s tebou neznala a nemusela bych ti rikat blazne *15* *4* *15* *4* *15* *4* *15* *4* -
to ne no..... Robert je muz cislo 1 :) *15* on kdyby nebyl tak nevim co bych delAla .... *9* *7*
*1* Asi bych ted spala :D protoze to bych mela jit udelat :D -
to jo, ale kdo ne? ale hezkej usmev kazdej kluk nema!!! *3* -
ale umi se i mracit *3* *15* -
to tvrdit nemuzu...ale usmev ma krasnej *15* -
tjn kdyz se usmiva podlamujou se mi kolena :D -
to je blby...ma krasnej usmev *3* -
vic nez si myslis :D budu mit Roberta na brichu *15* ale na tej fotce se zrovna mraci ale co *3* -
docela dost...fakt to potrebujes? *3* -
mikina 1300 a triko 500 *15*
-
-
-
-
Re: Re: stránka
nn *9* jen pres den ... Uz se tesim az mi prijde twilight mikinka :) *15*
-
-
-
bozee
tady tahle stranka je diskuse o Roboj tak nevm proc sem tahate nejaky psichouse nebo ze dete spinkat, to si piste jako zpravu mezi sebou ne, a ne tady u chudaka Roba!.me to fakt nezajima -
-
Re: bozee
vadi ti to hodne ? *15* -
-
Re: Re: bozee
víc nez si myslis
-
-
-
Hají
Tak já už musím jít do postýlky dělat hají...Jj a zítra tu bohužel nebudu protože jdu ke kadeřnici na melírky(to sem zvědavá jak to dopadne) *7* Tak dobrou noc a zase sladké sny vy víte už o kom myslím,tak dobrou(chrrrrrrr) *15* -
-
Re: Hají
nazdar -
Re: Hají
papa *1* *1*
-
-
Foteška(Vanity Fair)
Tady je kdyžtak ta fotka(Vanity Fair)
http://robert.lovelystars.ne t/gallery/displayimage.php?album=10 4&pos=0
Robík je kdyžtak vzadu vedle tý holky co má oranžový šaty...Ale jak říkám není tam pořádně vidět,ale fotka je pěkná...
*1* -
:(
uz sem zase mela slabou chvilku a malem sem zacala cist rozbresk... uz sem zacinala prvni odstavec... uz zacinam blaznit... :( *9* -
-
Re: :(
Jůůů tak to běž hnedka k psychoušovi,jako jsme dneska byli my ze třídou... *15* *15* *15* -
-
Re: Re: :(
a neco poradil... *9* *15* -
-
Re: Re: Re: :(
přesně psychouš vždycky poradí... *15* Co říkáš na ty fotky z natáčení co jsem ti dala ten odkaz???Tedkon jsem našla takovej fotku od Vanity Fair kde je Robík,ale je tam málo vidět,je to fotka kde jsou mladí herci jako třeba:ten Robík,Ben Barnes,Camilla Bell(nevím jak se to píše,ale ta kamarádka Robíka),Ashley Tistadel(sorry za zkomolení jména i příjmení)... *1* -
-
Re: Re: Re: Re: :(
hele robert neni mali decko nejakej robik je videt ze k nemu nechovas zadnou uctu ze ho mas za nejakyho plysacka jinak je robert nejjjjjjjjjjjj!!!!!!!!!!! -
Re: Re: Re: Re: :(
myslim ze ty mena nevadej.... *3* a s tim psychousem si to este rzmyslim *15* treba nejsem takovej blazen jak se zda *1*
-
-
-
-