-
Dobrou noc
Dobrou Robíku budu na tebe myslet.stejně jako ostatní co tady píšou že jo holky? 😂 -
-
Re: Dobrou noc
skoda ze si nic z toho nikdy neprecte 😞 😟 je mi fakt dobreku.... dala bych vsechno zato abych ho mohla poznat osobne..... 😞 -
-
Re: Re: Dobrou noc
co ty vis...treba by se lek a utek!!! 😂 😂 😂 😂 😂 kdyby si to precet -
-
Re: Re: Re: Dobrou noc
ja bych mu to klidne vsechno prelozila :d ale asi by mi musel pomoct google translator :d 😂 -
-
Re: Re: Re: Re: Dobrou noc
ten je na nic....neprelozi vsechno..a hod sem nejaky ty drby z in touche 😂 -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Dobrou noc
jj swery dobrou a pekny poctenicko 🙂 budes nam chybet 😞 -
dobrou swery 😉 -
neblaznis me uz obcas z toho hrabe vic nez tobe 😂 no nic asi pujdu cist knihu tak se tady mejte a snad zitra pridu 😉 dobrouuuu 🙂 -
tak abys vedela....cokoladu nemam rada...
a swery...opovaz se tu neco vyzvanit 😎 -
mno vidis jakou mas u nej sanci 🙂 .... a in touch si kupuju kvuli roboj 🙂 ve vsech cislech o nem pisou ... 🙂 mozna sou to drby mozna taky ne 🙂 ale stoji to za to 🙂 ty jeho fotky a jeho oci ... mmm.... on je sladsi nez cokolada 😃 😂 .... uz zase blaznim co 😃 -
ja mam taky nastesti hnedy vlasy a u rozbřesku sem fakt uz daleko uz jen 10 kapitoool konecne nemuzu se dos¨ckat jak to dopadne 😍 -
rozbresk jsem necetla a nechci o nem nic slyset...pockam si na knizku...a ja si in touch nekupuju...ale chceme prece co nejvetsi diskuzi a zdrdnout drby muzeme vzdycky... 😂
a betuli...ja jsem brunetka 😂 -
*15* -
me by jenom zajimalo kdo by si chtel in touch kupovat 👿 nejhorsi casak co kdy byl..ovsem hned po blesku ale to sou zese noviny... 😉 ty si uz rozbresk cetla??? -
jj jasne 🙂 pisou tam ze ho paris chtela vytahnout na rande ale on ji odmitl 😃 ze ma radsi brunety a sel s nejakou divnou 😃....Miguita Oliver tak se menuje.... ale je divna 😃 😂 .. ale stejne je na brunety 😞 a ja sem pitoma bloncka.... hned zjtra se du obarvit 😃... no tak to zas ne 😃 na svoje vlasy sem pysna 😃 ale kuli robertoj mozna 😃 zacnu o tom uvazovat 🙂 😂
-
-
-
-
Re: Re: Dobrou noc
Tak to nejsi sama(béééééé)(budeme držet hodinu smutku-nééé dělám si prdel)
-
-
-
šestý smysl xD
http://www.4tnz.com/content/what-se cret-vampire-power-do-u-have
tad y si můžete otestovat jakou máte speciální schopnost:D mě vyšlo že jsem jako Alice že vidím do budoucnosti xD kéž by to byla pravda xD -
Sexy Poster:))
Tady na týhle stránce je sexy poster k New Moon... 😁
http://robert-t-pattinson.blog.cz/0903/new-moon-poster-hm
(kdyžtak si to zase upravte ten odkaz v adresáři) -
fantazie
ahojky,souhlasim s odysseus.taky uz toho mam plnou hlavu,v my mysli uz je vsechno jako kdyz ctete knizku,vzdycky si neco proste jen tak pomyslim a najednou si hned za tim pomyslim:řekla jsem.no proste sem uz blazen dokonce se mi zda,ze uz sem pochytila naky zlozvyky postav z knizky,ale stejne nemam tak silnou vuli aby sem ty knizky necetla porad dokola a nekoukala furt na film -
-
Re: fantazie
jo jo na film se taky divam pořád dokola xD ale knížku čtu teprv tu trojku ale už jsem u kapitoly 23 xD ale znovu nevim jestli bych to četla to už není podle mě ono protože už vím co se bude dít a pak nejsem překvapená xD
-
-
už se blížíme k 1000
No supéééééééér už se blížíme do 1000 tak to dneska musíme dokončit do tý 1000... 😉 😉 😉 -
Pariska or Natalie???
Kdyby si měl Robert vybrat-koho byste mu doporučili???Pariska or Natalie Portman???Já dávám Natalie,protože není tak vymatlaná jako ta blondýna a je to hezká girl a ještě určitě milá a chytrá... 😁 😁 😁 -
pro betuli
ahojky...co budeme dneska probirat? 😉 -
-
Re: pro betuli
co treba Roberta 😃 -
-
Re: Re: pro betuli
dneska me nejako nic nenapada 😞 😟 nenaslas uz ten odkaz 🙂 😂 -
-
Re: Re: Re: pro betuli
http://robert-t-pattinson.blog.cz/0 903/wow-twilight-deleted-scene-prek vapeni
tohle by mela byt ona....hele kdyztak se podivej na robert-t-pattinson.blog.cz do kolonky videa a tam budou -
Re: Re: Re: pro betuli
tady je neco...snad to pujde....tuhle jsem objevila tedka
http://stephenie-meyer.blo g.cz/ -
-
Re: Re: Re: Re: pro betuli
ale tam neni ta v ty posteli 😞 😟 😂
-
-
-
Re: Re: pro betuli
mas nejakej konkretni napad? 😂
-
-
-
Jéééé
Je to můj nejoblíbenější herec a slyšela jsem že ta blbka Paris Hilton ho chce sbalit.Já proti ní protestuji.Kdo se mnou souhlasí? -
nessie
proc se Renesmee rika nessie? 🙄 -
-
Re: nessie
No protože jí dal takovou přezdívku Jacob,ale mně se líbí ta přezdívka už jsem si na ní zvykla... 😁
-
-
stárnutí Nessie
Všichni jste vedle jak ta jedle.....Rozbřesk už jsem četla dvakrát a můžu vám říct že to má celé promyšlené do detailu. Nessie zhruba v šesti letech dosáhne dospělosti ( bude ji cca 25let )a pak už dál stárnout nebude. -
-
Re: stárnutí Nessie
jako ze bude naporad sesti leta j 😃 to je divny 😂
-