Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • renesmee

se stárnutím renesmee je to v rozbřesku vysvětlený, nebo když ne, tak někde na netu. ona po narození stárla hrozně rychle, ale zhruba v 6 letech by se to mělo zastavit a měla by zůstat takhle malá navždy .. tak asi tak
  • b.e.t.u.l.i

POKRACOVANI Z druhe stranky :D

no tak to ja nevim zase vsechno ale v bravicku psaly 50 faktu o stmivani a treba tam bylo ze kdyz tocili tu postelovou scenu tak rob spad z postele....
    • odysseus

Re: POKRACOVANI Z druhe stranky :D

jejda...to mi pripomina, videla jsi ty zabery, co nedali do filmu?
      • b.e.t.u.l.i

Re: Re: POKRACOVANI Z druhe stranky :D

nevidela :( nemuzu to nikde najit mas odkaz
        • odysseus

Re: Re: Re: POKRACOVANI Z druhe stranky :D

nekde ho myslim mam...ale ted uz ho hledat nebudu, pac bude nekde mezi tou horou odkazu na blogy o stmivani...ale zitra ho zkusim najit....ale reknu ti, je dobre ze je tam nedali....ten jeden je ...vis jak je ve filmu ta scena jak se zvbudi a uvidiho, ale kdyz rozsbviti, tak uz tam nejni?tak tam je to trochu jinak..on aho uvidi, kasle na svetlo, pritahne si ho a zacnou se libat *15*
  • b.e.t.u.l.i

nessie

nevite nekdo proc rikaj maly renesmee nessie? *7*
    • odysseus

Re: nessie

lepsi nez renesmičko *15*
      • b.e.t.u.l.i

Re: Re: nessie

jezis to je desny :D to je jako rosničko *15*
        • odysseus

Re: Re: Re: nessie

to jo...ale aby to nebylo podle lochnesky...ta se pry taky jmenuje nessie *15* *15* *15* *4* *4* *4*
          • b.e.t.u.l.i

Re: Re: Re: Re: nessie

to je docela kruty :D *15* *15* ale stejne to nechapu.... vzdyt edward zustane 17 letej bella 19 ti neobo tak nejak a jak to bude s tou malou....vzdyt kdo by chtel bejt furt petiletej treba
            • odysseus

Re: Re: Re: Re: Re: nessie

nejni to kruty, ja jsem taky v jistym smyslu rada...ale dam ti radu..snaz se toho zbavit, cim driv tim lip...ja s tim mam strasny problemy a to jsem si z toho nic nedelala 7 let ale ty bys to mohla mit jeste snazsi....
            • b.e.t.u.l.i

mozna je to kruty ale sem rada ze v tom nejsem sama *9*
            • odysseus

to me se neco pododbnyho stalo, kdyz jsem cetla pana prstenu a taky harryho pottera...takze uz umim rozpoznam priznaky a snazim se branit...jde to ztuha, ale zatim se zda ze to trochu pomaha...aspon ve dne jsem schopna normalne fungovat...v noci mi to do snu leze furt *9*
            • b.e.t.u.l.i

no jA MYslim ze tohle presne je muj pripad :( pokazdy kdyz sem mimo a o necem premejslim vzdycky se to alespon trchu tyka stmivani nebo roba.... uz se ze me vazne stava blazen.... strasne se na to totiz upinam.... :( *9*
            • odysseus

vis muj problem je ze moc premejsim a moc si v duchu predstavuju...takze kdyz to necham zajit moc daleko,zacina mi delat problem rozlisovat virtualni svet a realitu *9* a nebo ziju vic svyma predstavama nez skutecnym zivotem...a to nejni dobry
            • b.e.t.u.l.i

jj :) tak takhle daleko sem se este nedostala ja zatim sleduju jen stmivani a nebo ctu... stmivani... :D
            • odysseus

ja si ted od nej taky dala pokoj...sleduju ted na pocitaci cervenyho trpaslika *15*
            • b.e.t.u.l.i

jj jasne ..... ja uz ten film videla toikrat ze uz umim skoro vsechny sceny nazpamet.... umim to jako basnicku :D
            • odysseus

ne tak docela....kostel byl plnej a my stali v zadu a primo prede mnou byl bile sloup...tak tam jsem si v duchu prehrala sceny s filmu *15* takze jsem toho blbyho kneze ani tolik nevnimala *15*
            • b.e.t.u.l.i

msi v kostele :) a jaky to bylo... predstavovala sis jak upir sedi vedle tebe :)
            • odysseus

ja si fakt musela dat pauzu....mam totiz strasne velkou fantasii a zacinalo mi to lezt na mozek i ve dne...ale abych stmivani a edwardovi nekrivdila, jen diky nim jsem prezila msi v kostele *15*
            • b.e.t.u.l.i

jo tak to ja to mela pekne rozplanovany ze kazdej den dve kapitoly a melo mi to vyjit presne ze skoncim 24 a 25 zacnu cist rozbresk ale jak sem se do toho zcetla ze sem treba dneska precetla 5 kapitol.... a vsadim se ze to zejtra doctu... takze bud muset zase nanovo :D doufam ze to do toho 25 stihnu... sem se zady do toho nejako zamotala *1*
            • odysseus

ja taky cekam na knizku..a abstinuju uz ted *15* vic jak tyden jsem si neprecetla ani radek z zadny knizky ze stmivani *3*
            • b.e.t.u.l.i

tjn :D ja rozbresk taky este necetla cekam na knizku a 25 hned ji pobezim koupit :D ale musim se dost ovladat abych to hned ted nezacala cist... je to jako odolavat lidsky krvy :D *1*
            • odysseus

ja jsem rozbresk necetla, ale nekdy si rikam, ze uz to s tim deckem mozna prehnala....no muzeme jen doufat ze to ma dobre promysleny *15*
            • b.e.t.u.l.i

tjn s tim deckem je to cely nejaky ujety..... *15*
            • odysseus

ja si taky rikam...bud bude furt mimino nebo bude starnout a rodice ji prezijou...jedna predstava lepsi nez druha.... *9*
  • elizabethd

How to be viděli???

Hele viděli jste někdo z vás filmík s Bobíkem How To Be??? *7*
    • b.e.t.u.l.i

Re: How to be viděli???

nn nevidela ale hodlam videt vsechny filmy s nim *3*
  • elizabethd

Ahojky Denisko

Nazdááárek Deny... *3* Tak ses zapojila do diskuse??? *1*
  • ;)

mocko sladkej kluk, ale v některých časákách na něj jen kopou špinu... dělají z něj chudáka, jako že se mu smějou a tak... podle mě je to blbost...
    • deniska-l

Re: ;)

jj podle mě taky robert je prostě dokonalej *1* *1* *14*
    • elizabethd

Re: ;)

Tedkon v In Touch je (zase)Robík a tam je že Zac Efron a Justin(víte jakýho myslím toho zpěváka-já nevím jak se to píše to příjmení)žárlí na Robíka kvůli jednomu filmu(který se bude možná natáčet ale možná taky nn,protože drby jsou drby) kde všichni 3 hrajou,no a žárlej protože tam má Robík hlavní roli no a oni jsou jako tam jak se to říká druhý kolo u vozu... *15* *15* *15*
  • b.e.t.u.l.i

:)

ja uz se nemuzu dockat rozbresku.... *9* uz aby vyslo.... meli by udelat nejakej kalendar s cokoladkama jako je na Vanoce aby nam to rychlejc utikalo nemyslite holky :D *15*
    • odysseus

Re: :)

ja cokoladu nerada...radsi cajovej kalendar *15*
      • b.e.t.u.l.i

Re: Re: :)

ja bych si klidne dala i ten s tou krvi :D *15* tedka posledni dobou.... *3*
        • odysseus

Re: Re: Re: :)

jses blazen....ale to mi nevadi...a krev bych si nedala, vseho s mirou i blazneni *15*
          • odysseus

Re: Re: Re: Re: :)

tam se rika ze je ji spatne z pachu krve, ne z piti krve *15* ale mohlo by ji to delat trochu problemy...ale treba ji to pomuze a nebude vubec pit lidskou krev *15*
            • odysseus

Re: Re: Re: Re: Re: :)

fakticky???? hele zacni novou konverzaci a vsechny drby sem!!!! *15*
            • b.e.t.u.l.i

no nechce no :( a navic zejtra du k pitomy zubarce... :) a to me napada jak si robert kvuli twilight musel nechat zesvetlit zuby a musel mit rovnatka....
            • odysseus

to by mozna bylo zodpovedny,, ale chce se ti??? *15*
            • b.e.t.u.l.i

*3* jj jasne taky si rikam :D koukam ze tu 1000 brzo dame jestli ne dneska tak zejtra urcite *1* taky bych uz ale asi mela taky uvazovat nad tim jestli bych nemela uz jit spat *3* *1* *3*
            • odysseus

budu osobni robertovskej zpovednik vazanej zpovednim tajemstvim? a co zacit znova na prvni strance?
            • b.e.t.u.l.i

tak na tom asi kousek pravdy bude *15* meela bych se nad tim zamyslet..... to uz se asi nebodu o roberovi sverovat nikomu jinymu nez tobe *15*
            • odysseus

a ty moje´...vis tedka jsem cetla v jedny detektivce, ze cizi lidi jsou jako vrby nejlepsi *15* neznaj te *15*
            • b.e.t.u.l.i

hlavne prosimte neblazni... a ani si nelamej ruce at si muzem psat *1* protoze jinak bych se musela zblaznit taky :D ses takova moje vrba :D
            • odysseus

ja mu zato vinu nedavam...ale desne mi tam vadi...nastesti jsou ty sny naprosto nevinny, jinak bych se z toho asi zblaznila *15*
            • b.e.t.u.l.i

njn ale on za to chudacek nemuze .... *5*
            • odysseus

jenze ja ho tam nechci...at leze do hlavy nekomu jinymu...mam dost starosti se svym skutecnym zivotem...nemusi se mi tam jeste michat nekdo koho v zivote neuvidim!!!
            • b.e.t.u.l.i

proc..... jaky mas stesti si s nim prehravas svoje vlastni filmy ne :D to je legracni nemyslis *15* *1* *1*
            • odysseus

no to me prave desi...ja na nej skoro nemyslim a kdyz jo, tak ho lituju a pak se mi o nem zda... ja chci aby z tech snu VYPADNUL!!!
            • b.e.t.u.l.i

no sny sou vlastne myslenky.... zda se ti o tom o cem v noci premejslis :) takze na Roba prece jen myslis i kdyz jen ve snu *15*
            • odysseus

mozna trochu...ale ja jsem taky cvok i kdyz v jinym smeru...a ty sny,nevis proc se mi o nem zda i kdyz nechci aby se mi o nem zdalo???? *7*
            • b.e.t.u.l.i

Treba se mi o nem taky bude dneska zdat *3* a treba spolu pudem k oltari *15* docela pekna predstava ale nevyplnitelna *9* ja nechci aby to byla jen platonicka laska *9* .... uznavam sem cvok
            • odysseus

jen nerikej...vsechno jde kdyz se chce *15* ale tohle byl jen nejakej ulet...ostatni sny byvaj normalni!!! *15*
            • b.e.t.u.l.i

ty mas ale sny *15* ale este ze se jak rikas Rob nedal.... :D este by z nej vysaly vsechnu krasu.... *7* ale to snad ani nejde :D
            • odysseus

a nebo se nedal *15* ...byly dost nechutny, kdyz jsem se vzbudila, jeste chvili mi z toho bylo spatne....
            • b.e.t.u.l.i

tak to byly asi nejaky slepy :)takovyho andilka *1*
            • odysseus

nee(ty bys rekla bohuzel, ja nastesti-o neco takovyho fakt nestojim) a uklidnim te, ani oni ho do pokoje nezatahly *15*
            • b.e.t.u.l.i

doufam ze si ho aspon zathla k sobe do pokoje *15* a vytrelas tem sousedkam zrak :D
            • odysseus

ja myslim, ze reseni ponecham autorce...ale tukle se mi robert vetrel do snu...bydlela jsem v hotelu, mela jsem strasne nechutny sousedky(ctyricatnice, co si tam furt vodily chlapy) a robert se tam promenoval po chodbach hotelu...dost ujetej sen *15*
            • b.e.t.u.l.i

njn to je dobry *15* si to vyresila za stephenie :D by si mela bejt jeji pomocnik *4* to me nenapadlo *1*
          • b.e.t.u.l.i

Re: Re: Re: Re: :)

nahodou :D me krev docela chutna :) *15* nechapu jak se z ni muze delat belle spatne :D vzdyt chce bejt upirkou *15*
    • elizabethd

Re: :)

JJ čokošky(mňamky)ale s lentilkama uvnitř... *15* *15* *15*
      • b.e.t.u.l.i

Re: Re: :)

a nebo nejaky krvavy kapsle *15*
  • elizabethd

Už není

Néééé prej už Robík není ve Vancoveru-teda aspon sem to četla na jedný stránce o něm... *9* *9* *9*
  • podívejte se pls :)

ahojky... prosím podívejte se sem > http://nessie-cullen.blog.cz/ je to můj nově založenej blog a dávám tam svoje FanFiction...(o Twilight) tak se podívejte a nechejte prosím nějakej koment... děkuju moc :)
    *3*
    • odysseus

Re: podívejte se pls :)

super povidka....ty ses asi velkej cvok do stmivani, vid? *15*
    • deniska-l

mááš to tam moc pěknýý *1* ta povíídka se mi líbí *1* ...určitě se znova kouknu....:-D
    • elizabethd

JJ určitě se kouknu... *1* *1* *1*
      • Re: Re: podívejte se pls :)

děkuju za pochvalu *3*
        • elizabethd

Re: Re: Re: podívejte se pls :)

nz... *3*
  • nik011

i love him

´*•.¸*•.¸♥¸.•*´¸.•* ´
    ♥´¨`•MiLŮůjů hO•´¨`♥