Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • elizabethd

Kristen and Robík...Jak to teda bude???

myslíte si že bude mít Robík v budoucnu šanci u Kristen???Nebo mají zůstat nadále kámoši??? *3*
    • elizabethd

Re: Kristen and Robík...Jak to teda bude???

No já si myslím že to asi nedopadne,pokud má Kristen ráda toho svýho přítele opravdu hodně,ale byla bysem ráda kdyby něco měli mezi sebou,byl by to skvělej páreček... *1* *1* *1* A nedej bůh aby si něco začal s tou pipkou Pariskou... *8*
      • odysseus

Re: Re: Kristen and Robík...Jak to teda bude???

já si myslim, že by meli zustat jen prateli, ale hlavne by spolu nemeli nic mit jen proto, ze si horda lidi myslej, ze se k sobe hodej a nebo ze se to od nich ceka...
    • Re: Kristen and Robík...Jak to teda bude???

já si myslim ze se k sobe moc nehoděj ale neni to jwjich věc *3*
      • odysseus

Re: Re: Kristen and Robík...Jak to teda bude???

to bych rekla ze moc posoudit nemuzes, pac ani jednoho z nich neznas...nebo snad jo? *15* (a od pohledu spolu spatne nevipadaj..... *15*)
    • carolincullen

Re: Kristen and Robík...Jak to teda bude???

ahojte:D no jako oni by se k sobě celkem hodily aj normál ale ja myslím že zůstanou jen kamoši protože Kristen ma kluka jen Robika nikdo nechce chudáček:D ale četla sem v Intouch že ho chce Paris Hillton chudák:D
  • elizabethd

Candids

Tak nic no ani podruhý se mi ta stránka nezobrazila normoš...ale stačí si to upravit v adresáři tu adresu s tyma candids...
    • Re: Candids

Ahoj seš tady ještě
      *4*
      • Re: Re: Candids

Roba přímo zbožnuju a hlavně jako upíra v stmívání je tam hrozně rozkosnej *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • elizabethd

Candids

http://robert-t-pattinson.blog.cz/0 903/rob-na-ceste-do-prace-s-ranni-k avou
  • elizabethd

Candids

http://robert-t-pattinson.blog.cz/0 903/rob-na-ceste-do-prace-s-ranni-k avou

Tadyhle jsou candids fotky Robíka... *1* *1* *1*
    (Doufám že ta stránka jde zobrazit)
  • elizabethd

Už víte???

Už jste něco vyhrabali z toho mozku-nějaký tématíčko by bylo o Robíkovi??? *7* *7* *7*
    • nik011

Re: Už víte???

este ne
    • nik011

Re: Už víte???

i love him
  • zuzanka666

sen

Zdál se mi o Robertovi sen.Zůstala jsem po odpoledce sama ve škole a najednou přiběhl bílaj naježenej medvěd a zečal se na mě sápet pak přišel Pati(Robert) a zmrazil ho na mě zavolal:,,útíkej než se probere"!A já na to:,,Bez tebe Roberte nikam nejdu"!Pak se probrel a začeli bojovat.Mezitím mi pořád opakoval at odejdu a já furt že bez něho nejdu.Už nevím jak to dopadlo protože jsem se probudile... *16*
    • elizabethd

Re: sen

Jůůů tak to je docela napínavej sen akorát škoda že ses probudila... *15* *15* *15*
  • elizabethd

Sorráč,za opožděnej ohlas...

Já jsem taková nevěrnice,sorry že jsem se neozvala dřív,já jsem se koukala na Comeback...:0)Ale zítra na něco příjdu na nějaký téma,teda pokud to stihnu na počítač...Musím se totiž učit na dva testy... *16* *16* *16*
    • nik011

Re: Sorráč,za opožděnej ohlas...

comeback? na to se nekoukam
    • odysseus

Re: Sorráč,za opožděnej ohlas...

chudáku....ja pisu zejtra chemii-zase- a moc to neumim...ale vis co byme zajimalo? jestli prepise vsechny knizky z pohledu edwarda...tak se tesim na novej mesic z jeho pohledu...to by bylo super, ne?
      • elizabethd

Re: Re: Sorráč,za opožděnej ohlas...

Kdy by to napsala ty knihy ta Meyerka,tak bysem jí zlíbala láskou... *15* *15* Hele už musím zase jít do hajan-to je strašný... *8*
        • elizabethd

Re: Re: Re: Sorráč,za opožděnej ohlas...

Tak dobrou a co jiného než zase nádherné sny o... ty víš o kom... *1* *1* *1*
          • odysseus

Re: Re: Re: Re: Sorráč,za opožděnej ohlas...

tobe at se o nem taky zda!!!!
  • elizabethd

Návrat do světa...

Nááázdááárek,tak jsem tu zase,co probereme???...JJ a sorry že jsem se tu neukázala dřív,já jsem dělala odpovědi na debilní laborku z Přírodopisu,ale stejnak ty odpovědi nemám,kdyžtak to od někoho obšlehnu... *1* *1* *1*
    • odysseus

Re: Návrat do světa...

ahojky...to jsem rada, ze jsi tu!!! ale co probirat? tak to moc nevim... snad nas neco napadne!!! *15*
  • Nejsme blbí fanynky!!

On je boži fakt nejkrásnéjší kam se na něj hrabou jiny herci.... *14* A ve stmívání byl úúúúúúúžžžžžžžžžža aaaasssssssssssnnnnnnneeeeeeeeejjjj *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* .Kazda holka má právo aby se jí líbil zrovna robert *14* *14*
  • kapryka

hmmm

Hale tak jak to teda je? nekdo rika ze se jmenuje robert pattison a nekdo zas ze robert pattinson tak jak?? diky *8*
    • Re: hmmm

patinson *3*
      • Re: Re: hmmm

pattinson...teda *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit