Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • b.e.t.u.l.i

:)

ale ja mylslim ze s tim cigarem mu to strasne slusi... jemu by to sluselo i kdyby kydal hnuj :D *15*
    • odysseus

Re: :)

ja proste tvrdim ,ze mi tam to cigaro vadi!!! koureni je hnus!!! bez cigara by mu to sluselo vic...
    • swery

přesně tak...ale můj názor předem znáš :D řekni co by se mi na něm nelíbilo ... *14*
    • elizabethd

Já si taky myslím že s tým cígem mu to docela sluší,ikdyž nemusím kuřáky,ale on je vyjímka... *1* *1* *1*
    • a.n.c.a.

no tak to tezko....
      • a.n.c.a.

Re: Re: :)

ale hezkej je
        • b.e.t.u.l.i

Re: Re: Re: :)

hej neurazej ty mrsko *15* ...
  • swery

Rozbřesk

ahoj tak už mám skoro rozbřesk dočtený a je to uplně emocionální *14* Renesmee je fakt zlatíčko *4* *14*
    • elizabethd

Re: Rozbřesk

To věřím že je Reneesme zlatíčko,když má tak úžasný rodiče... *3* *3*
      • swery

Re: Re: Rozbřesk

*14* Renesmee *3* vybrali pro ní to nejlepší jméno co bylo *14*
        • b.e.t.u.l.i

Re: Re: Re: Rozbřesk

jj jasne :) sem nekde cetla ze to vymyslela stephenie podle renee a esme :) *15*
          • odysseus

Re: Re: Re: Re: Rozbřesk

to by asi napadlo kazdyho, ne? *15* podle rodicu rodicu *15* *15* *15*
      • b.e.t.u.l.i

Re: Re: Rozbřesk

tjn a este sladsiho tatinka *3* *15*
  • Robert

Ahoj juknete plss..na muj blog tady je stranka http://spidercat.blog.cz/ mam tam emaili celebrit! *3* *14* *4*
  • erikaa

kuřák

Myslíte si že je Rob kuřák ?????
    Celkem by mě to zajmalo. *4*
    • deniska-l

Re: kuřák

joo robíík kouří:-(...je to fakt na těch fotkách z natáčení novýho měsíce např. na týhle stránce: http://stmivani.wz.cz/5-info/twilig ht-herci-kouri/ Ale robíkovi to sluší i s tou cigaretou v ruce *1* *14* *14*
    • carolincullen

Re: kuřák

jj určitě je:) stačí když se podíváš na fotky z přípravy natáčení new moon:)
      • b.e.t.u.l.i

Re: Re: kuřák

podle me Rob nekouri *7* protoze ma takovej sladouckej hlas jakej by kurak rozhodne mit nemoh .... a to cigaro si da do pusy jen na foceni *15* ... ale to je jen muj nazor...
        • a.n.c.a.

Re: Re: Re: kuřák

tak to je fakt divnej jestli se foti s cigarem a nekouri....
          • Re: Re: Re: Re: kuřák

Rob kouří .. to vím bohužel jistě :(
  • gigi.cullen

Dokonalost

Já nechápu jak něco tak úžasného jako je Robík eště nezavřeli někam do izolace protože on je tak krásný až to ničí..miluju ho ale kdo ne že ?XD
  • f

božee on je tak krasnýýýýýýýýýýýýýýý
    • swery

Re: f

*7*
  • swery

kniha online

ahoj kdo si chce precist rozbresk tak je online tady : http://twilightblog.txt.cz/rubriky/ 20177/rozbresk-kniha/
    • elizabethd

Re: kniha online

Jůůů jsi báječnáááá... *1* *1* *1* Ale stejnak si koupím ještě knihu(no to je jasnačka přece)... *14*
      • swery

Re: Re: kniha online

diky...... *5* *1* ja mam rozbresk skoro uz docteny uplne z toho nemuzu *9* hlavne jak jsou po svatbe na ostrove Esmé *14* pak jak se ji narodi Renesme *14* a ted pujdu cist jak bude mit prvni lov tak sem zvedava..... jinak sry ze tady zverejnuji uryvky z knihy *7* *1* *15*
      • carolincullen

Re: Re: kniha online

já si taky počkám na knížku:D originál je hold originál:D a návic nemam ještě ani dočtené Zatmění:D ale už se blížím konci:D
  • elizabethd

Zdravíčko

Čauky tak jsem tu zase... *1* *1* *1*
    Už jste vylovili něco z tych vaších mozků,???Já teda nn... *9*
    • nik011

Re: Zdravíčko

ne !
  • elizabethd

Čauky jsem here...

Ahojky tak jsem tu zase...Chcete říct drb???Je Pátek den svátek... *15* *15* *15*Co budeme dneska probírat???JJ a už jsem viděla první poster k New Moon a fotky Robíka z natáčení a je tam jak zrovna někde kouří cígárko... *1*
    • carolincullen

Re: Čauky jsem here...

ahoj:D dej sem kdyžtak odkaz na ty fotky at se taky můžem na Robíka podívat:D
      • elizabethd

Re: Re: Čauky jsem here...

JJ jasně ale nevím jestli se ten odkaz když ho sem dám bude dobře zobrazovat,protože víte jak to tady s tím chodí...
        • elizabethd

Re: Re: Re: Čauky jsem here...

http://robert-t-pattinson.blog.cz/0 903/new-moon-set-photos-and-poster
          • odysseus

Re: Re: Re: Re: Čauky jsem here...

ja myslim ze je peknej, ale az na to cigaro...me koureni strasne vadi a nesnasim to...jen z koure je mi vzdycky tak trochu soufl...ale jak rikam...bez cigara by mu to sluselo vic *15*
          • elizabethd

Re: Re: Re: Re: Čauky jsem here...

Já si myslím že na tych fotkách s tým cigárkem je Robík sexy...A co si myslíte vy??? *1* *1* *1*
            • carolincullen

Re: Re: Re: Re: Re: Čauky jsem here...

dokonalost sama:D on je sexy všude:D a to cigárko mi nevadí:D ne že bych byla kuřačka taky to nemam rada i když si občas dám jedno na uklidnění:D vypada tam mooooooooc krásně:) *14*
  • elizabethd

Chrrr

Už jdu zase spinkat...Překvápko???Tak dobrou noc a zase sladké sny o nejbáječnějším herci Robíkovi... *4* *4* *4* *1*
    • odysseus

Re: Chrrr

tak dobrou noc...a sorry ze jsem tu dneska nebyla,byla jsem v divadle....ale normálne vcera se mi o robertovi zdalo...jenze to bylo vsechno tak strasne zmateny a nechutny a hnusny a vubec to nebylo nic hezkyho... vubec nevim, kde se mi to v ty hlave zrodilo *15*
      • elizabethd

for Odysseus

A jakej nechutnej sen se ti zdál o Robíkovi???Já jsem totiž zvědavka... *15* *15* *15*
        • odysseus

Re: for Odysseus

no vlastne to byl nechutnej sen ve kterym se robik vyskytoval...ale on nicnechutnyho nedelal *15*
          • elizabethd

Re: Re: for Odysseus

uff tak to jsem si oddychla ještě aby dělal něco nechutného... *15* *15* *15*
            • odysseus

Re: Re: Re: for Odysseus

neboj,tak strasny to nebylo...on se tam jenom objevoval...nechutnosti delaly v tom snu moje sousedky v hotelu kde jsem bydlela *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit