-
Už musím
Sakra sorráč ale budu vás muset opustit na 2 hodinky,protože k nám domů nám půjdou zapojit kabelovku...Tak zatím,večer se tady zase možná ukážu...Páááááčko *4* *4* *4* -
Pls Téma
No a tedkon pls vymyslete vy nějaký téma...Protože já už v tý mý hlavě už nic nenajdu... *3* -
-
Re: Pls Téma
to mi povidej...ja si uplne vymackala mozek v sobotu....nadelaly jsme tu s betuli a swery neco kolem 200 prispevku *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Pls Téma
jen tak dal....totiz s tim ctenim...stmivani je skvela saga!!!! -
Re: Re: Pls Téma
téda vy jste ale aktviní:D ja jsem se registrovala teprve včera:D nemohla sem odolat Rob je proste užasný a i celá ta Sága Stmivani objevila sem to před 14 dnama asi tak a ted sem začala číst třetí díl:D
-
-
-
Zpěv or Herectví???
Tedkon mně napadla jedna otázka...Popravdě-Líbí se vám jak zpívá Robík nebo se má radši věnovat herectví??? *7* Já říkám že se mi nelíbí jak zpívá ale pls nezabíjejte mně kdyžtak,komu se to líbí jak zpívá... *1* *1* *1* -
-
Re: Zpěv or Herectví???
no..zpiva docela hezky, ale ty pisnicky podle me maj dost chabej text...prijdou mi trochu o nicem, zvlast kdyz sou si tak podobny a prvni pulku v nich jen hraje kytara *15* -
-
Re: Re: Zpěv or Herectví???
já se k vám přidám neva?:D... mě se teda to jeho zpívaní taky moc nelíbí:D teda zatim jsem slyšela jen tu jednu pisničku z toho soundtracku ale nic moc:D raděj at hraje xD -
-
Re: Re: Re: Zpěv or Herectví???
jen se pridej, my budeme jen radi *4*
ale hlas ma robert peknej...mozna by mel zpivat neco poradnyho *15*
-
-
-
-
Nej song
Přidávám další téma:Nej song na Twilight soundracku(sorry že,tedkon odbočuji od Robíka) *9* -
-
Re: Nej song
co treba bellina ukolebavka? -
-
Re: Re: Nej song
JJ tak ta je pěkná u tý bysem možná i já ztuhla... *15* *15* *15* Nebo třeba ještě je pěkná ta od Muse,od Perry Farrell(nevím jak se to píše),Linkink Park,a hlavně Paramore-Decode ta je nejnejnejnejlepší... *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Nej song
ta od perry farrell se mi moc nelibi,ale ty od muse,linkin park a paramore jsou fakt hezky...ale podle me je bellina ukolebavka nelepsi!!!!!!
-
-
-
-
Páááčko
Sorry ale už musím pádit do hajan,ale skvěle jsme si poklábosili...Tak ahojky a dobrou noc... *4* *3* -
-
Re: Páááčko
dobrou!!!
-
-
Obrázky
Nevíš nějakou stránku kde jsou glitters ,animované,nebo ještě nějaké jiné obrázky Twilight??? *4* *5* -
ŽE BY DVOJNÍK ROBÍKA:0D
Tedkon sem se koukala na zprávy a co tam nevidím dvojníka Robíka teda aspon když měl ještě to háro...No a tam bylo že se někde v zoo narodilo malý velbloudátko a dali mu jméno čepejřinka(nebo tak nějak),protože mělo taky háro na hlavě jako Robík,a hnedka mi ho připomnělo...Jako nechci přirovnávat Robíka k nějakýmu velbloudovi,ale taky měl háro a byl a je stále rozkošnej...Tak mi to přišlo srandovní že má Robík i ve světě zvířectva dvojníka... *1* *1* *15* *15* -
Nej scéna
Jako já nevím jestli to je idelistický téma ale třeba:Jaká je nej scéna v Twilight... *4* *3* -
-
Re: Nej scéna
to je jednoduchý!!!! všechny!!!! *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Nej scéna
No mně se jako taky líbili všechny scény,ale aby jsem vybrala asi 2 nej scény tak to jsou:první polibek a ples... *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Nej scéna
tak to ja bych rekla prvni polibek a navsteva u cullenových *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Nej scéna
mně wse nejvíc líbyla scéna, jak byli na hřišti...tam byla skvělá hudba *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Nej scéna
jo..ta je skvela!!! -
Re: Re: Re: Re: Re: Nej scéna
JJ to se mi taky líbilo a ta písnička od Muse je bombastická... *1* *1* *1*
-
-
-
-
-
-
????
O čem tady diskutujete??? *3* -
-
Re: ????
no o robertovi...ale nekdy se to postupne dostane jinam...to se pak musime vracet *15* *15* *15* -
-
Re: Re: ????
jasne, sem s nim...my uz mame mozky uplne vyschlý *15* *15* *15* *15* -
Re: Re: ????
aha... *1* *1* *1* Tak můžu nahodit nějaký malý téma??? *4* *4* *3*
-
-
-
edward
jo radost by mela *15* ale jestli rob to nevim by si myslel ze sme sileny fanynky *15* -
-
Re: edward
no...rozhodne jsme normalnejsi nez nekdo nejmenovany(spousta nejmenovanych)...teda ja urcite, pac podle me je hezkejch hercu je hafec a on je proste jeden z nich *1* -
-
Re: Re: edward
prestanes se se mnou bavit kdyz reknu ne? *15* -
-
Re: Re: Re: edward
uprimne...ja nad tim vlastne ani nepremejslela a takhle o tom ani nepremejslim...kterej je prvni?asi vsichni...je to takova velka grupa hezkejch hercu, kterejm preju uspechy ve vesech smerech(v osobnim zivote i v praci) ale kdyby ses zeptala, kdo tam je, tak ted by me napad rob jako prvni -
-
Re: Re: Re: Re: edward
=) to sem rada ze rob *4* je fakt talent -
-
Re: Re: Re: Re: Re: edward
skoda, ze musis...jako to,vzdyt vyhnana bych mela bejt ja!!!! *15* -
taky myslim, ale alice je ZLATICKO!!!! ja ji mam radsi nez bellu....ale nic se ji nestane, coz je uleva, pac ja mam takovej talent, ze moje oblibeny vedlejsi postavy vetsinou umrou.... *9* *9* *9* *9* -
no nic ted k filmu jak ta Jesica ja nevim me prijde takova trosku jeta ale zla neni *15* ja rika ne: ta malá,tmavovlasá Alice je fakt divná....chodí s tím klukem Jasprem co vypadá jako by měl bolesti *15*
-
-
-
Re: Re: Re: edward
ne ale rychle napis kdo to je ten prvni *7* *4*
-
-
Re: Re: edward
mas pravdu ale robert je ted prvni ze jooo??? *15*
-
-