-
hlasujte pro Roba
ahojky nějak nám prohrává tak hlasujte http://www.accessatlanta.com/entertainment/content/entertainment/stories/2009/02/09/pop-culture-vampire.html *4* -
-
Re: hlasujte pro Roba
Protože mám taky Roba ráda,tak každýmu pošlu tento odkazík aby hlasoval...Souhlasíte??? *3* *5* -
-
Re: Re: hlasujte pro Roba
jééé fajn nápad hned jdu na to taky *1* díky za typ *15* to mu určo pomůůůže!!!! *14* *14* -
-
Re: Re: Re: hlasujte pro Roba
tak už jsem to rozeslala pár lidem ...a slíbili že hlásnou tak uvidíme *3* několik lidí mi slíbilo že pošle odkaz i dál nooo tak možná *7* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: hlasujte pro Roba
přidávám se k vám....fakt je dost pozadu a to se divím..já ty ostatní upíry ani neznám ale byla by to škoda kdyby to takhle projel *9* *9*
-
-
-
J, to bude super !
-
-
NOO docela silně prohrává *10* *9* ...musíme každá pro něj hlasovat a určo to dotáhnem *3* nenecháme ho prohrát *5* *14* *14* *15* -
-
Jo hned jsem hlasovala *1* -
-
tak toe fajn mi to nějak zvládnem *5* musííme *3*
-
-
-
Jak je to možný ): LIDI POVINĚ KAŽNEJ ASPOŇ JEDEN HLAS, JASNÝ ? xD -
-
ale na tom blbý je že se může hlasovat jednou za hodinu... -
-
*tak co -
-
Re: Re: Re: Re: hlasujte pro Roba
musíme se hold všichni snažit aspon ho dotáhnou na 2 nebo 3 místo to by mohlo stačit ale stejně by bylo nej kdyby vyhrál -
-
Re: Re: Re: Re: Re: hlasujte pro Roba
jj to by bylo...du hned hlasovat *3* *5* *5* musííí se aspon umíístit *1* ROB JE NEJ....!!! *14*
-
-
-
Tjn ale když se budem všichni hodně snažit tak by mohl VYHRÁT.. nooo tak už by to asi nedohnal ale takco xD
-
-
-
-
myspace
Přešla jsem na druhou stranu a on říkal jedné dívce "nemohu to udělat. Nemohu" tak jsem se postavila po jeho boku a zeptala se "Co nemůžeš udělat Robe?" a on řekl "nechat se dnes večer vyfotit". Tak jsem se předklonila a řekla "Nepotřebuji tvoji fotku. Jsi normální osoba, která chce mít hezkou chvilku. Jsem tak šťastná, že v tento momentu tu mohu být s tebou. Někdy lidé potřebují kousek tebe, přesněji, kousek Edwarda. Jsem šťastná, že jsem se s tebou mohla setkat. Je konec dne a ty vypadáš stejně jako já."
V tom okamžiku mě vřele objal a tiše mi zašeptal do ucha "jsi první osoba, která mi to za celý den řekla. Opravdu, děkuji." já jsem mu řekla "Nemáš zač. Jsme stejní".
Řekla jsem mu o tom, jaký jsem umělec, člověk nikdy neví, možná jednou bude na vystoupení!
Nakonec to bylo milé potkat se s mužem, který hraje postavu, kterou miluje tolik lidí. Mohu vám říct jen dvě věci:
1. Třebaže Robert není Edward. Má stejný intenzivní upřený pohled ve skutečném životě.
2. Báječně voněl. Řeči o tom, že smrdí jsou jen špína bulváru! -
-
Re: myspace
To je fantazie nebo se to skutečně stalo? Hovořili jste spolu anglicky nebo už Robert umí česky? Anebo snad vzájemné porozumění a sympatie způsobily, že jste si rozuměli beze slov a přesně věděli, co ten druhý chce říct? A nebo to nakonec bylo takhle: a ráno jsem se probdila a byl to jen krásný sen. *3* MILUJI ROBERTA P. *14* -
-
Re: Re: myspace
JSME TO VĚDELA NA NETU TAK JSME TO TADY -
-
Re: Re: Re: myspace
VIDĚLA -
-
Re: Re: Re: Re: myspace
To by se mi taky líbilo *3* *3* *1* *3*
-
-
-
-
-
nápad:-)
Ahoj:-) Jsem tu prvně, tak prosím schovívavost:-) Je tu něco, o čem bych se ráda podělila s fanoušky Twilight a Roberta (Edwarda;-). Četla jsem na různých diskuzích, že se fanouškům knihy nelíbilo, že ve Twilight nebyla dostatečně vykreslena ta romantická a něžná stránka vztahu Belly a Edwarda (rovnou řeknu, že se k těmto fanouškům nehlásím, protože myslím, že převod knížky na plátno se velmi povedl na to, o jak rozsáhlý materiál šlo, a že vztah Belly a Edwarda je tam vykreslen velmi vkusně - samozřejmě, mohlo toho být víc, ale neznalci knihy by asi umřeli:-D). A tito fanouškové doufají, že na začátku New Moon bude vztah Edwarda a Belly správně dovykreslen, aby divák později mohl pochopit Belliny stavy úzkosti po jejich rozchodu (který je dle mého názoru fakt dost drsnej...). Takže mě napadlo, podělit se tu s vámi o nápad (kterej mě napad:-D), jak na začátku New Moon vykreslit (v co nejkratším čase:-D)tu něhu a romantiku vztahu B/E:-) Je to už dýl, co jsem četla knížku, takže si nejsem jistá, kam přesně bych tuhle scénu zapasovala (protože v knížce není:-D). Takže... Edward čeká na Bellu v jejím pokoji, třeba přes cestou do školy nebo tak. -
nápad:-)
A nad jejím stolem je velká dřevěná nástěnka (ve Twilight byla pokrytá nějakými dětskými čmáranicemi:-D), která je zaplněná desítkami (hmm, stovkami:-D) fotek Belly a Edwarda, Edwarda a jeho rodiny, Edwarda a Alice (vždyť je to jeho oblíbená sestra:-), Belly a Alice s Emmettem a Jasperem atd. Někde by tam mohl být i přišpendlený kousek partitury s notami - vlastnoručně psanými od Edwarda (samozřejmě, noty Belliny ukolébavky:-).A jak tam Edward čeká na Bellu, tak si ty fotky prohlíží, vzpomíná, usmívá se (takovým tím pokřiveným úsměvem, co sráží do kolen:-D).Bella přijde do pokoje a usměje se sama k sobě, když vidí, jak si Edward fotky prohlíží. Přijde k němu, usmějí se na sebe, on ji opatrně obejme, něžně ji políbí na čelo. "Tahle se mi líbí," ukáže Bella na jednu z fotek Edwarda (samozřejmě na té fotce vypadá naprosto úžasně!:-D). "Mmm, mně se víc líbí tahle," a ukáže na fotku usmívající se Belly sedící na jejich louce... A pak, až bude po tom kruté rozchodu, tak když Bella přijde do pokoje, tak celá tahle nástěnka by byla prázdná a zůstane jen ten krutý vzkaz "Bude to, jako kdybych nikdy neexistoval."... Jo, jsem krutá:-DDD Já vím, že v knize dostane Bella vlastní foťák až o narozeniny, ale jsem si jistá, že Cullenovi jsou natolik bohatí, že budou mít nějaký vlastní foťák:-D, takže Bella s Edwardem by klidně mohli mít spoustu fotek:-)... Tak co myslíte na můj nápad?:-) No, je mi jasný, že takhle to ve filmu nebude, že to udělají po svém a budou se držet knihy, ale prostě jsem se tu musela vypsat, tak mě prosím neukousněte:-) *4* -
-
Re: nápad:-)
no myslim ze si to popsala pekne :) *3* ale porad se nemuzu srovnat s tim ze tam Rob skoro vubec nebude... asi to v kine pak oplacu *15* .... ikdyz taylor taky neni k zahozeni :D ale Rob je proste krasnejsi.....a ten rozchod je vazne strasne smutnej *9* ja bejt Bella tak bych zareagovala uplne stejne jak nekolik mesicu nelezla poradne ven a tak... kdyz se s ni rozesel nejkrasnejsi a nejuzasnejsi clovicek(upir) *15* *15* na tyhle planetce :D ale strasne se tesim na to jak ho Bella bude zachranovat a on si pak mysli ze sou mrtvi.... *7* je to takovy pekny ze po nejakejch 400 strankach se tam Edward zas objevi :) jejku ja uz se nemuzu dockat *5*
-
-
Zdravim (:
Čauves, tak jak tak koukám tak za tu dobu co jsem tu nebyla je to tady pořádná drbárna xD Tak se jdu přidat no. Jinak vy co už máte dočtenej Rozbřesk nebo čtete, taky se vám líbí z všech dílů ságy nejvíc? A souhlasim, že to jak je nakonci napsáno to KONEC je fakt dost frustrující ): Njn... A ještě k těm vlasům. Podle mě je měl uplně nej když je měl ve Stmívání teď je má takové moc krátké ale stejně je nejvíc sexy a krásnej !! *14* -
-
Re: Zdravim (:
njn :( ve vsem mas pravdu *9* -
-
Re: Re: Zdravim (:
Kokám, že ty jsi tady neustále co? xD Pořádnej fanoušek, to se cení. -
-
Re: Re: Re: Zdravim (:
njn :D treba nejvetsi na svete :D ... ez urazky *15* *15* jj sem tu kazdej den :) bavi me to tu :) -
-
Re: Re: Re: Re: Zdravim (:
Nemáš nějaký hodně oblíbený weby o Robovi? Já zatim chodim jen na http://robertpattinson.ic.cz/ nebo http://robert.lovelystars.net/ tam mi zatím přijde, že novinek je nejvíc a jsou tam i nejdřív ale tak shánim inspiraci (: -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Zdravim (:
jj snad ti to pomuze -
Thanks -
ne primo o robovi ale o twilight :) tahle je dobra :) www.stmivani.wz.cz *15*
-
-
-
-
-
-
:O)
tak jsem zas zkoukla znova Stmívání *15* konečně s českýma titulkama ...už jsem to viděla tolikrát, ale nemůžu se od toho odtrhnout...Rob je tam absolutně nejkráááásnějšíí *14* *15* jaa ten film totálně miluju *3* *14* ROB *14* *15* strašně se těším na New Moon!! *15* -
-
Re: :O)
a ja jeste vic *15* -
-
Re: Re: :O)
*15* *15*
-
-
-
Rozbřesk
tak sem docetla rozbresk a je to docela chvilema smutny *9* uz se nemuzu dockat jak to Robert zahraje :) *5* -
-
Re: Rozbřesk
jj to souhlasím ...smutnejch chvilí je tam docela dost *5* *9* ...taky jsem zvědava jak to zahraje ... a jsem zvědava kdo bude hrat Renesme...myslim že to bude těžky vybírat *15* -
-
Re: Re: Rozbřesk
Joo ja teprv čtu ....vychutnávám... *1* *1* *15* -
-
Re: Re: Re: Rozbřesk
*1* *1* joo tak to věřííím *1* *1* a jak si daleko?? *7* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Rozbřesk
Skoro na konci. *9* *9* *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Rozbřesk
Odkdy je Pattison zpěvák? To už jste tak blbý, že nerozeznáte ani nekvalitního herce?
Já fakt nechápu, co na něm vy všechny puberťačky vidéte...se klidně vsadim, že kdyby nebylo jeho tak by na Twilight do kina skoro nikdo nepřišel...alespoň kdyby uměl hrát x) *3* horší film něž Stmívání jsem neviděla, to už bych radši každej den koukala na HSM, ptákovinu, která určitě srojí za víc než tahle pitomost... -
jj...ja sem se rozhodla že si to přečtu ještě jědnou *15* *15* ja bych chtělaaa pokračování taky bez toho nemůžu žit *5* asi začnu čííst zase od Stmívání...celou ságu *1* jinak to nejde *15* -
to je strasne frustrujci jak je na konci rozbresku napsano konec.. to v jinejch neni a znamena to jako ze uz to je konec sagy *9* *9* ale ja chci pokracko bez nej nemuzu zit *15* *9*
-
-
-
-
-
-
Popcorn
Myslíte, že Popcorn taky ještě seženu? *1* *1* *1* *14* -
-
Re: Popcorn
Jasně tet vyšel
-
-
Popcorn
ahooojky, tak už sem si koupila konečně popcorn *15* na těch fotkách mu to tam děsně sluší *1* *14* píííšou tam zajimavy věci *4* hele a je pravda že Kristen fetuje *9* ? a má Rob krátký vlasy??? *9* nooo ja doufám že ne!!!...mááá totiž úpa úžasný vlásky *14* *14* *14* -
-
Je to pravda má krátký vlasy. *9* -
-
Re: Re: Popcorn
ach jo tak toe škoda... *9* ale stejně je krásnej *1* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Popcorn
ale kdyz je ma takhle strednii tam to ma hezci nez predtim -
-
Re: Re: Re: Re: Popcorn
jn ale nejkrasnejsi je stejne v twilight *3*
-
-
Re: Re: Re: Popcorn
delsi mu slusej vic :D ale i s kratkejma je krasnej *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Popcorn
to stoprocentně *1* ten je kráásnej snad všude *14* *15*
-
-
-
-
kratsi vlasy ma uz dost dlouho jetli to nevis
-
-
Neobjeví se....:0(
JJ a ještě se taky prej neobjeví na tom Kids Awards(nebo jak se to jmenuje),má totiž hodně práce s natáčením New Moonu...Ale je to strašná škoda,nebudou totiž fotešky...(béééé) *9* *9* *9*