-
9.8.2012 by měl do kin přijít film Cosmopolis.
-
hoj děcka nechci to nějak hrotit ale zase nám Rob klesnul...se bude muset zvýšit návštěvnost nebo nevim...páč už ho předběhla zase ta kr*va neslavná Myslivcová
-
-
Asi tak.. Docela mě to štve.. :-/
-
-
koho ne že?když pod myslivcem jsou lidi co toho dokázali rozhodně víc neý ona...ona dovede jen sedět na zadku u kompu a psát stupidní fotoromány,který se líběj jen těm blbkám,co jí fanděj
-
-
Asi tak.. :-/ Pod ní je spousta zajímavých a hlavně TALENTOVANÝCH lidí....
-
-
přesně tak,pod ní je soupsta jiných talentovaných a zajímavých celebrit,co něco dokázali,ale ona nedokázala nic.co je na tom udělat si blog?ten dokáže s prominutim i blbec *1* a jen kvůli tomu,že se má za star tak si udělá profil na osobnostech a hraje si na star,ale nemá na to..je to teda jako ubohý...větší sranda je jak ji nikdo nezná a ona si myslí,že jí zná celý svět...kdyby alespoň byl na jejím místě Michael Jackson,náš Robert Pattinson nebo tak,pochopila bych->přeci to jsou lidi co něco dokázali,ale ona co si jen založí blog a požádá matinku,aby jí vyfotila pár fotek kde pozuje jako d*vka a špulí hubu jak malý děcko tak to je moc. *1* *1* *1* *1* *1* *1*
-
-
to je nějaká blbka,co si udělá blog a myslí si jak slavná neni *1* a vim taky o ní až tady z webu osobností....a do celebrity má hooodně daleko.co je na tom že byla pozvaná do Show Jana Krause,kde ukázala jak moc je blbá...a ten blog je též o ničem *1* nejspíš se Kraus chtěl přesvědčit,jestli je tak blbá jak ukazuje na blogu a nebo jestli to je jen přetvářka...pochopil,že je ve skutečnosti tupá jak poleno *1* o její inteligenci a namyšlenosti se můžeš přesvědčit zde http://www.youtube.com/watch?v=g_Sswz-bGXg můžu říct že když jsem to viděla,chcípala jsem smíchy
-
A KDO TO VLASTNĚ JE? Já jí neznám a nikdy jsem ji neviděla až teda na Osobnostech jen její jméno nad Robem.
-
-
-
-
-
-
je uzasni,zboznuju ho ,a mam rada jeho filmy kort ve stmivani tam vypada sladce
-
Čau lidi je to super webová stránka
-
http://robertpattinson.org/ Tady by měl být zahraniční dvu minutový trailer ke Cosmopolisu v angličtině.
-
*16* *16*
-
Tak tohle prostě musíte vidět! :-D Docela by mě zajímal váš názor :-D Mě osobně se líbí jak je to udělaný (ale je vidět že aspon polovina byla fotomontáž!) ale na druhou stranu je to docela urážlivý :-D
http://www.youtube.com/watch?v=a_zCqKTS5o0&feature=fvwrel -
-
náhodou je to pecka;) *1* *1* *1* dost jsem se u toho nasmála
-
úžasný... mě se to teda líbí mnohem víc jak parodie tupíři... z toho bych asi byla mnohem víc uražená jak tady z toho... právě si myslím že to nemá chybu... a strašně mě to pobavilo už dlouho sem neviděla něco pořádnýho k pobavení... ale ten borec teda hrůzostrašný oči... *15* ne strašidelný,ale divný *15*
-
-
Přesně tak :-D Ty tupíři byly pěkně trapný! Ale tohle bylo aspon zábavný :-D Ten Jackob byl dobrej :-D
-
-
Tyhle parodie od Hillywood show jsou proste nejlepsi. Myslim si ze jsou i horsi parodie at je to na Twilight nebo na cokoliv jinyho a me se to taky hodne libi. Rada se na ty parodie podivam *3*
-
-
Jojo mě se to taky líbí :-D Nejdřív sem myslela že je to fotomontáž ale oni to fakt natočili a docela přesně :-D
Ale viděla sem kousek tupírů a to je hovadina.. Všichni říkaj že je to sranda ale mě to přišlo docela trapný.. -
Mě se líbí zase Twilight fanfiction,myslím,že jde o dva nebo více různých příběhů propojených,aby do sebe zapadaly a tvořily nový,podbarvený písničkou.Kdo by se chtěl podívat tady je můj oblíbený: http://www.youtube.com/watch?v=jdMIrkLEQ0s
-
-
Docela sranda *15* jsou horší parodie
-
-
Taky jsem se smála..docela se jim to aji povedlo *1*
-
-
-
Byla jsem v kině na Bel Ami a Rob je tam opravdu úžasný. Film se moc povedl!!!!!
-
Holky nebýt vás tak o Robovi nic nevím,jsem ráda,že si tu tak hodně píšete,aspon víme co se děje *1* Mno,musím nejdřív trošku zdrbnout český dabing,zkoukla jsem Rozbřesk v češtině a stály mi z toho vlasy na hlavě..věřím,že se snažili nadabovat to tak nějak podobně jako minulé díly,ale v případě třeba Alice,která měla předtím užasný zvonivý jemný hlásek (mimochodem i v knížce je takto pojatá),to hodně přestřelili,člověku to nejde přes uši jak je navyklý na staré dobré hlasy *2* O hláscích prapodivných,myslím je měl Jasper s Emmetem to by šlo přehlídnout,ale u Renné to zase drhlo,vím,že má být tak trošku ztřeštěná,ale připadalo mi,že slyším nějakou šílenou duchem poblázněnou ženskou,která neví,že má dospělé dítě,které se právě vdává *1* No raději na to koukám v originále,protože jinak bych musela těm dabérům poslat děkovný dopis s tím,že všeho moc škodí *1* Ještěže má Twilight tak dobrý příběh,je to užasně napsané,zamilovala jsem si upíry a jejich svět,líbí se mi Carlisleova teorie o hodných duších bez lidské krve,líbí se mi příběhy každého z nich,to jejich zvláštní zamilované jiskření v prvním díle..a tak si říkám kdo by nechtěl potkat nějakého krásného upíra jen tak v podvečer jak si sedí na okně?Podle mě v koutku duše o tom sní spousta dívek,je to něco docela jiného a krásného,neznámého,co vábí a oklouzluje,duše upíra bych řekla..krok do neznáma,Twilight je krásný příběh a kdo tvrdí,že je to hovadina tak se asi nikdy nezamiloval,nikdy nepochopil jak chutná polibek z lásky a přitom pocit uplné beznaděje ze ztráty člověka..každý si v tom našel to svoje,každý na to kouká jinak,někdo pochopil,druhý se smál..myslím,že příběh bude pořád věčný a užasný pro každého,at už malého nebo velkého *4*
-
-
Fakt krásně řečeno! :-) A naprosto souhlasím.. Ten dabing je děsnej co si budeme namlouvat.. Ta Alice je příšerná a mě osobně teda dost vadí i Emmet! Ale tak co.. Budem na to koukat v originále :-D
Twillight se mi líbí moc! Tu knížku zbožnuju! Musím se přiznat, že nejdříve sem to taky měla za hovadinu ale když o tom všichni tak mluvili tak sem si řekla že to zkouknu taky.. No a ono se mi to zalíbilo a ted je z toho moje nejoblíbenější knížka i film :-D
Ale upíry miluju i všeobecně.. Také jsou dobré třeba Upířské deníky, ale to je zase trochu jinak pojato.. A jestli můžu doporučit.. Tak si přečtěte raději knížku ;-) ( Je lepší než ten seriál!) Ale na Twillight to prostě nemá! :-)(má to zajímavější a romantictější příběh :-D) A díky tomuto filmu mám také tak ráda Roba! :-D
PS.: No jasně! :-D Kdo by nechtěl vidět za svými dveřmy nádherného upíra! :-D Třeba dokonce i Edwarda! :-D -
-
jo,to máš pravdu,u knížky si totiž můžeš představovat spoustu věcí a dávat si dohromady souvislosti,je tam toho spoustu:)Kdežto u filmu na to není moc času..moji kamarádi jak koukali na twilight poprvé tak si pak ode mě půjčili knížku a ted to studujou *15*
-
-
Přesně tak.. A to mě pak docela mrzelo že se do toho filmu nevešly všechny scény.. Páč v tý knížce byly fakt super! :-D
-
-
ten dabing hrůza... celkově všici kdo jen asi zůstal tak hl. postavy. Knihy jsou báječné , ale ve stmívání bylo hodně rozdílů... pak se to zlepšovalo... ale myslím si , že i když by edwarda hrál jiný herec... tak se nám též zalíbí... a to jen díky postavě Edwarda... dokonalý chlap (upír) *4* já bych nejraději prožila celý příběh místo belly... *15*
-
-
-
Robert ted nevipadá nijak zvlášť extra, ale on se dá do kupy *4* *4* *4*