Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jarynka27
    Tohle se ví,ale jsou tam hezký obrázky *2* *2* http://krasna.nova.cz/clanek/showbiz/robert-pattinson-mel-des-ze-sexu-s-kristen-stewart.html
  • Jarynka27
    Tak jsem včera konečně mrkla na Rozbřesk s českým dabingem a dobrý až na tu změnu hlasů,to je teda celkem nezvyk *7* ještě že Belle,Edwardovi a Jacobovi nechali původní,to už by bylo hodně divný *4*
  • chci se zeptat jestli je pravda ze robert fetuje a ma problemy s alkoholem a nechal kristen( zahejba ji) doma a ted se z toho zhroutila a je v depresi???? pry je konec jejich lasky rob si chce uzivat je to pravda ??? *13* *13* *13* *13* *8* *8* *8*
    • To se mi moc nezdá. Vždyť teď spolu byli v Paříži a vypadali spokojeně.
      • tjn taky se mi to nezdá..bulváru se nedá věřit,jen si vymýšlí aby byli zajímavý a taky nevědí co psát...nemyslíš si,že by Rob byl takovej zmetek,že by fetovalměl problémy s chlastem a ještě podváděl Krist...blbost
        • Podle mě je to blbost! A jak už tady napsala jackie: bulváru se nedá věřit.. Sice Roba moc neznám, ale vím že by tohle neudělal.. Vy snad věříte že by si začal něco s alkoholem?? Dobře tak se třeba jednou nebo dvakrát opil někde v baru, ale to neznamená, že s tím má problém atd.. :-) A navíc koupil Kristen ten barák! Ted zrovna si to třeba spolu užívájí doma na gauči :-D
          • tak tak *1*
    • taky jseem o tom slysela a vubec se mi to nelibi!!!!!!!! *13* *10* *10* *10* *10*
  • Ahojte holky tak jsem včera s přítelem koukala na Rozbřesk 1.část v češtině....je to krásně udělaný...akorát ten porod byl trošku drastickej...ale jinak dobrý...Lukáš se řechtal celej film-mu to přišlo strašně vtipný:D
    • Tak ted sem to taky konečně zkoukla.. A je to vážně hrůza! Myslím že na to budu koukat jenom v angličtině! :-D Ten Emmetův, Alicin atd.. hlas.. To je fakt děs. Ale hlavně že nechali toho Edwarda a Bellu! Mě se hrozně líbí ten jeho hlas.. Myslím že je to ten Jan Maxián že? :-D
    • A nevíš prosím kde bych si to mohla stáhnout?
      • http://ulozto.cz/xRKDxBf/twilight-saga-rozbresk-1-cast-cz-dab-2011-57-avi
      • movie library
    • No jo chlapy, můj se sice neřechtal, ale zase to celé prozíval a u porodu prej no trochu akce na konec? Chlapy no.
      • *1* *1* *1* *1* tjn známe *1* a přesně u toho porodu taky konečně nějaká akce *1* nejvíc se tlemil u toho jak se pod Bellou a Edwardem skoro složila postelz toho nemoh a málem z postele slítnul *1*
  • lenkaschs
    První týden v tomto měsíci březnu strávili Robsten v Paříži a nyní se dokonce zjistilo, že Rob zde překvapil Kristen koupí nádherného domu za 1 milion. Chtějí mít v Paříži vlastní rezidenci a ještě letos se na pár měsíců do Paříže vrátit. Kristen prý byla velice nadšená.
    originální článek na :http://www.hollywoodlife.com/2012/03/14/robert-pattinson-kristen-stewart-paris-house/
    • Ty jo! Tak to už má hloubku.. Takhle jí koupit barák.. Trochu mi to připomíná, to jak Carlisle koupil Esmme ostrov :-D Takový romantický! A ještě k tomu v Paříži! To je krásný! :-D
  • Ahojky dnes je den kdy Breaking down vychazi z ceskym dabingem *3*
    • ja si ten film stahla s dabingem uz vcera,ale ten dabing je hroznej az na hlavni postavy
      • http://uloz.to/xxsVXsa/twilight-saga-rozbresk-twilight-saga-breaking-dawn-2011-cz-dabing-by-mirindik-avi
        • Jaktože ten soubor byl zakázán? Nevíte o jiné možnosti, kde stáhnout rozbřesk dabovaný? *13*
          • na uložto je možností více stačí se podívat;) mě to z tohodle odkazu taky nešlo...taky zakázaný
            • http://ulozto.cz/xRKDxBf/twilight-saga-rozbresk-1-cast-cz-dab-2011-57-avi
            • No právě že jsem to už pak nikde nenašla.. nemohla bys mi poslat odkaz když to tam najdeš?
        • Jej! To je super díky :-) Hned to du stáhnout! :-D
  • Robert je dobrej herec ale tim to pro mě asi končí!On je takovej divnej sorry ale kdyš hrál ve twilight tak byl hezkej( tam se mi líbyl)ale ted kouknu se na google a ejhle co vidim oškliva na obzoru!! :D:D sorry není můj styl!Jinak nic proti němu fakt dobrej herec! *15*
    • Jojo souhlasím, je výbornej herec a v Twillight mu to fakt sluší.. A možná máš pravdu, že některý ty fotky nejsou zrovna užasný.. Ale každej má nějakou špatnou fotku ;-) Mě osobně se líbí všude.. Ale to je každýho věc ;)
  • Jarynka27
    http://www.odhaleno.cz/hollywood/8228-fesacky-upir-robert-pattinson-se-v-25-letech-stydi-za-sve-bricho-co-bude-delat-ve-40.htm *2* *2*
    • No mě osobně se hodně nabušený chlapy nelíbí, přijdou mi jak reklama na steroidy. Mám raději normální muže, se zdravím vzhledem.
      • Jarynka27
        Jenom ať zůstane tak jak je,sluší mu normální postava *14* *14* Nabušených herců je dost.
        • Přesně tak.. Chudák ty jo takový hnusný pomluvy..Mě se takový ty nabušený chlapy taky nelíbí.. Líbí se mi tak jak je.. V BD vypadal skvěle nechápu co mají..
      • sory za hrubku.
  • viděli jste ty new tapety u Roba?to je konec:D
    • No až na tu, kde nemá vlasy :-D Sou dobrý :-D ;-)
      • No vidíš jak se názory krásně liší. Mě se zase nejvíc líbí právě tam kde nemá vlasy je tam dost sexy a ty s Buffy a podobné zas moc ne. Mě se celkově líbí víc když má kratší vlasy nez to jeho hnízdo.
        • mě se nelíbí jaký má vlasy, ale tahle fotky je docela dobrá (až na ty brýle) :D
          A to s Buffy mi přijde docela trapný, nic proti :)
          • jj je to docela trapný obzvlášť když sama ulítla s upírem *15*
            • Jo máte pravdu.. ty s tou Buffy se mi taky nelíbí... Já jí ani nemám moc ráda.. Nevím příde mi to takový divný.
          • ttjn s tou Buffy to přehnali
  • Tet sem viděla ty ukázky na toho miláčka,a upřímně.. Film vypadá dobře, ale hrozně mi vadí, že se tam líbá s někym jiným, než s Kristen. :-D
    Chodí spolu vůbec ještě?? Poslední dobou se o nich vůbec nic nepíše!! :-/
    • tak to je jasný, že když je herec, tak musí být i s někým jiným, i když jenom ve filmu, ale je to divný... Třeba v Nezapomeň na mě mi to nepřišlo s Emili tak divný, ale Umu Thurman nemám ráda a to bije do očí, to je fakt :D
      • Je na něj už moc stará a je to takové nepřirozené než s mladými herečkami. A když se bude líbat s tou K.T.Scott nebo tak nějak tak to je fakt dost divný.
        • škoda mluvit, ale je to film... Četla jsem tu knížku a je dost zajímavý, ale když sem to četla, tak sem si nedovedla Roba v tý roli představit :D
          • Ona je i knížka? To sem nevěděla.. Tak to si jí musím přečíst :-D
            • knížka je super, byly tam některý věci, který ve filmu nebyly.
              jestli chceš vědět jaký, napiš mi *4* *4* *4*
    • Vždyť spolu byly viděni 3.3. v Paříži a pak na akci 7.3. zase spolu, tak asi chodí, proč jinak by se všude ukazovali spolu. Docela se k sobě maj.
      • http://www.mujzpravodaj.cz/Robert-Pattinson.aspx
        tady je ta akce ze 7.3.
        • Jojo tak to je fajn :-) Díky :-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit