Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • latyka
    úžasný nový fotkyyy *14* *14* *14* tu slintám a asi se nedočkám.Kdo jde dneska na ppremieru?Jáááá joooo *14* *14* *14* *1* *1* *1*
    • latyka
      KRÁSNÝ,CHCI DVOJKU *1* *1* *1* *14*
    • IsabellSwanCullen
      Já bohužel ne:( ale zejtra s kámoškou jdeme:))))
      • A kde je premiéra už dnes?? *4*
        • IsabellSwanCullen
          Já si myslim, že ve všech multikinech cinestar to dávaj už dneska:) nám v Č.B. taky:-)))
        • latyka
          my jdeme do Hostivaře, v 00:01 *1* myslim,že většina pražskejch multikin maj dnešní půlnoční premieru *14* *14*
          • your-darling
            prý všude,kde byla premiéra to začínalo v 00:01... docela symbolický... :))
            Já mám s kinem smůlu, takže si budu muset počkat, až to půjde stáhnout :))
            • your-darling
              já viděla jenom tu fotku, ale stejně to vypadalo přesvědčivě :)
              strašně se na to těším... mě by naši o půlnoci nepustili, mám to trochu dál a teď mě nepustí už vůbec :)) smůla no.. hlavně aby to bylo co nejdřív na netu :(
            • latyka
              musim říct,že oni dávaj premiery poslední dobou takhle od pulnoci často.My jsme byli takhle i na posledním Harrym,to se líbí pro změnu drahý polovičce... a ještě k filmu,bála jsem se,že budu zklamaná,ale fakt to bylo super,na začátku byl záběr,jak měla noční můru před svatbou,že všechny svatebčany sežrali,fuuuj a ještě když pila krev *11* a ještě se mi tam nelíbila scena s vlky,ale jinak absolutně super *14* *14* a teda co dokážou maskéři,to člověk žasne *8* Kristen vypadala ...
          • Ve Zlíně je to právě až dnes *4* bohužel musím vydržet do víkendu *10* ,ale já to zvládnu *1* *14* .Dyžtak napište jaký to bylo *3*
    • Se máš *3* mě to bohužel nevýjde,ale víkend to jistí *14* *14* *14*
  • Rob je úplně naprosto úžasnej!!! *14* *14* Ještě mít to štěstí a vidět ho zblízka natož se s ním vyfotit *14* by mě asi odváželi *1* *1* Né fakt je nádhernej!!!
  • dnes ve 2 hod ráno dávali prímý přenos z koberce, tak jsem se koukala. Usnula jsem ve 3 a probudila se ve 4 kdy sem uviděla Roba. Takže by ses dalo říct že nudnou část,když tam nikdo nebyl, jsem
    viděla, a to kdy přijdou naši hrdinové prospala. Samozřejmě oni přišli až kekonci! Nevíte jestli bylo i něco jiného něž jen koberec?? když tak to můžete zkouknout na http://movies.yahoo.com/twilight
  • http://movies.yahoo.com/blogs/twilight/robert-pattinson-hair-years-012321155.html
  • Ahoj,ctela bych vam rict jednu supeer stranku *14* *14* je too:www.twilightguide.com *2* ...a najdete tam ty nejnovejsi fotkyy *14* *14* ....a jeste jedna vec...MILUJU TWILIGHT *3* *3* *14*
    • jo znám tu stránku a je fakt dobrá *14* *14* *14*
  • Hello.. :) I´m Davis Cleveland....I have already met with Robert Pattinson is a great man .... I greet the Czech Republic and Slovakia ... Twilight Breaking Dawn already in cinemas here was how to translate your comment you will Twilight 4 .... 18.11.2011 up here Twilight is projected 18.10.2011 ...... it's great ... now I'm on the Internet in New York ..... I live in California .. So keep .... Davis Cleveland 08:08am *7*
  • závidím každému kdo může být v LA a po celý víkend být s hrdiny Twilight. Škoda že ČR není taky takovou významnou metropolí jako Californie a neodehrává se tu tolik věcí..... :-(
    • jo no. v Americe to tak prý letos udělají, že herci jezdí po městech a autogramiády a setkání a všechno, jenom o ČR ani nezavadí :D
      • tady to vypadá jak zakopanej pes, že tu nikdo ani nečmuchne :-D
        • your-darling
          to je dost výstižný *1* *1* *1*
  • lenkaschs
    Robert Pattinson: What I Wanted To Do After Having Sex With Kristen Stewart!

We told you that Rob worked for six months to get his rock-hard abs for the ‘Breaking Dawn’ sex scene but you’ll never believe what Rob says he raced to do the moment it was over!
    Robert Pattinson is such a guy! The 25-year-old hunk gave a revealing interview to Mexican magazine 15 a 20 and got pretty personal when it came to his sex-habits with Kristen Stewart!

“I worked out so hard for six months,” Rob told the magazine. “So after filming the sex scene, the first thing I thought was, ‘Time to eat!’”

That is just too funny! We also told you that in the interview Rob said the sex scene had him completely insecure about his body!

“The entire time we were filming it we thought ‘We have to make this look spectacular to everyone,’ and we were thinking on how to meet people’s expectations. But you also worry about how you’re going to look,” Rob said. “I had never been so worried about that before, but after seeing how much Taylor works out for the movies, I thought ‘Well, everybody is really going to judge me now.’” *15* *15* *15* *14* *14*
    • IsabellSwanCullen
      :DDD úžasný *14* . Už se nemůžu dočkat 17. listopadu:DDD *14*
      Skvělý články. Kam na ně pořád chodíš? *1* *3* *14* *14* *14* *14* *14*
      • lenkaschs
        Ahoj dobrá sice se říká autor neprozrazuje své zdroje ale dobrá občas je se vám kopírnu ze www.hollywoodlife.com - nebo i ze twitter *1* *3* a zkuste očekovat www.twilighttimecapsule.com
        • IsabellSwanCullen
          Děkuju, ale to si nemusela *3* ale díky *3* *1* *1*
    • skvělý článek *14* *14* *2*
  • Ahoj videli jste nekdo parodii na Stmivani? Jmenuje se to Vampiri nebo Vampire suck a je to fakt dobra parodie od tvurcu Scary movie. *2*
    • your-darling
      jojo... to už myslím vidělo hodně lidí :) každopádně je to největší prča... někdy jsem nechápala jak nějaký scény mohly vůbec někoho napadnout... *7* *7* *15* *15*
      a jestli to někdo ještě neviděl, tak rychle dohnat :)
      • tjn prča největší...chlámala jsem se jako cvok:Dmám to i stažený v kompu *1*
  • lenkaschs
    Rob se včera večer v Brusselu podepsal fanynce na prsa a pak o tom ještě žertoval: *15* *15* *15* OŠEM BYLI TO NAFUKOWACÍ ŇADRA ZDE WIDEO:
    http://www.youtube.com/watch?v=AsedA_TVuu8&feature=player_embedded#!
    he joked about the surprise, saying, “The boobs were great, I thought they were a present — I wanted to keep them.”

Ashley Greene shot back at him, joking, “You would!”

Don’t you love Rob’s amazing sense of humor? What would YOU like him to sign?
    • IsabellSwanCullen
      Ach jo já tam chci bejt jednou taky:) je ták roztomilej:DDD
      • asi tak nějak... *14* je boooožíí *14* kdyby se něco takovýho stalo mě,složim se *1*
        • no jo... to my víme svý, co :D taky si to nedovedu představit :D *14* *14*
    • your-darling
      tak to je fakt skvělí... fakt bych tam taky někdy chtěla být, ale nevim jestli bych se trochu nesložila :D :D
      musí být super ho vidět :))

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit