Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • your-darling
    holky ,našla sem dlouhý video z části Rozbřesku... na fcb napište STMÍVÁNÍ a tam někde na zdi je 2. scéna z Rozbřesku nebo tak... je to sice španělky, ale stojí to za to...
    záběry z ostrova Esmé... :D bomba... *14* *14* *14* *14* *14*
  • Heyy holky chcete vidět v kinech Rozbřesk s dabingem nebo titulkami??
    • obojí, prvně v originále a potom klidně s dabingem *1*. A klidně obojí i několikrát za sebou *1* *1* *1*
    • titulkama , dabing uz není dobrej jan maxian fajn ale ten Robuv origo hlas uzo *14* *14* *14* *14* *14* *14*
      • jackie28
        tjn v reálu má úžasnej hlas *4* *14* lepčejší jsou fakt titulky než dabing,alespon si je vyslechnete,jak mluví a jaký mají hlasy v reálu...dabing je nic moc
      • your-darling
        jo no dabing stojí za prd... *15*
  • Youu supéér---> náš Rob už je na 7.místě ... *1* *15* *1* ! ...vsadím se, že až přijde BD do kin bude ještě výš... *14* *14* *14* !!!
  • tak co holky jak se těšíte na listopad na Rozbřesk na tu první část?já hoooooodně moooc *14* *14* *14* *14* *14*
    • já svůj těšing na BD ani slovy vyjádřit nemůžu... !!! *14* *14* *14* *1* *1* *1* *14* *14* *14*
    • lenkaschs
      no jasně nemuzu ztoho ani spat *14* *14* *14* *14*
      a jak jsme tušily blíží se listopad a i kdyz to není podstatné v žebříčku Rob i Kristen stoupají nahoru *4*

Většinou kdyz si u nějakýho filmu řeknu ze budu brečet tak nakonec nebrečim a naopak.

Doufám že si u breaking dawn pobrečím *15* *14*
      • your-darling
        já si to taky takhle říkám a pak nic... :D jedinej film u kterýho sem v kině brečela byl Water for elephants, ale jinak brečim jedině když sem doma sama... :D
        jen aby to nikdo neviděl... :) a jestli mi kápne slza u BD, tak jenom ze žárlivosti... *14* *14* *14* *14* *14*
  • your-darling
    holky, tak tohle se nám bude líbit. :D :D

http://www.super.cz/5379-tohoto-krasavce-zvolili-po-treti-za-sebou-nejsvudnejsim-muzem-planety-co-na-nej-rikate.html
    • že váháš---> *1* *3* *1* *14* on je fkt nejsvůdnější!!! *14* *14* *14* kam se hrabou nějaká opálená svalnatá těla? Rob je originál a to se musí ocenit.. !!! *15* *15* *15*
      • přesně tak líp bych to nevyjádřila *1* *3* z herců je fakt nej...ale jinak je nej už ten můj brouček-ten doopravdickej *15* *3* Lukášek
        • your-darling
          tak já zatím srovnávat nemůžu... :D :D :D
          ale Rob je prostě nej... :) možná není nějak namakanej, ale zase to chrisma... :D to dělá hodně... *15* *15*
          • Je ůžasnej a už nemůžu spát, proč je listopad až za měsíc?? Taky to nemám s kým porovnat *1* a jelikož jsem šereda, tak asi ani mít nebudu *1*
            • jackie28
              tjn to je pravda,nikdy ho neuvidíme-to by musel přijet sem do ČR a o tom pochybuju-ale kdyby přiletěl,bylo by to fajn *14* *14* *14* a pravda,možná by on neviděl nás-a kor přes návaly jiných fanynek *1*a kdová,jestli by se fanoušků nelekl a neutekl...někde jsem četla,že mu paparazzi a fanoušci naháněj hrůzu-to se mu taky stalo,že díky dvěma fanynkám prý skočil pod auto,mám za to,že to byl taxík...nevím,jak by reagoval na nás
            • your-darling
              tak to potom jo.... :D *3*
            • IsabellSwanCullen
              Díky, ale pleteš se *1* Taky to ve škole někdy poslouchám *1*
            • your-darling
              děvčata vy ste puliny... :D :D :D :D já sem radši sticha, ale tak nevadí... nemusíme vypadat super, stejně ho nikdy neuvidíme a kdyby náhodou, tak on neuvidí nás... *1* *1* *1* *1*
            • jackie28
              takhle o sobě nemluv!!!!šereda určitě nejsi...bud ráda,že jsi neviděla mě,by si utrpěla šok....i ve škole mi říkaj že jsem obluda
          • lenkaschs
            a ty jeho pronikavé oči a úsměv *14* *14* *14*
            a je láskyplnej
            • your-darling
              holky, my sme tááák blbý... *1* *1* , ale jo no... oči úsměv, všechno... můj bože... *14* *14* *14* *14* *14* *15* *15* *15* *15*
            • jackie28
              jojo tak tak...má nádherný oči a ten roztomilej a poťouchlej úsměv *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • LadyKajush
    Strašně krásný herec! :P
    • your-darling
      to jsou moje slova... *3*
      • moje též *3* *14*
  • Lidičky,tak jsem se byl podívat na profilu Myslivcové a její fanynky tvrdí že umřela nebo co...To jsou zase výmysly,jak slečnu zviditelnit...
    • NeReS To JsOu To NaIvNi JeBaNi Co VeRej BuLvArU...UpRiMnE By Me ZaJiMalo,KdE To VzAlI *1* A i KdYbY To ByLa PrAvDa...TaKoVejCh BlBeK Je A JeStE BuDe
      • to je blbost určo neumřela...nevim o tom že by to řikali nebo o tom psali... i když nevim mno...když neni známá tak se o ní moc nenapíše...ale takových barbín je...
  • your-darling
    nevíte kde sehnat titulky k Robsessed?? :)
  • Hm škoda ja jsem si taky jednoho pridala ale nevim jestli je pravej.
    • jackie28
      nwm nwm a kor s tim facebookem...tam je takových fake profilů... *9* uvidíš sama jestli si tě přidá a nebo tak nějak...nejhorší je,že přes ten počítač nepoznáš,jestli je pravej nebo ne..
  • Nevite nekdo jak je pravej Robův profil na facebooku? Dekuju za odpoved.
    • jackie28
      to asi neví nikdo....tam máš takových profilů že ani nevíš co je fake a kterej jedinej je pravej.....taky jsem ho tam hledala... *9* mám pocit že jsem našla i skutečnej,ale nemůžu to stopro říct...přidala jsem si ho do přátel,on mě potvrdil ale pak si fb asi zrušil...:(

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit