-
Re: Re: Re: pro:antidicaprio
jo.. a kdyz uz si to chces rozebirat tak prosim ne tady... :) -
Re: Re: Re: Chodím sem už dlouho...,
Nudou to u mě rozhodně není...Tak se vyprdni na kampaň a nadhoď kvalitní téma... -
Re: Re: Chodím sem už dlouho...,
Abych ještě doplnila...má první návštěva-ne však registrovaná byla již více než před rokem.... a kdo je ten-Gerard Butler......myslím,že velikou roli sehrál věk,ale to nechci až tak soudit a rozvádět... -
Pro mě to dlouho je..... a s nikým se nepředháním,jestli jsem tu 80 dní nebo 1000 dní.....a též promiňte,ale zle to nemyslíte,ale nimrat se v tom budete...docela se mi to dotýká...chtěla jsem se jen "symbolicky" rozloučit.....Ságá Stmívání se mi líbí stále a Robert Pattinson o nic míň,na Zatmění se těším,jen mě někdo jiný dokázal okouzlit a překvapit tolika jinými zázraky,že jsem bezmyšlenkovitě zběhla....víc nemám co dodat....chodit sem nepřestanu a za to pobláznění k RP jsem vděčná....otevřelo mi bránu snů dokořán......díky!!!! -
Re: Re: pro:antidicaprio
jenze timhle vyvolavas uplne zbitecny konflikty! -
Re: pro:antidicaprio
to je fakt. a proč bych to neřešila, talent maj sice oba to je jasný ale můj názor je stejnej. -
pro:antidicaprio
no tak to s tebou vubec nesouhlasim... toto srovnavani totiz nesnasim! *16* stejne tak Leonardo tak i Johny se k tomu dostali diky svemu talentu... ono muzes byt kdovi jak bohatej a dostat se k roli pomoci rodiny, ale to neznamena ze si tim koupi talent..a ten I Leonardo ma... a navic toto posuzovani nejakyho lajka, ktery v zivite(nemyslim ve zlem) nic nedokazal mi prijde stupidni... oba dva jsou to dobri herci.. a stacilo proste rict jo dobry ale mam radsi Deppa... proc kolem toho zase tolik zbitecnych kecu?! jo a ma to byt spis: antydicaprio ne?! -
Re: Re: Re: johnny nebo dicaprio
no tak to s tebou vubec nesouhlasim... toto srovnavani totiz nesnasim! *16* stejne tak Leonardo tak i Johny se k tomu dostali diky svemu talentu... ono muzes byt kdovi jak bohatej a dostat se k roli pomoci rodiny, ale to neznamena ze si tim koupi talent..a ten I Leonardo ma... a navic toto posuzovani nejakyho lajka, ktery v zivite(nemyslim ve zlem) nic nedokazal mi prijde stupidni... oba dva jsou to dobri herci.. a stacilo proste rict jo dobry ale mam radsi Deppa... proc kolem toho zase tolik zbitecnych kecu?! -
Re: Re: Re: Re: johnny nebo dicaprio
jo mas velkej problem devenko!:D uz aspon mas vymyslenou cinnost na vikend!!! budes totiz povine koukat na piraty jako *15* -
heeeej ,ty si tu už tak dlouho,ja sem tu sotva měsíc a už se nudim,a tak sem si vymyslela tu idiotckou kampan,depp a dicaprio . -
Re: Re: johnny nebo dicaprio
sorry ale v tý otázce není kdo je hezčí ale kdo je lepší. mě o krásu nejde ,jen kdo líp hraje. ale jinak díky že si pro deppa . on má narozdíl od kapra :Charizma,talent,osobytej styl, rozum...ale hlavně on se narodil jako nic: jako syn servirky s hromadou sourozenců,ale přes to se dopracoval tak vysoko . sice bral drogy kouřil , hulil trávu a kradl ale po pravdě kdo znás něco takového nedělal *5* *5* zatim co dikaprio,jeho slavnej tatínek a pohodlnej život ho dokopali k herectví. sem přesvětčená že sám by zvlád velký hovn... *15* *15* Dík dík dík -
Re: Chodím sem už dlouho...,
Tak tohle asi muj mozek nechápe. Ale ty a chodit sem dlouho? Sorry ale 80 dní není to co jsem tu strávila já.. a mě to dokonce stále baví. -
Promin.. nechci aby to vyznelo nejak hloupe nebo nevim jak.. ale kdyz rikas ze ,sem´ chodis uz dlouho jak presne to je mysleno? protoze sem se koukala do tvyho profilu a ucet tu mas kolem 80dni.. vazne to nemyslim nejak zle .. promin :) ale tak kdyz mas nekoho jinyho :) .. jen jestli muzu vedet.. sem strasne zvedava .. kdo se da za Roberta vymenit? :D -
je to sice pro děti, ale je to nacpaný akcí ,normálně bych u toho asi nedokázala usnout ani kdyby tam hrál KAPR(DICAPRIO)nemusiš mi psát že mu nemam říkat KAPR ,říkám mu tak už dlouha a tak se nic nezmění. -
tak tomuhle sem se vždycky divila .mít dlouho jeden idol a pak se jen tak pustit .Sem měla kámošku,milovala dicapria pak se objevil šmajda a najednou na dicapria srala . ja to nemyslim vezlím,to vůbec,jen že já bych to asi nedokázala se někoho totál pustit a to ad dělá cokoli . -
mozna sem byla treba unavena:D ale nejak me to nevzalo *15* mam ted problem *7* *15* *15* -
Re: johnny nebo dicaprio
no taky ti opdovim i kdyz otazka z ni kdo je hezci, coz je nesoudim *15* ale podle me je lepsi Johny...to je frajer jako *5* dokaze poradne rozesmat a hraje skvele *4* sice nevim co na nem vsechny vidi(neni mysleno zle *3* ) ale proste je to pan herec -
Re: Re: johnny nebo dicaprio
delas si legraci?! *8* jak si mohla usnout u piratu?! *7* :( *15* *15* -
Chodím sem už dlouho...,
...tak mi přijde snad i přirozené se s vámi tak nějak rozloučit....přivedl mě sem Robert Pattinson a jeho fanynkou zůstávám,jen v mém srdci nakonec zvítězil někdo jiný....je to asi nejspíše věkem a i když jsem se tu s vámi cítila dobře a snad i cítit budu-neodcházím skutečně-jen tímto dávám najevo,když jsem tu strávila tolik svého času,že RP opouští v mém připadě post číslo 1....Tak se tu mějte a já určitě nakouknu co je nového a tak.K. -
edard
edward je neeeeeeeeeeeeej robet je neeeeeeeeeej chtěla bych se s ním a s kristen setkat *14* *14*