Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: blabla

stejny nazor *3* ale takto to jde u me jen co se tyce vzhledu... kristen vitezi jako herecka, ale to je zase taky tezky soudit, protoze ona tam ma prostoru celou hodinu a pul kdy tam neco mluvi.. rose tam rekne dve vety... kdyby on hrala Bellu, tak by treba byla jeste lepsi nez kristen..kdovi *15*
  • Re: Re: Re: Re: blabla

no jako v te jednicce sem si taky rikal... ty vole co ji to dali na hlavu *7* a dost me to stvalo, protoze ji to spis na krase ubralo, ale pak sem si spravil naladu ukladnou vrazdou *15* jako jen doufam ze dostane ve 4.dile nejaky poradny dialog *5* *15*
  • xcornelia14

Re: blabla

Podle mě Nikki, i když nemá moc prostoru v TS.(však ono se jí dostane) hned po ní Ashley.. a Kristen je u mě až nekde na konci.
  • vrtulka

Re: Re: Re: blabla

Rosalie je pěkná, jenže si nemůžu pomoct, mě v New moon vadí ta její paruka, nesedí mi *9* ve Stmívání to je něco jiného, tam se mi Rose líbí moc a když bych to měla brát ve skutečnosti tak Nikki ani neřeším, to je kus *3*
  • anusqa

POdle mě hrajou všichni dobře ale Kristen asi nejvíc nojo a Kristen mám nejradši a pak až Ashley a Rosalie mi nějak nevadí *4*
  • Re: Re: Re: blabla

souhlas... kristen je lepší herečka, ale raději mám ashley... a rosalie nemusím ani jako postavu ani jako herečku...
  • Re: Re: blabla

*15* no kristen hraje z nich asi nejlepe, ale ashley je mi vic sympaticka a vic cut, ale nejvic sexy je rosalie *15* *14*
  • vrtulka

pro mě je na prvním místě Ashley, pak Kristen *3*
  • Re: blabla

Nejlepší herečka je asi Kristen... =) a hned po ní Ashley =)
  • TWILIGHT soutěž

Pls hlasujte každých 20 minut pro ČR na stránce http://tweeter.faxo.com/Top_Twiligh t_Nation/2010/01
    Dík ;-)
    Je to o zem která má nejradši twilight.

Pls hlasujte každých 20 minut pro ČR na stránce http://tweeter.faxo.com/Top_Twiligh t_Nation/2010/01
    Dík ;-)

Dík ;-)

Dík ;-)
  • blabla

Betuli proc kvuli tomu jaky tam ma myslenky ma byt cune ? *15* ja jsem tim padem uplny prase:D:D *15* :D jo a jaka je podle vas nejlepsi herecka z NM? *15*
  • blabla

Betuli proc cune? *15* *15* takhle ja premyslim porad:D jo a jaka je podle vas nejlepsi herecka z NM? *15*
  • nik011

Re: Re: Re: Nějak mi příde že je tu ticho

co na to rikam? ze me to fakt nevadi, i kdyz by to Rob mel spis vyhrat..
  • xcornelia14

Re: Re: Re: Nějak mi příde že je tu ticho

To být urážka na cti *15*
  • nikolousek1

Re: JACOB nebo EDWARD?? :D

já jsem team Edward i když proti Jacobovi nic nemám,ve dvojce mi ho bylo strašně líto na konci, ta slza v oku, když mu Bella řekla, že bude chtít vždcky Edwarda mě fakt dostala....Midnight sun jsem ještě nečetla, ale budu se snažit ji sehnat. Jinak mám všechny 4 díly knížky přečtený a musím říct, že knížky se mi líbili ještě víc než film a to film prostě žeru *3*
  • Re: Re: JACOB nebo EDWARD?? :D

Jojo... Jessica byla další věc, která mě udivila... =)
  • xcornelia14

Re: Re: JACOB nebo EDWARD?? :D

Chm, takhle to řeknu. Team Edward jse mbyla na začítku Twilight.. ale po tom co jsem si přečetla knížky.. ne. Za všechno vlastně muze Isabella.. nemám ji ráda a mohla bych i řáct že ji nesnáším. Protože kdyby neublizila Jacobovi.. a Edwardovi by nelezla do prdele.. byl by klid. *1*
  • vrtulka

Re: JACOB nebo EDWARD?? :D

já jsem určitě team Edward *3* popravdě musím říct, že knižního Jacoba fakt nemám ráda, ale filmového Jacoba mám ráda. nevím čím to je, ale ve filmu je mi ho líto a spíš teda tíhnu k němu než k Edwardovi (ale teda jenom ve filmu) *3* MS jsem četla a moc se mi to líbilo. Musím říct, že mě tam moc překvapila ta Jessica. Ve Stmívání by člověk řekl, jak je v pohodě a tak a v MS se pak dozvíš jak vlastně o Belle smýšlela *13*
  • Re: JACOB nebo EDWARD?? :D

Tak ja neviem teda ...pockat Eddy sa ide skerit...ok /cumim na new moon a dnes na to idem do kina / takze ani neviem co som -podla mna tam ma vsetko svoje miesto a kazda postava ma svoje chyby /no najviac bella/ na eddym mi vadi to ze sam o sebe hovori belle ze je nebezpecny a pritom ju nece pustit za naj kamosom ktoru vlatne pred nim chrani /keby daco/ ale milujem postavu jacoba / asi preo ze som vzdy cela mat psa a moje meno je babeta tak potrebujem dobreho mechanika kedze je to motorka/ ale som za vztah E+B takze ja ani neviem ale som tu aj ao zastupca vlkov
  • Re: Re: Re: Re: Re: JACOB nebo EDWARD?? :D

Sakra holky, vždyť je to vlastně normální chlap *3* a líbí se mu ženský.. Nechápu, co vás na tom zaráží... Vlastně asi jo, jste mladé.. Chlapi takhle přemýšlí, tak si na to zvykejte:-)... Kvůli komu se hezky oblíkáte, malujete, chcete vypadat dobře? Kvůli sobě? Asi ne. Tak pak nečekejte, že vás budou chlapi přehlížet a nebudou se jim v hlavách honit tyhle myšlenky *3* ..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit