Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: ctete komentare a placte :-(

ehm... je to jejich názor... sice blbý, ale je jejich a asi nemá cenu jim ho brát... :D souhlasím s tím, že důležité je, co si MYSLÍME MY!!! a já myslím, že my všichni New Moon a celý Twilight milujem, co vy na to??? *3* *3*
  • Re: Nějak mi příde že je tu ticho

ok :D začínám řvááááát =)=)=)
    ROBEEEEEEEERT FOREEEEEVEEEEEER =) <3 *1* *14* *3* *14*
  • b.e.t.u.l.i

Re: Re: Re: Nějak mi příde že je tu ticho

coze? :( tak na to se da rict jen jediny :D .. ted me ale nenapada co :D .. to sem vubec nevedela! :(
  • xcornelia14

Re: Re: Nějak mi příde že je tu ticho

Tak třeba téma: Co říkáte na to že Roberta porazil Johny v People Choice Awards 2010?! *15*
  • b.e.t.u.l.i

Re: Nějak mi příde že je tu ticho

Ticho? tak to nejak rozmluv :D vymysli neco :))
  • xcornelia14

Re: Re: Re: APROTOŽE TO TU (přide mi) ZAČÍNÁ UPADAT,TAK SE POKUSÍM O TÉMA....ZAMYŠLENÍ....

O... velké díky *3*
  • xcornelia14

Re: Nějak mi příde že je tu ticho

Ticho? Ticho?... diť já řvu mě musíš slyšet *15* *15*
  • xcornelia14

Re: Re: ctete komentare a placte :-(

Jejich keci mě nezajímaj:D Mám na to svuj nazor.. a s tamtím at dou do... *15*
  • anusqa

Nějak mi příde že je tu ticho

*7* nevim lidi jak vi nejsem tu zrovna nejdýl ale mám pocit že je tu ticho a to mám sluch celkem v pořádku *1* *1*
  • b.e.t.u.l.i

Re: Re: Re: APROTOŽE TO TU (přide mi) ZAČÍNÁ UPADAT,TAK SE POKUSÍM O TÉMA....ZAMYŠLENÍ....

VIS ono se to pak blbe cte kdyz je to vsechno napsany velkym pismem..
  • b.e.t.u.l.i

Re: ctete komentare a placte :-(

jeje to uz sem cetla 22.11 *15* a je mi uplne jedno co o tom rikaj :) DULEZITY je co si o tom myslime my fanousci ne? :)
  • nikolousek1

Re: ctete komentare a placte :-(

tak jsem si početla a zasmála se.... *1*
  • sasori

ctete komentare a placte :-(

http://www.csfd.cz/film/251399-twil ight-saga-novy-mesic-twilight-saga- new-moon-the/# *16* *16*
  • sasori

negativni hodnoceni

cetli jste co o new moon a twilight pisou na csfd.cz? to stoji za to... nechapu co se jim na tom nelibi, vzdyt je to super !

KOUKNETE A CTETE: http://www.csfd.cz/film/235755-stmi vani-twilight/ *16* *16* *16* *16* *8* *8*
  • kaculencicka

Re: Re: APROTOŽE TO TU (přide mi) ZAČÍNÁ UPADAT,TAK SE POKUSÍM O TÉMA....ZAMYŠLENÍ....

Neřeš caps lock,ale tedy jen a jen pro tebe příspěvek bez caps locku,ale je to pro mě taková má záliba...prostě nic v tom není-jen mi to přijde takové upravené...,pravda,že občas se nad tím někdo zastaví,ale je to přece malichernost...,to mě dokážou vytočit jen hloupý lidi...caps lock,malý písmo,azbuka...to mě nevytočí.... *3* *3* *3*
  • xcornelia14

Re: APROTOŽE TO TU (přide mi) ZAČÍNÁ UPADAT,TAK SE POKUSÍM O TÉMA....ZAMYŠLENÍ....

Jak já nesnáším Caps-Lockové písmo..
    Ale.. když už tak NM prostě na mě bylo nic moc. Twilight furt vede, NM jsem videla asi 3x, denním tématem je akorát to jak to zkazili a jak každej má a nemá rád Belluchu(já osobně ji nemuzu vystát). *3*
  • lucinka9494

...

Mě už snad z tý Twilight Ságy začína hrabat *1* .Když už o ní nemluvím já tak se mě začne kámoška vyptávat na nějaký otázky ohledně Twilight Ságy *1* *1*
  • Re: Re: APROTOŽE TO TU (přide mi) ZAČÍNÁ UPADAT,TAK SE POKUSÍM O TÉMA....ZAMYŠLENÍ....

tak urcite kazdy den....hlavne meno jacob nasieram kamosky....aj tym ze som team jacob. ale som za vztah E a B. Takze zamilovana do taylora ale som aj dost velky edwardista .....teda dost spominam secko dnes u nas znova davaju twilight tak ideme s radostou bo minuli rok som to kvoli sebe zmeskala co som to nenavidela a pozajtre na new moon a este planujem spravit parodiu ale taku co necham povony film a pustim k tomu tematicku hudbu nejaku takze potom dam link a sry ze som sa tu dlhsie neobjavila

patizon a tekvicka forever *1*
  • Re: Re: Klídek

presna chtej se jenom hadat kdyz se jim to nelibi tak sem vubec nemusi lest
  • kaculencicka

Re: APROTOŽE TO TU (přide mi) ZAČÍNÁ UPADAT,TAK SE POKUSÍM O TÉMA....ZAMYŠLENÍ....

JÁ NOVÝ MĚSÍC VIDĚLA TŘIKRÁT A PO ČTVRTÉ MI TO UŽ ASI NEPROJDE....SLOVO EDWARD NEBO JACOB MYSLÍM VYSLOVUJI KAŽDÝ DEN...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit