Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: Re: JACOB nebo EDWARD?? :D

Přesně =)
  • b.e.t.u.l.i

Re: Re: JACOB nebo EDWARD?? :D

nee.. nikdo te nebude soudit :) proc bys proste nemohla mit rada oba? :) ja mam taky rada oba :)ale spis teda tihnu k Edwardovi :)
  • xcornelia14

Re: JACOB nebo EDWARD?? :D

Za 1: Ne MS jsem nečetla.. podle mě to byla jen strašná krádež a kradený věci nehodlám číst.. a za druhé i když jsem na profilu Roberta Pattinsona.. jsem Team Jacob *3* (teď mě budou všichni soudit) *15*
  • xcornelia14

Re: Re: Re: Re: Re: Nějak mi příde že je tu ticho

Já má mráda oba takže pohodičkáá:D
  • anusqa

Re: Re: Re: JACOB nebo EDWARD?? :D

jj díky hned to zkusim *15*
  • anusqa

Re: Re: Nějak mi příde že je tu ticho

heh nojo něco slišym takovej slabej hlásek...ne počkej to je můj křeček *15* *1*
  • Re: Re: JACOB nebo EDWARD?? :D

já si to stáhla na ulozto.cz, dej si do vyhledávače midnight sun, nebo půlnoční slunce a najde ti to nějaké soubory... tak dobrý jsou ty ve wordu...
    nebo jestli se ti to nechce stahovat, tak normálně přes google, hoď si do vyhledávače MS a ono ti to najde nějaké stránky...
    ale řekla bych, že v tom wordu se to lépe čte :D
  • Re: Re: Re: Nějak mi příde že je tu ticho

dáme špunty do uší a řvem dál, ne? *3*
  • b.e.t.u.l.i

Re: Re: Re: Re: Re: JACOB nebo EDWARD?? :D

no proste me to uplne zaskocilo on takovej abstinent co se porad drzi a pak ty jeho myslenky :)
  • anusqa

Re: Re: Nějak mi příde že je tu ticho

(přidává se) Jooooo Roobert Foorever
    Abychom z toho neohluchli *4*
  • Re: Re: Re: Re: JACOB nebo EDWARD?? :D

já vím, žes to tak nemyslela :D já když jsem tu část četla, tak jsem se o něm vyjádřila na facebooku jako o perverzním upírovi :D:D:D
  • b.e.t.u.l.i

Re: Re: Re: JACOB nebo EDWARD?? :D

no tak jasny ze sem to nemyslela tak doslova ze je ,cune´ ale vemte si jak se projevuje v Bellinejch myslenkach a pak najednou tohle..jak uz rekla taylorcinka taky me to docela prekvapilo :) jinak Edwarda mam moc rada.. nejradsi ze vsech :)
  • anusqa

Re: Re: Re: Re: Nějak mi příde že je tu ticho

asi tak nejak XD
  • Re: Re: Re: Klen

moc si ty lidi idealizujete podle postav, nemyslíte? souhlasím, že robertovi to s kristen moc sluší a moc jim přeju, aby jim to vydrželo - pokud tedy spolu opravdu chodí... Ale proč tvrdíte o Taylorovi, že je bůhví co, když ho neznáte? On hrál postavu, která pro něj byla napsána, musel ji zahrát podle nějakého scénáře. V reálu se nemusí chovat ani z poloviny tak, jako se chová ve filmu a to myslím teď i ty dobré nebo špatné stránky...
  • anusqa

Noooo jak jinak než Edward nevim proč ale Jackob mi přijde takovej mm no slzkej nic proti fandům Jackoba ale prostě ho nemám ráda ale je k sežrání se musim přiznat XD ale edward je neeej na něj prostě všechno neeej.... nojo a nečetla jsem to ještě neřekl by jste mi pls někdo ke to najdu *7* *1*

já souhlasím, že je takovýhle přemýšlení u edwarda trošku divný... docela mě to překvapilo, ale zároveň i pobavilo :D:D a asi bych tomu neříkala hned čuně... :D prostě jenom přemýšlí o oblečení holky, kterou miluje a myslí si, že něco jí sluší víc a něco míň :D

Co ti na tom příjde, že je čuně?? Že se mu líbí její postava? Jejda...
  • Re: Re: Re: smrad12

prosím tě... fakt to ale přeháníš... já mám Roberta taky moc ráda, říkám na rovinu, že mi je 15, ale abych byla natolik naivní a myslela si, že mi odepíše... Možná odepíše, ale víš kolik takovýhlech mailů mu denně chodí??? Budeš mít štěstí, když si ho přečte do konce... A jestli odpoví,tak myslím, že to bude vrchol všeho...
    BTW k těm příspěvkům typu neoholený gay a podobně... Myslím, že byste měli vzít na vědomí, že každý má svůj vkus a každému se líbí někdo jiný... A ani jedna strana by tady neměla nadávat té druhé za to, že si myslí to, co si myslí...
    Tak to je jenom můj názor =).
  • b.e.t.u.l.i

jo cetla sem tech 12kapitol :) je to dokonaly :) jak taky jinak zejo:).. no a Edward je tam napsanej jako trochu takovy cune nemyslite? :D jak si mysli to s tou bellinou halenkou jak ji krdn obepina postavu a proc si ji nevzala i dalsi den a tak :) jinak samozrejme team edward :) Jacob ma preci Renesmé :) johou ja se tesim na Rozbresk :-* a zatmeni samozrejme :) .. nejaky novinky o Full moon? :)
  • JACOB nebo EDWARD?? :D

Tak co, jste team jacob nebo team edward??? já vím, že je to možná zbytečná otázka, protože jsme na profilu roberta...ale třeba se jeden milovník vlkodlaků najde... :D
    já jsem teda samozřejmě team edward :D:D:D:D
    a btw... četli jste už midnight sun? nebo spíš tu část, co unikla?? :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit