Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kaculencicka

APROTOŽE TO TU (přide mi) ZAČÍNÁ UPADAT,TAK SE POKUSÍM O TÉMA....ZAMYŠLENÍ....

JAK SE DÍVÁTE NA NEW MOON A CELKOVĚ NA SÁGU STMÍVÁNÍ S ODSTUPEM DVOU MĚSÍCŮ PO PREMIÉŘE???JE VAŠÍM KAŽDODENNÍM TÉMATEM S KAMARÁDKAMI,NEBO ZAČÍNÁTE OPOMÍJET???A PAK JEŠTĚ KOLIKRÁT JSTE NEW MOON VIDĚLY???
  • kaculencicka

Re: Klídek

Přesně tak..neříkám,že sem chodím kdovíjak dlouho,ale troufám si říct,že pravidelně sleduji dění tady...,a je to jak kolovrátek-chvíli klid a pak se najde pár trdel,který píšou příspěvky pod úrovní...jen to svědčí o tom,že úroveň jich samotných příliš vysoká není...co dodat...asi to jsou ubožáčci,kteří doufají,že alespoň tak si s nimi bude někdo psát...jiné rozumné vysvětlení mi nenapadá....
  • Klídek

HOLČINY NENECHTE SE VYTOČIT TĚMI RÝPALY, CO SE JISTĚ NUDÍ A JEN TAK TU NĚCO PLÁCNOU A PAK ČEKAJÍ NA VAŠE REAKCE A DĚSNĚ JE BAVÍ, JAK SE ROZČILUJETE.. NEREAGUJTE, DĚLEJTE MRTVÉ BROUKY A ONO JE TO PŘESTANE BAVIT A PŮJDOU TO ZKOUŠET JINAM, MOŽNOSTÍ TU NA OSOBNOSTECH MAJÍ DOST *3*
  • isabella-bella

Zdarec

Zdar lidi.
    *3*
  • dra

Re: New moon-parody

tak to je bomba.....nej je asi ten konec s tým prstýnkem to je úžo *3* *3* *3*
  • nik011

Re: Re: 2

:D:D:D:D
  • Re: Re: Re: smrad12

broučku, koukni do slovníku jo? když už tak gay, ty geje *1* ... jsem zralá žena, to mi věř a oholený, nechlupatý chlapi nejsou chlapi, ale buď jak se tu píše gayové nebo děti (doufám, že nemáme co dočinění s pedofilem *5* )
  • xcornelia14

Re: Re: Re: Re: Re: New moon-parody

Přesně.. uvidime:D
  • b.e.t.u.l.i

och.. muj zivotni sen** kez by jednou skutecnost <3
  • xcornelia14

Potkáme Twilight cast.. projdeme se po Hollywoodském koberci:DDD Sakra to je snů.. ještě kdo nám je splní:D
  • b.e.t.u.l.i

oo.. du do toho s tebou :))
  • xcornelia14

Tjn:D Oni se potkali už se všema.. asi si vezmu kameru.. bafnu kamarádku pojedem do Ameriky a natočíme parodie *1*
  • b.e.t.u.l.i

cozee? waau :) ty se maj :) chci taky :( .. :)) ... ooo... tyjo :) to museli potkat Roberta a tak.. :) *zavist
  • xcornelia14

Auto právěže měli rovnou pujceny od Summitu.. seděla tam Kristen takže na to bych já nesedla:D Ale tak.. alespon nejakej zážitek *15* Pobavilo mě ale jak ''Jane'' trsala
  • b.e.t.u.l.i

Re: Re: Re: Re: New moon-parody

to teda :D:D ale jako kostymi a doplnky vsechno dokonaly :))
    I auto.. :)
  • xcornelia14

Re: Re: Re: New moon-parody

Mě tohle přijde trošku přehnaný:D Sice.. nechali si ušít kostýmy.. natáčeli ve Forks.. ale na me je to moc.. mazácký:D Chudák Robert.. takovej oškliva ho zastupuje *15*
  • b.e.t.u.l.i

Re: Re: New moon-parody

to asi jo :) tahle byla az moc zdlouhava :D ale taky faaajn :))
  • xcornelia14

Re: New moon-parody

''herci'' z Hillu hrajou dobře:D I když parodie na Twilight byla lepší. *4*
  • b.e.t.u.l.i

New moon-parody

Koukněte :) je to docela hezký :) má to asi 11minut tak kdo má zájem nebo se nudí..
    http://www.youtube.com/wat ch?v=ti13oOYvyp8&feature=player_emb edded
    (nezapomeňte vymazat mezery!)
  • rosalie13

Re: Re: smrad12

ale on ví že existuju!!!!!!!! psala sem mu na email a určitě mi brzy odepíše *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit