Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • rosalie13

Re: Re: Re: smrad12

ale on gaye jenom hraje není teplej dopravdy..... a já ho milujuuuuuuuuuuuuuu :-********* takže sklapněte,nikdo z vás si ho nazaslouží *5*
  • rosalie13

Re: smrad12

protože uráží mího Robíka *16* *16* *16* *16*
  • avrilka.a

Re: Re: smrad12

konečně taky normální člověk který ví že na Pattisna se musí jít s křovinořezem...protože chlupatější opice snad ani není jak on...a to že tady ty pipiny píšou jak je to úžasnej herec a ten jeho sexy (chlupatej) zadek a o tom jak je šukézní a další nesmysly který sem píšou jenom utrvrzuje jejich inteligenci ptačího mozku *1* *1* *1* *1* Tak by me zajímalo kolik komentářů mi tady zase bude tvrdit jaká jsem píča a všemožný kraviny že urážím chudáčka Yettisna....jo mimochodem koukněte se na film little ashes a hned to zjistíte jakej to je pošuk...(jo a líbá se tam s chlapem ta bacha a hraje geje) *1* *1* *1* to by mě pak zajímalo co budete tvrdit pak....
  • Re: 2

ICQ sice nemám, ale znám lepší způsoby komunikace, a URČITĚ sem tady proto, abych sbalil nějakou, co miluje týpka, kterej má milion fanynek (s nízkým intelektem) co "ho milujou nade vše" i když ho v životě neviděly a šance, že by jim to mohl opětovat je tak 1:1 000 000, tohle fakt žeru. Nebo sem tady proto, abych sbalil svýho kámoše,jasná páka, myslí vám to, pokračujte, máte šanci na zisk pokoje bez ostrých předmětů *3*
  • nik011

2

njn si myslej ze sou nejaky zajimavy,ale si teda nemyslim kdyz si tady furt pisou, njn nemaj urcite icq ale to by u nich ani neprekvapilo,takze se tady vy dva nabalujte klidne dal a nezajima me ze ste treba oba kluci ,bi
  • peggy20

jj ten kevil je dcl dobrej týpan.. Jak se ubec menuješ? Kevin?
  • Re: Re: Re: Re: Re: smrad12

A viš čim to je ,že jí je už 26 takže nereaguje jako ty 11-15 např. nik011
  • Re: Re: Re: Re: smrad12

Aspoň je vidět, že to bereš s nadhledem, narozdíl od fanynek, který by ho nejradši dostaly do postele a před kterýma když se zmíním o tom, že by jejich Robík mohl mít pozemský problémy typu zácpa a spol. začnout hned vyjmenovávat rozsáhlý seznam mých duševních poruch (a není jich málo) *9*
  • Re: Re: Re: Im(h)o

No právě že neznám moc lidí co ho obdivujou spíš pravej opak. *4*
  • vrtulka

*15* *15* tak teď jsi mě rozesmál. ale jako doopravdy, nemyslím to zle. to mě nikdy nenapadlo představit si ho, jak píšeš, třeba se zácpou na záchodě *15* *15* a popravdě, já si teda nikdy nepředstavovala, že se s ním líbám *7* ale i tak, líbí se mi *3*
  • nik011

Re: Re: smrad12

tjn
  • Re: Re: smrad12

Jo, to je fakt, nikdo (aspoň teda nikdo z vás) se 100% jistotou nemůže říct, že nesmrdí, co vy víte, třeba smrdí jako tchoř, šťourá se v nose a prdí. Je to člověk (překvápko). Někdy si ho taky zkuste představit, jak sedí na hajzlu se zácpou, místo věčnejch představ o tom, jak se s ním líbáte. *14*
  • Re: smrad12

Víte co je sranda.Tady stačí napsat jen ,že smrdí a hed všchni na to píšou jak to muzeš vědět když ho neznáš.Vy ho snad znáte,ne.Tak jak víte že nesmrdí.Ani do Prahy nepřijede natož abyste se s nim potkaly(a nikdy nepotkáte) tak nvm co tak vyvádíte *7* .
    Vám stačí jenom aby nějakej debil jako já sem něco napsal a vy hned kreténe atd..
    No a nvm jestli se normální lidi chluběj tim že píšou keci.Jinak sem mozná debil ale aspon nemám problémy s vlatní identitou *9* .JESTLI VÁS TO ZAJÍMÁ JSTE DOCELA UJETÝ KDYŽ SI TADY PÍŠETE O NĚKOM K NEVÍ, NEBUDU VĚDĚT ŽE EXISTUJETE.
    Jo a mám jméno se David ,ale pro vás i Davídek. *14*
  • mysak.kol

začínáš mi být sympatický, člověče. Divný *3*
  • b.e.t.u.l.i

to je uz takovej zlozvyk vis? :D
  • smrad12

vidim, ze vyjimecne to nejsem ja, koho tady holky nesnasi:D jinak ten smrad je debil ne? tak proc si ho vsimate? *3*
  • Re: Re: Im(h)o

no sorry ale asi ti kazdej rika ze je skvelej a ty ze nestojis za nic.jinak bys nikdy o nikom nerikal takovy veci.navic vym o hode lidech kterym je pres 22 a maj ho radi.
  • peggy20

Re: Re: Re: Re: film

NN jen sem ti to chtěla vysvětlit.
  • b.e.t.u.l.i

facebook.com

prosim pridejte se dekuji
    http://www.facebook.com/pag es/osobnosticz/276525530464?v=app_2 373072738&ref=nf#/pages/osobnosticz /276525530464?v=wall&ref=nf
    .. jinak prosim nenavazej se do Roberta! stejne je to jen hloupa zavist!
  • b.e.t.u.l.i

Re: Re: Re: film

tak promin.. jestli ti to tak vadi ze sem se zeptala..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit