Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: ...

diky vyhrala si mi sazku *3* *1*
  • Eclipse

Už sa teším 30 juna 2010!!!:))) Len aby to bolo dobre kedze natacanie trvalo len dva mesiace...:)
  • vrtulka

Re: ...

ne ne, v Harry Potterovi a vězeň z Azkabanu Rob nehraje. Ve čtvrtém díle HP a Ohnivý pohár ano a v pátém díle HP a Fénixův řád vlastně ani nehraje, pže tam se objevuje jenom jako vzpomínka někoho *3*
  • ...

Hraje rob ve filmu harry potter a vězen z askabanu??A hraje v patym dile me se zda ze ne kdyz ve ctvrtym umrel *7* *7*
  • vrtulka

Re: Re: Re: Re: when

četla jsi ten můj příspěvek na který reaguješ? píšu tam, že ještě NEBYLO vydáno oficiální prohlášení od Summitu, to znamená, že se neví nic, neví se začátek natáčení, neví se REŽISÉR ani nic dalšího *3*
  • lucinka.dm

Re: Re: Re: when

Nevíte,kdo bude reřisér rozbřesku??
  • Re: Re: Taylor

A na patej dil jeste dyl *9* *9* *1*
  • vrtulka

Re: Taylor

to jsou tzv. "fanmade", videa vyrobená lidmi, takže se neboj, Jacoba bude i nadále hrát Taylor *3* oficiální trailer na Zatmění ještě nebyl vypuštěn na světlo (ale doufám, že brzo bude) a na Rozbřesk budeme čekat ještě dlouho *9*
  • kaculencicka

Re: Taylor

to nebudou oficiál videa,jacoba hraje pořád Taylor...
  • Re: Taylor

to jsou jen splácaná videjka fanoušků z různých snímků, kde herci hráli, nikoliv z eclipse či braking dawn.. trailery ještě neviděli světlo světa *3*
  • Taylor

ahojky, mám dotaz, teď jsem zkoukla nějaký videika k eclipse a breaking dawn a přišlo mi, že Jacoba už nehraje Taylor. Je to tak, nebo se mi to jen zdálo? Předem dík za odpověď *4*
  • Re: Re: Re: Re: robíček ♥

Tak to je fakt *3* souhlasim
  • vrtulka

Re: Re: when

já se obávám, že tenhle termín není ještě oficiální. dokud totiž vyloženě společnost Summit Entertaiment (která filmy natáčí) nevydá oficiální prohlášení o začátku natáčení, režisérovi a podobně, jsou všechny informace mylné. A to prohlášení Summit ještě opravu nevydal *9*
  • lucinka.dm

Re: when

V březnu 2010 víc nevím.
  • Re: knížky

Napsal by se PROSÍM NĚKDO ADRESU O AUTOGRAM Roberta a Kristen? *3* *3*
    Udělá mi to radost
  • Re: Re: when

patej díl už je nejspis dopsanej ale je to jednicka z pohledu edwaada.navic jsem slysela ze uz snad píse full moon-new moon z jacobova pohledu
  • Re: Top osobnosti

jj, taky to sleduju, kdy ta "hvězda" vyfičí:-)))
  • Re: Re: Re: robíček ♥

Přesně pak sou moc přiteplený *9* *15*
  • Re: when

Newim ale pise se patej dil *3*
  • vrtulka

Re: when

jéééé kéž bych už to věděla, byla bych nejšťastnější člověk na světě *15* ale zatím bohužel. Summit ještě nevydal oficiální prohlášení, takže se nic neví *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit