-
Re: Re: eclipse
myslel sem, ze to nepriznam, ale docela se na ten film tesim *15* -
Re: Re: Re: Re: pro peggy
to sem rad ze sem te potesil *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: jsem zpatky:D
no to je good zes to uznal, no tak ja ty hadky klidne skoncim,jestli chces ja se tady nebudu hadat do mi smrti -
Re: Re: Re: pro peggy
jezs marja sme zhorsil naladu :D no nikdy jindy sem te nevidela :D -
Re: eclipse
jj, Zatmění je již dotočené a česká premiéra by snad měla být 1.7.2010 *3* tak snad bude *3* -
Re: eclipse
zatmeni je uz dotoceny. Posledni klapka padla 29.10 :)) -
eclipse
páni já sem ani nevěděla že se zatmění už natáčí na tož abych ho čekala už v červenci.... -
*15* o co ti jde? kdybys mozna mi nekdy prestala nadavat a psala sem normalni veci, tak by sme sem nepsali jen my s Bet vis *3* jenze jako zatim sem nevidel, ze by sem nekdo neco psal *15* a jestli sem te tak moc nasrl, tak se omlouvam. uz me ty hadky nebavi *15* -
*15* *15* -
Re: Re: pro peggy
jenze ja sem uz nechodim jen kdyz sem nemocnej *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: pro peggy
¨to sem este nevidela jen kousek :D ale on je sladkej vsude :P -
NÁDHERNÉ VÁNOCE VŠEM!!!!!
A SAMOZŘEJMĚ PAK JEŠTĚ TY JEDNY NEJNÁDHERNĚJŠÍ PRO ČLOVĚKA,KTERÝ DOKÁZAL POBLÁZNIT SNAD PŮL SVĚTA....TAK KRÁSNÉ VÁNOCE,ROBERTE,POSÍLÁM TI MYŠLENKU....,TAK JESTLI EXISTUJE JEN KOUSEK NADPOZEMSKÉHO,TAK SI JI PRÁVĚ TEĎ TŘEBA MYSLÍŠ...... -
Re: pro peggy
si myslis ze to tady udriz kdyz sem jednou za pul roku prides kdyz ses nemocnej, tak to je teda vtipnýý -
no apson my statni mame icko,ne jako vy dva ze sebe delate zajimavy a pisete si tady spolu romany, i kdyz to nikoho nezjima. -
nj vlastne dyt ty mas betuli sem zapomela sorry :D -
Ježíšek:-D
Přeji všem krásný Vánoce *15* snad aspoň dnes vydržím bez zapnutého dvd Stmívání *14* asi ne *15* -
tobe se patyzon libi i v tom filmu HOW TO BE? *15* -
no ja nevim mozna :D:D -
Re: Re: Re: Re: pro peggy
fakt? nikdy *15* tak ted mi to neprijde vtipny, ale smesny *15* -
Re: Re: Re: pro peggy
jo taak :D a co ji je vubec dotoho? vzdyt sem snad este nikdy nepsala.. :D