-
Re: Re: Re: Re: Re: blabla
hej :D skovej si tu svoji zeleninu! :P ok tak zejtra!! a budu chtit poradny hodnoceni jakykoliv :D diky ze to budes cist *3* bude to cest.. mm.. dvacetiletej kluk z Brna! tyjoo :D sem poctena!
No kdyby to slo tak celej prosim :) pokud nezadam moc :) dekuji -
omlouvam se jeste necetl *9* pustim se do toho zitra slibuju!! ja totiz hledal ten jarmark marnosti a ted to enkoduju a pak ti to poslu... budes chtit celej film nebo jen ty vystrizene sceny kde je ten tvuj paty....Robert? *15* *15* -
to musej kvuli stmivani nedavat tak najevo .. vem si kdyby se rozesli a v rozbresku (zatmeni bylo dotoceno 29.10)
by mezi nima nebyla takova ta chemie! ta dokonalost.. mm.. :D hey zase se do toho dostavam :P
muzu otazku? uz si to cet ? :) libi? nebo jak? :P povez vsechno :D -
mne prave patyzon nechutna *15* proto ta prezdivka *15* nee uz sem hodnej *4* ale jako ted sem projizdel foceni vanity fair shoot a ta Kristen a paty__Robert *15* vypadaji, jako by se k sobe meli *15* -
ja vim, ale tak bylo to na jedny hodne dobry strance o stmivani tak treba to bude jeho.. ale za ten stres mi to nestoji :D a prosim nerikej mu patyzon ! takova skareda zelenina! -
*15* aha *15* to me nenapadlo *15* z jakeho duvody si myslis, ze bych chtel e-mail na patyzona? *15* mozna abych mu rekl o to cislo Nikki *15* ale vis ony hlavne tady ty e-maily nemusi byt vubec jeho *3* to muzu udelat i ja a pak se za nej vydavat *15* -
Ja sem z hradce :D opet mr. Trdlo! :D:D neee.. promin :P no jasny uz hledam, ale kdybys chtel tak byl na netu uverejnenej e-mail na roberta.. :P ale ja radsi nenapisu, protoze bych pak nezvladala to cekani..:) -
proc z Hradce *7* No jako za ten jarmark marnosti mi zacni shanet tel cislo na Nikki *15* -
no tak samozrejme :D jiste ze ti Nikki dohodim :P no zapadakov bych tomu moc nerikala :D ale kdyz myslis :D .. a ja nevim ani proc ale naivne sem si myslela ze ses z Hradce :P .. tak nic .. Brno je daleko :D:( .. juu to by bylo od tebe moc hezky dekuji :) klidne pockam :P -
Re: Re: Re: Re: blabla
kdoby taky s robem vydrzel delsi dobu? *1* :P nee jen zertuji *15* jsem z velkeho zapadakova jmenem Brno *15* no ja to dvdcko najdu a pretahnu a poslu *15* kdyz budes hodna a pockas *15* -
Re: Re: Re: blabla
Myslim ze kdyz se budu snazit tak se mi to povede nemyslis? :D ikdyz on je spis na brunety :D ach.. :D no sem Optimista docela :D tak snad treba :)) jo jasny :P kdyz to vyjde tak proc ne :P .. ale oni spolu byli hned po stmivani ale jen chvili asi :))
Je to by od tebe bylo hrozne hezky :) dekuju :) a kde ty vlastne bydlis? :) -
Re: Re: blabla
ne nevedel sem to *9* zmenil sem na ni nazor *9* nee to zase ne ... ona je proste andel *4* *4* *4* *14* no tak kdyz se dostanes na 1. misto z miliardy co ho chteji, tak bys mi mohla dohodit Nikki *15* *15* ja ti ten jarmark ty sceny klidne poslu *15* -
Re: blabla
jo a doufam ze se ti to bude libit .. prece jen je to uz rok stary :D:D -
Re: blabla
tys to nevedel ze s ni chodil :D a myslim ze nejen to :D *15* ne promin ted zas mlcim ja.. nechci si te rozhadat :P jeje.. taky bych chtla abych se na to mohla podivat.. tak snad casem treba :D nebo mi to on pusti nazivo az budeme manzele zejo :D .. plany do budoucna *15* *15* -
blabla
no fanousku asi moc ne no *9* *9* *15* nee uz mlćim at se do me nepusti nik011 *15* te holky se bojim *15* no ja mam or. dvdcko *4* a oni ty sceny vystrihli, takze tam vubec nebyl *15* slysel sem, ze mel nejaky problemy nebo co a ze se jim tam nelibil.. jenze kdovi co je na tom pravdy *15* a jinak jako ja sem ted na netu zjistil, ze ten patyzon chodil s Nikki *9* *9* doted mi nevadil, ale ted uz jo *15* jinak ted pujdu cist ty tvoje clanky:) -
Re: Re: Re: Re: Re: jsem zpatky:D
ja nevim proc ale proste tak :P .. :P jo ja bych mu zavidela spis krasny fanousky :D ale tech asi moc nebude co.. :D kde si videl ty sceny z jarmarku marnosti? :)) -
s jakou odpovedi sem ti tak prisel? *15* pekny fanynky mu zavidim *3* *15* jo videl sem sceny z jarmarku marnosti, ktery byly nakonec vystrihnuty *15* a harryho pottera *15* -
On hraje opravdu dokonale! :)) vazne! videl si s nim este i nejakej jinej film? ja si stahla little ashes sice to bylo v anglictine a bez titulku, takze sem ne vsemu rozumnela ale hral to opravdu presvedcive (salvador dali byl totiz gay) a Robert ho zahral tak jak by to spravnej herec udelal :)
zavidis fanynky jo? :D a jaky trebaa.. :))
Ja nevim proc si trdlo :D proste si mi tak s jednou odpovedi prisel :D -
ja uz par tech kapitol toho slunce z pohledu edwrda cetl *15* jako on hraje dobre...to uznavam *15* a taky pravda, ze zavidim ty fanynky(jak ktery teda) *15* jenze zensky jsou zensky *15* ne tak povez proc sem trdlo?! *15* *15* -
No jo na to se taky netesim.. :( ale stejne se moc tesim az na to pujdu do kina.. :) ale tak nekdse se psalo ze uz dokoncila midnight sun (pulnocni slunce-stmivani z pohledu Edwarda) a ze se chysta na Full moon (uplnek-novy mesic z pohledu Jacoba) tak aspon ze budou knizky :)) ty si mooc rada prectu :)
Jo Murphy sem taky mela rada :) v libankach nezapomenutelna :P a trdlo.. ses proste :P