-
facebook
prosim vsichni co mate Facebook nezapomente se pridat prosim !
http://www.facebook.com/album.ph p?aid=116655&id=163870074563#/pages /Boj-za-Twilight-herce-v-Cechach/16 3870074563
je to stranka pro to aby prijeli na premieru eclipse do cech! -
Re: Re: Re: Re: Re: jsem zpatky:D
nj, proste to je zena meho srdce *15* *15* teda jeste s jolie, tyler a a murphyovou, ktera umrela ted:'(:'(:'( *9* *9* A proc sem trdlo? *15* *7* mne spis bude srat, az bude i posledni dil zfilmovanej a pak uz nebude na co se tesit *15* -
Jo ja mam Nikki taky hodne rada posledni dobou :)) je opravdu moc pekna, ale to uz sem asi nejspis psala :D ale promin neodpustim si to rict ale ty ses vazne takovy trdlo :D:D .. ne promin asi to vyzni divne ale :D no ale myslim ze nejlip z filmovany vzdycky zustane stmivani :) sou tam nezapomenutelny rozhovory! jeje .. a ja se tesim na eclipse i breaking down a jak moc ! :)) -
TRINACTKA JE KRUTEJ FILM *15* NIKKY JE PROSTE KOC *15* ONA JE PRO ME NECO JAK PRO VAS TEN PATIZON *15* JAK PISES:KOUKAT NA ROBERA JE CHVILKA K NEZAPPLACENI, ZE? TAK BETULI ODPUST, KDYZ REKNU ZE PRO ME TY CHVILE NIC NEZNAMENAJ *15* JINAK SE MI PRAVE ZDA, ZE CELEJ TEN FILM JE JEN O JEJICH LIBANI *16* JA UZ SE TESIM NA CTYRKU, TAM UZ BY MELA BYT CASTO ROSE *14* *15* -
jo me se to taky moc libilo :) a Nikky Reed to tam vazne moc sluselo! posledni dobou ji zacinam mit cim dal vic rada :) ted sem s ni videla dalsi dva filmy trinactku a ukladnou vrazdu :) a moc se mi to libilo.. :)
jinak ten pribeh no ja nevim, u me porad vitezi knizka :D ikdyz koukat na Roberta je chvilka k nezaplaceni ze? :D:D a prijde mi ze v tom novym mesici nejsou moc takovy ty krasny sceny jako ,a tak se lev zamiloval do jehňátka´ nenahraditelný a tak.. ve stmívání toho bylo vic a tim se mi mozna novej mesic tolik nelibi.. nejsou tam zadny takovy romanticky a krasny sceny :P .. no hudba je tam krasna! obzvlast jak maj tu oslavu :)) -
JO LIBILA SE MI TAM ROSALIE NO *15* *15* *15* TO JE KUS *15* A MUSIM RICT, ZE ANI JANE NEBYLA SPATNA *15* ALE JAKO KNIHA JE LEPSI *5* I KDYZ DIKY FILMU SI TO CLOVEK UMI PREDSTAVIT TEN DEJ V KNIZE *15* A LIBI SE MI I SOUNDTRACK...TEN JE TAKY KRUTEJ *15* -
je to je pekny dekuju :)) a dekuju i za tu fotku :) no vidis :) obcas sem zajit by te nemuselo zabit.. :) napsat par svejch nazoru na film a knizky :D a co vubec rikas na new moon? libilo se ti to? :)) -
*15* tohle mi nedelej *15* jeste zacnu brecet, jak holka *15* ted si me uprimne dojala :) ja vedel proc sem juknout a ted si rikam, ze kdyz kazdy den probliknu facebook, tak proc se chvilku nezdrzet i tady *15* ale Nik018 me tu asi rada neuvidi *15* coz mam jeste vetsi radost *15* *15* jo jeste sem zapomnel napsat, ze tady mas dobrou fotku *3* -
nemuzes si z toho nic delat... tyjo pul roku.. uteklo to jako voda ale ted si vzpominam jak sem nad tim lezela do noci a rozebirala to s tebou :) byly to fajn casy :P takze je mily ze ses zas vratim :) i kdyz jen na chvili.. a jak uz sem jednou rekla.. bude se mi styskat :( ale slib mi ze sem zavitas castejc a budeme si psat :)) prosim! Taky sem se smala ale chvilema mi bylo i do breku.. ani nevim proc.. bylo to mily.. a trochu sem se bala jestli sem tam nepsala nejaky hovadiny to vis pul roku je pul roku.. no vlastne 8 mesicu :D ale ne ! porad mam stejnej nazor a sem za to rada :) takze dekuji :) bylo prijemny si to zas precist a zavzpominat :) -
Re: Tak zase zítra....
proc si to nestahnes? *15* -
Re: Re: Re: Re: jsem zpatky:D
ne praveze s tebou jedinou jsem si rozumnel *3* tys jedina nebyla padla na hlavu...teda jeste na par holek tady... ale jedna tu trosku blazniva byla a furt je jak vidim *15* -
jo a ja tam nebyl jeste regostrovanej:D psal sem pod kevin :D -
jak jsou tady nejlepe hodnocene prispevky nahore, tak je tam jeden ten 1. a je tam napsany: *jsi*15* tak na to klikni a tam to je *15* pak uz jen budes davat predchozi stranky *15* *15* urcite se mi to bude libit... uz ty prvni dve se mi libily *3* -
Re: Re: Re: jsem zpatky:D
takze ty ses minule hadal jo? :D a byls za toho zlyho.. a ja ti nadavala co mi slova stacily :D je to ´tak spravne? :P -
ja to nemuzu najit :( byla sem na strane 98, 99, 100... ale nic :/ nedas sem na to odkaz prosim? :))
doufam ze se ti to bude libit.. :)) -
wau:D tam toho uz je *15* kurna to sem tu fakt dlouho nebyl *15* konecne neco dobryho na cteni *15* i tobe preji prijemne cteni *15* ja se bavil u toho co sem tam psal *15* -
opravdu? :D zkusim se podivat :)) a jestli si ches dal cist.. tak v mym profilu uplne na konci je odkaz :)) -
Re: Re: Rob
mne se hodne libi ten jeho ulicnickej usmev:D jak kdyz se smeje, tak sem zveda jen jeden koutek:D *15* -
Re: Re: Rob
presne tak, hodne lidi si z neho dela srandu, ze chodi neupravenej a tak, ale proc by ze sebe delal nejakyho zaca efrona?! proc by mel vypadat jak vsichni dnesni herci? jen protoze to se od slavnych ceka?! to se mi na nem libi, ze je svuj *5* -
Re: Re: Re: Re: jsem zpatky:D
cetl sem dve kapitoly, protoze v dobe kdy sem tu byl naposled si s tim teprve zacinala:D jestli chces ozivit pamet, tak nase rozhovory jsou nekde na strance 99 teto diskuze:D docela sranda si to vsechno znova precist:D *15*