Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • b.e.t.u.l.i

Re: Re: Re: jsem zpatky:D

opravdu? :) a tys este nic z toho necet? :)
  • Re: Re: jsem zpatky:D

jak se to tak vezme:D nekdy hodnej a nekdy zlej... prave ted budu hodnej, protoze nema cenu se hadat, jak minule... *15*

*15* no ja jsem hlavne zvedavej na tu tvoji knizku, co si psala. uz sem tu nebyl asi pul roku nebo jak dlouho, takze doufam, ze si s tim psanim nesekla, protoze ted nemam co cist:D *15*

neboj, na tebe taky nejsem moc zvedavej *15* sice nevim cim sem te nastval... ale ok
  • mysak.kol

Re: jsem zpatky:D

jsi hodnej skřítek, nebo zlej?
  • vrtulka

Re: Rob

holka souhlasím s tebou na 100% *3* to jeho charisma z něj úplně sálá, není to frajírek, je svůj, je normální, žádný nagelovaný metrosexuál. a co mě na něm nejvíc přitahuje? ty jeho oči mě přímo hypnotizují *14*
  • kaculencicka

Tak zase zítra....

....zavřu za vším dveře a nechám se unést od všeho......NOVÝ MĚSÍC po třetí...co dodat.... *4* *4* *4* *4*
  • kaculencicka

Re: Stmívání

No já zírám...konečně i mužské pohlaví a žádný zápor.....super *3* *3* *3*
  • b.e.t.u.l.i

ahooj :) no jasne ze jeste ziju :D vis co vecer tak kolem devaty muzes napsat a ja se ti budu moct vyzpovidat z mejch pocitu z new moon :D a naopak zase ty :))

Nik011: co mas za problem? dyk ti nic neudelal ne?
  • b.e.t.u.l.i

Re: Rob

Myslim si ze mas uplnou pravdu! :) neni to zadnej tuctovej frajirek.. a myslim ze i po tom co se stal slavnym a vsechny holky o nem basnej a nejradsi by chteli ,aby je kousl do krku´ :D:D ne ze bych to nechtela samozrejme :D tak zustal porad svuj :) a to se mi libi. Zadny extra drahy obleceni nebo meneni stylu! je to porad on a ne nikdo jinej!
  • nik011

neboj na tebe se neda zapomenout,ale nezajem
  • jsem zpatky:D

Nazdar ženský *1* uz si na me asi nikdo nepamatujete pac sem tu dooost dlouho nebyl, ale sem zase nejakej nemocnej, tak sem se rozhodl, ze si poctu co tu pisete:D zije jeste vubec betuli? s tou bych si rad poecal *3* a co jinak rikate na new moon? zamilovanych fanynek mu asi pribylo, jak koukam:D *15* *15*
  • lenka-lila

Rob

Ahoj:) Dneska jsem se divala na Harryho Pottera 4 a pak na New moon a sledovala jsem jak moc Robert vyspel. Moje kamaradky se divi, ze se mi libi prave tento herec a ptaji se me proc? Ani ja sama sem poradne nevedela, co me na nem pritahuje a prave kdyz sem se nad tim zamyslela, tak mi odpoved prisla jasna. Je spousta dokonalych peknchy hercu, tech kteri nemaji ani jedinou chybicku na svem dokonalem obliceji, tech vypracovanych a namakanych hvezdicek, ale jedine co jim chybi je charisma. a to je podle me nejdulezitejsi. Robert nemusi byt ani tak dokonaly ani nejkrasnejsi, ale prave jeho ulicnicky look a taky jeho neupravenost a osobnost je to co me na nem nejvice pritahuje. A at si kdokoli rika co chce, i me kamaradky. Prave takovy vyfesakovani herci jako napr Zac Efron, me nicim nepritahuji. Spis mi prijdou jak taplousi, ale to je jen muj nazor. Jinak twilight saga je pro me nenahraditelna *3*
  • Re: Stmívání

musim s tebou souhlasit, uhrancivy pohled *14* *14* *14*
  • nová stránka

Ahoj já jsem si založila stránku o Twilight.Tak jestli se vám chce tak se podívejte.Proty co nečetly knihu nebo chtějí znova tam bude kniha online (asi do konce ledna to bude kompletní).Taky najdete novinky o filmu a osobnostech a další.k dispozici je také chat a vzkaník.kdyby jste se koukli nechte na té stánce ve vzkazníku prosím vzkaz jak se vám stránka líbí.děkuju Claire http://twilightinfo.pise.cz/
  • vrtulka

to jo, musím taky říct, že jsem mile překvapena. moc kluků tady mezi sebou nemáme *3* je fajn, že i někteří na to mají dobrý názor *3*
  • lucik200

S tím naprosto souhlasim!! Konečně někdo kdo si toho všiml!
  • Re: Stmívání

Musím říct, že ty si mile překvapil mne... Seš asi třetí chlap, který se na ten film podíval bez předsudků a líbil se mu... Díky...
  • vrtulka

přesně, souhlasí s tebou, mě ty jeho oči strašně hypnotizují a přitahují *3*
  • nik011

presne!:):*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit