Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Jared

TADY TO JE TAK SE KOUNI JE TO PRIMO TEN HEREC http://www.osobnosti.cz/bronson--pe lletier.php
  • Re: Jared

koukni sem na obsazení:

http://role.osobnosti.cz/zatmeni
  • b.e.t.u.l.i

Jared

Prosim vas nevite nekdo jak se menuje ten herec co hraje Jareda (vlkodlaka) ?? :) dekuju ..
    Jinak dneska sem byla po 3 v kine na New moon :) a zase stajne uchvacena z Roba.. :) hey ja nemuzu z ty posledni sceny jak on tam stoji v povzdali a zada Bellu o pet let.. mmm.. In love :-*
  • justia

...

Hej lidi, tak jsem se podívala z nudy na profil Zaca Efrona *5* a viděla jsem tam rotku, kde je nagelovanej.
    A přijde mi, že je nagelovanej podobně jako Robík na některých fotkách....Až na to, že Robert je jenom jeden a nedá se napodobit *14* *14*
  • kaculencicka

MÁME TU PROSTĚ RÁÁÁÁJ!!!!

Tak jsem zkoukla zpětné diskuse...(bohužel mě Vánoce od vás odvádějí)....a zjistila jsem,že je to tady prostě naprosto úžasné,setkáváme se tu,řekla bych,až ze dvou generací a to z jednoho jediného dokonalého důvodu-ROBERT alias EDWARD *14* *14* *14* *14* *14* *14* No,nádhera...takže dokolečka dokola *4* *4* *4* *4* *4* Miluju Roberta-miluju Edwarda-miluju Stmívání...miluju když měsíc jde do úplňku,muluju všechno co mi jen letmo připomene jejich příběh.....je to přenádherné a omamující...nepopsatelné....a i když to nijak neživím,je to pořád ve mě....nemám slov..... *4* *14* *4* *14* *4* *14* 22.12.jdu znovu na Nový měsíc,je to po třetí a nemůžu se dočkat...zdravím vás mé spoluŠÍLENKYNĚ *4* *4* *4* *4*
  • kaculencicka

Re: Re: hej dámy

jooo,moje řeč,martecko....
  • kaculencicka

Ahoooj Mišíííí,já se ti už přiznala soukromě.....

....a budu ráda,když si mě dáš do přátel...je mi 32 let.....už to odzbrojilo několik mých známích....oni prostě nechápou co na Stmívání mám.....a já nechápu co na tom nechápou......,mě to prostoupilo až na dno duše a život mi přijde najednou tak jednoduchý.....,joooo a o těch našich drahých polovičkách....,Edward je u nás probírán každý den....,a manžela ještě dodělá když za ním naše malá (2 a půl) běhá,vrčí,kouše ho a říká-jsem anglickej upíl....,pak už jen několik plakátů po bytě,jooo a když jsem pokoupila několik časáků pro náctileté a Barunka tam viděla Edwarda do půl těla se slovy-jééé,nahatej Edwald,tak nás do blázince chtěl poslat obě....a to do toho malou neuvrtávám...někde jen zahlédne malou fotečku a už hlásí Edwald...
  • Re: můj nazor

nic si z toho nedělej já Twilight miluju a Roba ještě víc ale i Kristen no a kámošky mi říkají že jsem blázen že je to děsná kravina a tak ale ono je to SUPER no prostě ...BEST* *14* *14* *4*
  • Re: Re: Re: Re: Re: půl.slunce dopsané a chysta se psát full moon

tak ja ten rozhovor mezi rosalii a edwardem a pak ty pocity cetla primo od stephenie meyer(ona to jen tak pro lidi co se jim kniha libi napsala ale nepridala do knih)cetla a dobry takze ja vim co tam je *3*
  • justia

Re: profilovka

jako náhodou Rob je fešák všude... *14*
  • b.e.t.u.l.i

Re: profilovka

co mas proti profilovce?! nahodou mu to tam slusi jako vsude jinde..
  • b.e.t.u.l.i

Re: mrtěě

ja to mam stazeny :) a je to krasnej film :) konecne tim Robert dokazal ze neni jen sladousek ale i dobry herec :)
  • justia

Re: Re: Re: Re: půl.slunce dopsané a chysta se psát full moon

souhlasím, že jí neříkal úplně všechny věci, a navíc by bylo zajímavý vědět, jaký emoce se v něm odechrávaly, když mu Rosalie zavolala o Bellině ¨smrti¨.
    Jako bylo to torochu popsaný už v knihách, ale vsadím se, že toho cítil víc, než jen smutek.
    A navíc nad kolika druhy ¨sebevraždy¨ se zamyslel co? Přece Alice říkala, že se jí vize mění, jak Edward mění plány... Fakt by mě to zajímalo.. :-P
  • Re: Re: Re: Re: Re: půl.slunce dopsané a chysta se psát full moon

no uvidime ale nekde sem cetla ze to bude z pohledu jacoba
  • mysak.kol

Re: Re: Re: Re: hej dámy

nj, na tvé výbuchy při pohledu na něj jsem si už zvykla :D
  • mysak.kol

Re: Re: Re: Re: Re: půl.slunce dopsané a chysta se psát full moon

to beru, kdo jí napíše? Pěkně půl na půl :D
  • narzis

profilovka

proc ma tak nechutnou profilovku?vite kolik prekrasnych fotek nafotil TED?:D vymenit!
  • lidus5

Re: Re: Re: hej dámy

No víš jak, mrknu na Miláčka a *1* *1* *14*
  • Re: Re: Re: Re: půl.slunce dopsané a chysta se psát full moon

to me nenapadlo a co takhle kompromis.z jacobova pohledu a castecne i z edwardova pohledu.treba jako v rozbresku *3*
  • mysak.kol

Re: Re: Re: půl.slunce dopsané a chysta se psát full moon

nojo, to je sice pravda, že to bylo nic moc, ale jak víme, Edward rád utajoval před Bellou různá fakta, která by jí mohla děsit. Tak proč by je ve Full Moon neodhalila pro nás, která se na to třeseme?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit