Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nik011

Re: Re: PROSÍÍÍÍM.......

ne clare
  • omajda

neeeej

Robert je neeeeeeeej a hlavne v tom filmu!!!at se zahrabe taylor!!!!!!!! a to je skoda stou knihou 5. ja uz mam precteny 4 dil krasa *14* *14*
  • headhunter.mp

headhunter.mp oficiálně největší dement světa a nejhnusnější držtka, čeknětě toho teplýho vola tady, von je fakticky všude strašný pako....

http://www.youtube.com/user/HeadhunterBall

musíte vidět *1* *1* *1* *1* *5*
  • lina25

Re: Edward

Tak tě taky vítám mě je 25 a z Roba/ Edwarda jsem taky pěkně na větvi:) Tu ságu naprosto miluju!
  • Re: Re: Díly knížžek..

http://katulia-twilight.blog.cz/rub rika/pulnocni-slunce

tak nevím, snad je to pravda...
  • Re: Re: Re: Re: Re: Otázka

to by bylo super...pže z pohledu Edwarda je to moc zajimavý
  • pavlajelinkova

Re: Re: Díly knížžek..

Děkuju mooc. *14* *4*
  • Re: Re: Re: Re: Otázka

já někde četla, že už v psaní pokračuje, že to fanouškům nemůže udělat...
  • vrtulka

Re: Díly knížžek..

Achojky. knížky jsou zatím čtyři: 1/ Stmívání, 2/ Nový měsíc, 3/ Zatmění a 4/ Rozbřesk. Pak ještě Stephenie začala psát pátý díl - Půlnoční slunce, což je vlastně Stmívání ale z pohledu Edwarda. Jenže je zatím napsaných 12. kapitol a dál nepokračuje, protože to uniklo na internet a ona se naštvala. Takže tak no *3*
  • pavlajelinkova

Díly knížžek..

Awooj..Ještě jedna otázka..Kolik vlastně je dohromady těch dílů??A ještě jak se všechny jmenujou??? *4*
  • Re: Re: Re: Re: Otázka

Děkuju mooc..Moc se těšíím až si je koupíím *14*
  • sanny28

Re: Re: Re: Re: Edward

máš holt velkou konkurenci
  • sanny28

Re: Re: Re: Otázka

Půlnoční slunce je nedopsaný pátý díl, který je vlastně první, ale z pohledu Edwarda, autorka to nedopsala, protože se to dostalo na internet a neví se, jestli to dopíše, určitě je na netu k dispozici český překlad
  • Re: Re: Otázka

Půlnoční slunce? taky o nich?
  • Re: Re: Re: Edward

tak to jsem ráda, že v tom nejsem sama...ale přestává se mi líbit, že mi ho takhle každý očumuje :-) Ale Jacob se taky zajímavej,to se mu musí nechat...a nejlepší je, že teď jsem si ten film pustila kouskama znovu a teprve mi docházejí věci, které poprvé nedojdou...např. když Bella poprvé spatří E. v jídelně a Jessica o něm mluví a on se usměje...protože jí čte myšlenky! atd :-) hmmm, čekat další rok či dva na další díly nevydržím, už jsem psala Jéžiškovi o knížky - a doufám, že dostanu všechny 4! :-)
  • pavlajelinkova

Re: Re: Otázka

Děkuju mooc za informace.Už se těším.Knížky??O těch nevíím..Budu si je přát pod stromeček.:))) ještě jednou dděkuju
  • sanny28

Re: Re: Edward

Mojí ségře je přes 30 a poté, co zhlédla NM je ujetá na Jacoba!!!!!Já myslím, že můžeme bý t tajhle ujetý, ale chudáci naši muži, těžko se dají srovna s Robem
  • sanny28

Re: Re: Re: Otázka

Ty knížky ti vřele doporučuji, je to daleko lepší než film, já je zhltla během týdne.Kdo je nečetl, jako by nebyl
  • Re: Edward

Holky, děláte mi radost, mně je 22 a ma plakáty s TWILIGHT a Robem po celém pokoji *14* *14*
  • mysak.kol

Re: PROSÍÍÍÍM.......

Claire a Richard

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit